arka plan güncellemesi artık hiç yapmıyor blacktan sonra.
benim gibi olan varmı?
benim gibi olan varmı?
Live tile güncellemesi
"Kendi mesajı" diye bir şey yok.
Programda hazırladığınız kodlanmış mesaj, "sms olarak gönder" dediğinizde sizin sms gönderme kısmınıza atılıyor. Yani elle sms bölümünde yazmışsınız gibi hazır olarak yönlendiriliyor, siz sadece numarayı seçip gönderiyorsunuz. (Dilerseniz mesajın içeriğinde hangi uygulamayla açabileceğine dair talimatları ve şifreyi de gönderebiliyorsunuz. Tabi bunu gönderirseniz bir anlamı olmayacaktır. O yüzden hazırladığınız mesajı sms'e aktarırken ilgili kutucuklardaki işaretleri kaldırmanız gerekli).
benim gibi olan varmı?

sıfırlamadım.çünkü sims oyununa her seferinde baştan başlamaktan sıkıldım.yoksa Flash atacaktımBlack'ten sonra telefonu sıfırladın mı?
Benim henüz mağaza güncellemelerinde ses seda yok. Bir tane güncelleme uyarısı dahi almayı beceremedim![]()
bendede öyleydi.güncellemeler gelene kadar internete bağlı şekilde reset çek.3-4 resetten sonra düşmeye başlar ve bundan sonrada hep reset çektiğin saatte gelecektir güncellemeler nete bağlı olduğun müddetçe sıfırlamadım.çünkü sims oyununa her seferinde baştan başlamaktan sıkıldım.yoksa Flash atacaktım
bendede öyleydi.güncellemeler gelene kadar internete bağlı şekilde reset çek.3-4 resetten sonra düşmeye başlar ve bundan sonrada hep reset çektiğin saatte gelecektir güncellemeler nete bağlı olduğun müddetçe
teşekkürler arkadaşlar,Flash şart oldu offf

Teşekkürler, ilk fırsatta deneyeceğim. Yani telefonumdaki uygulamalardan birinin güncellemesini burada gördüğümde resetleri basıcamsıfırlamadım.çünkü sims oyununa her seferinde baştan başlamaktan sıkıldım.yoksa Flash atacaktım
bendede öyleydi.güncellemeler gelene kadar internete bağlı şekilde reset çek.3-4 resetten sonra düşmeye başlar ve bundan sonrada hep reset çektiğin saatte gelecektir güncellemeler nete bağlı olduğun müddetçe
teşekkürler arkadaşlar,Flash şart oldu offf
Az önce denedim ve işe yaradı. Teşekkürler dostum.
an itibariyle 6 güncelleme var 
değil objektif nasıl açılıyor dikkat etşu videodaki amcada 1020 mi var?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu yöntemle güncelleme saatini değiştirebiliyorsunSıfırlama değil reset yaptım.birkaç kez art arda reseti basınca (yani telefonun restartı) patır patır geldi güncelleme bildirimleri
![]()