APK Easy Manager ile Apk Düzenlemek + Türkçeleştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
APK Easy Manager ile Apk Düzenlemek + Türkçeleştirmek
Hiç uğraşmadan komut vermeden 3 ile 5 ile uğraşmadan tek bir tuşa basarak apk dosyasını ayıklıyabilir ve birleştirebilirsiniz decopler kısmı apk ayıklama kısmıdır builder kısmı ise apk birleştirme kısmıdır aşagıdaki resimleri inceliyerek bilgi sahibi olabilirsiniz

Burada apk ayıklıyoruz menüden şeçeneklerden dilediğinizi duruma göre seçebilirsiniz

Buradada Project klasörüne girerek ayıkladığımız apkyı düzenliyoruz türkçeleştireceksek türkçeleştirip bir sonraki aşamaya geçiyoruz

Buradada apk mızı topluyoruz topladığımız apk üst resimdede göreceginiz result klasöründe yer alacaktır

Uygulama çoğu apkda işe yaradığı gibi bazılarındada işe yaramıyabiliyor çalışmak için apk yı üzerine sürüklemeniz yeterli

Uyğulamanın çalışması için sisteminizde java yüklü olmalıdır

Tüm bu aşamalardan sonra apk dosyanızı kullanabilir ve paylaşabilirsiniz umarım herkes için yararlı olur ve sizleri büyük sıkıntılardan kurtarır. Düzenlemelerinizi Notepad++ ile yapınız.

Lisanslamada Sorun Yaşarsanız i deneyin

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Resimli anlatım için resimleri tek tek takip edin ve uyğulayın

Decompiller 1 seçenegini seçip Start Decompiling butonuna basıyoruz

Apk Easy Manager klasörümüzün içine giriyoruz

Buradan projects klasörüne giriyoruz

Burada düzenliyecegimiz dosya klasörüne giriyoruz

Bu bölümden türkçeleştireceksek values e giriyoruz resim degiştirmek vs için diğer klasörlere bakabilir ve düzenleyip degiştirebilirsiniz.

valuese girdikten sonra

aşağıda işaretli 2 dosyayı seçip

notepad++ ile açıyoruz

string kısımlarını türkçeleştirdikten sonra

kaydet diyip çıkıyoruz

daha sonra geri çıkarak klasörü builder bölümüne sürüklüyoruz ve builder 1 seçip start building butonuna basıyoruz.

oluşan dosya result klasörünün içerisinde belirecektir

Bu dosyayı alıp kullanabiliriz artık

Telefonunuza attığınız dosyanın yerini imput butonuna basarak kayıtedilecegi yeri Oulput butonuna basarak seçiyoruz

ve testkey seçenegini seçip sing the file butonuna basıyoruz ve dosyamız lisanslanmış oluyor böylece telefonunuza kurulabilir duruma gelmiş oldu.

Dosyaları yukarıda belirttiğim adreslerden indirerek uygulamaya başlıyabilirsiniz.

Düzenlediğim Apk dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

Not : Her Apk dosyasında işe yaramayabiliyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DeaDKiSs69, By_Casparov, Buğra ve 2 diğerleri

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Quandrostr

halittosun

Üye
Dediklerini Yaptım Ama Apk Toplama İşlemi Yaptıktan Sonra Result Klasörüne Hiç Bir Şey Gelmiyor Klasör Boş Görünüyor Nedeni Ne Olabilir

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerini Yaptım Ama Apk Toplama İşlemi Yaptıktan Sonra Result Klasörüne Hiç Bir Şey Gelmiyor Klasör Boş Görünüyor Nedeni Ne Olabilir
Bazı apk larda sorun çıkartabiliyor yapısından dolayı siz hangi dosyayı denemiştiniz

halittosun

Üye
Lg G pro Launcher'ının Adını Değiştirip Kayıt Ettim Ama Dediğim Sorun Meydana Geldi.

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Lg G pro Launcher'ının Adını Değiştirip Kayıt Ettim Ama Dediğim Sorun Meydana Geldi.
Bazı uygulamalarda lisans veya içerik değişikliğinde sorun olabiliyor sen dosyayı upload et ismini birde ben değiştirmeyi deniyeyim

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Bu güzel anlatım için teşekkürler.
APK Tool'ün yan kuruluşu da diyebileceğimiz bu proğram aynen APK Tool'ün yaptığı işlemlerin kısaltılmış hali olarak gözükmekte, bunda tek fark sadece arayüz eklenmiş, ilemler yine cmd ekranında yapıyor ama çalışılabilir exe arayüz olduğu için cmd ekranını göremiyoruz.

tomm

tomm

Üye
Hiç uğraşmadan komut vermeden 3 ile 5 ile uğraşmadan tek bir tuşa basarak apk dosyasını ayıklıyabilir ve birleştirebilirsiniz decopler kısmı apk ayıklama kısmıdır builder kısmı ise apk birleştirme kısmıdır aşagıdaki resimleri inceliyerek bilgi sahibi olabilirsiniz

Burada apk ayıklıyoruz menüden şeçeneklerden dilediğinizi duruma göre seçebilirsiniz

Buradada Project klasörüne girerek ayıkladığımız apkyı düzenliyoruz türkçeleştireceksek türkçeleştirip bir sonraki aşamaya geçiyoruz

Buradada apk mızı topluyoruz topladığımız apk üst resimdede göreceginiz result klasöründe yer alacaktır

Uygulama çoğu apkda işe yaradığı gibi bazılarındada işe yaramıyabiliyor çalışmak için apk yı üzerine sürüklemeniz yeterli

Uyğulamanın çalışması için sisteminizde java yüklü olmalıdır

Tüm bu aşamalardan sonra apk dosyanızı kullanabilir ve paylaşabilirsiniz umarım herkes için yararlı olur ve sizleri büyük sıkıntılardan kurtarır. Düzenlemelerinizi Notepad++ ile yapınız.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Resimli anlatım için resimleri tek tek takip edin ve uyğulayın

Decompiller 1 seçenegini seçip Start Decompiling butonuna basıyoruz

Apk Easy Manager klasörümüzün içine giriyoruz

Buradan projects klasörüne giriyoruz

Burada düzenliyecegimiz dosya klasörüne giriyoruz

Bu bölümden türkçeleştireceksek values e giriyoruz resim degiştirmek vs için diğer klasörlere bakabilir ve düzenleyip degiştirebilirsiniz.

valuese girdikten sonra

aşağıda işaretli 2 dosyayı seçip

notepad++ ile açıyoruz

string kısımlarını türkçeleştirdikten sonra

kaydet diyip çıkıyoruz

daha sonra geri çıkarak klasörü builder bölümüne sürüklüyoruz ve builder 1 seçip start building butonuna basıyoruz.

oluşan dosya result klasörünün içerisinde belirecektir

Bu dosyayı alıp kullanabiliriz artık

Telefonunuza attığınız dosyanın yerini imput butonuna basarak kayıtedilecegi yeri Oulput butonuna basarak seçiyoruz

ve testkey seçenegini seçip sing the file butonuna basıyoruz ve dosyamız lisanslanmış oluyor böylece telefonunuza kurulabilir duruma gelmiş oldu.

Dosyaları yukarıda belirttiğim adreslerden indirerek uygulamaya başlıyabilirsiniz.

Düzenlediğim Apk dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

Her şeyi dediğin gibi yaptım zip signer ile imzalamaya çalıştım paket çözümleme hatası verdi nasıl düzeltcem ben bunu?

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Değiştirilmemesi gereken bir yeri değiştirmiş olabilirsin birde aşağıdakiyele imzalamayı dene oda olmazsa dosyayı düzenlerken nerede hata yaptığını bulmaya çalış

tomm

tomm

Üye
Değiştirilmemesi gereken bir yeri değiştirmiş olabilirsin birde aşağıdakiyele imzalamayı dene oda olmazsa dosyayı düzenlerken nerede hata yaptığını bulmaya çalış

Yardım ettiğin için sağol ama olmadı yine aynı hatayı verdi

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
düzenlediğin dosyayı yollarmısın bir bakayım

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
mesaj kutuna bakarmısın

halittosun

Üye
Bazı uygulamalarda lisans veya içerik değişikliğinde sorun olabiliyor sen dosyayı upload et ismini birde ben değiştirmeyi deniyeyim

Ustam Link Burda :

Zahmet Olacak Ama Bir El Atarsan Sevinirim İsmini Değiştirmen Yeterli Çünkü Bendekii Telefonda Lg Olduğu İçin İsim Çakışması Yaşanıyor Ve Yükleyemiyorum

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Buradan indirebilirsin

halittosun

Üye
Eyvallah Başgan Yaptım Güzel Oldu Ellerine Sağlık Bu Konuyu Türkçe Çeviri Konusuna Dönüştürmek İstemem Ama Bir Rica Olarak Kabul Edersen Eğer Aviate Launcher'ı Türkçe Yapabilirmisin Denedim Ama İşin İçinden Çıkamadım. Eğer Zahmet Edip Zaman Ayırırsan Şimdiden Teşekkür Ederim

DeaDKiSs69

Üye
Müthiş anlatım olmuş Tşkler KardEŞim ELLErin Dert Görmesin Saolasın...

Üst Alt