İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar Asphalt oyununu yükleyemiyorum. 2.7 gb boş yer var hala da hafızaya takmış, telefon Lumia 820. Sorun yaşayan var mı?Telefonunuzdaki depolama limitine ulaştınız diyor.
kurulum dosyası 1.4gb gözüküyor bende bilmiyorum niye kurmuyor ama sende bende 920 var

metinmb407

Üye
kurulum dosyası 1.4gb gözüküyor bende bilmiyorum niye kurmuyor ama sende bende 920 var

Temple Run falan silmek istemiyorum. Asphalt için drift oyununu bir sürü programı sildim durum aynı :)

luckysleven

luckysleven

Üye

beyler bu linkteki kapaklardan birini almayı düşünüyorum 20-30 lirayada dışarıda taktırırım 2 vida sökülecek ben bile sökerim belki de merak ettiğim şey videoda kapak söküldüğünde altından T şeklindeki yere takılı bir bant ve aparat çıkıyor sanırım kablosuz şarj bağlantısı .. Linkteki kapaklarda bu T şeklindeki yer boş duruyor ben eski kapaktan çıkanı mı takmalıyım oraya ?

buda o dediği T şeklindeki yerde bulunan ama yukarıdaki linkteki kapaklarda bulunmayan aparat

bu linktede flaş ışığıda var diyor kafa karıştırdı şimdi bu .. Gittigidiyordaki flaş ışığını vermiyor mu onu çözemedim resimleri karşılaştırdım T şeklindeki yer dışında her yer aynı

Son düzenleme:

metinmb407

Üye
3.2 gb boşlukta ancak yükledi.

pissed26

pissed26

Üye
wp platformuna dropbox uygulaması gelecek mi arkadaşlar

enessrsy

enessrsy

Üye
Birine hediye almayı düşünüyorum da Lumia 620'de radyo var mı acaba? Ben yok diye hatırlıyorum yanlış olmasın.

m542tf

m542tf

Üye
Gel artık lumia onbeş yirmi :ehe

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Sanırım Fazlasıyla abartıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
YkPkY

YkPkY