YkPkY
Üye
O değilde bi uygulama bende bug da kaldı. Sanki yüklenmeye başlayacakta daha başlamamış gibi durun bi foto koyim.
bunu resetsiz çözerim diyen insan evlatları arıyorum.
ben resetsiz yükledim şimdi direktO değilde bi uygulama bende bug da kaldı. Sanki yüklenmeye başlayacakta daha başlamamış gibi durun bi foto koyim.
ben resetsiz yükledim şimdi direktewet.Bir arkadaş vardı buradan arka kasa-kapak değişimi için araştırma yapıp bilgilendirme yapacaktı sanırım 920 kullanıyordu ve orjinal parça satan bir firma ile görüşecekti . O arkadaş bunu okuduysa ses verebilir mi merak ettim sonuç ne oldu ? : )
galiba kasa oturmadıO değilde bi uygulama bende bug da kaldı. Sanki yüklenmeye başlayacakta daha başlamamış gibi durun bi foto koyim.
Teli kapat, 5 dkdan fazla beklt ve aç. Olmazsa aynı işlemi şarjı dibine kadr bitirip yap. Ama bu sefer 5 dk değil telefon şarjsız sabahlasın.
820lerde 4g donanımsal olarak vararkadaşlar black güncellemesinden sonra şebeke ayarlarına 4g seçeneği geldi ama benim telefonumda 4g yok diye biliyorum. Sanki yazılımsal olarak var ama donanımsal olarak yok, gostermelik olsun diye mi koymuşlar bunu?
sadece turkcellin 4g servisine başlamasını bekliyoruz kısmetse 
hadi ya var olduğuna çok sevindim820lerde 4g donanımsal olarak varsadece turkcellin 4g servisine başlamasını bekliyoruz kısmetse
![]()

sanırsam pixellerle ilgili bi sorun tek çözüm garantibeyler aylardır siteyi takip ederim bi dermim var ilk defa yazıyorum benim lumia 925 var akşam şarja koydum sabah kalktığımda ekranda acayip bi anormallik vardı anlatsam anlatamam böyle kırmızı kırmızı noktalar kümesi
GDR3, microsoft'un bütün üretici firma cihazlarına verdiği güncellemedir. Black ise Microsoft tarafından verilen GDR3 sistemine, Nokia tarafından bazı ekstra özelliklerin entegre edilerek sunulmuş halidir. Yani (GDR3+Black=) Lumia Black sadece Nokia Lumia cihazlarına has bir güncellemedir.Canlar bütün markalara gdr3 mu yoksa black mi . Htc 8x
şarjım bitse, 10 gün şarj edemeyeceğimi bilsem gene de sökmem925 ini kablosuz şarjlı yapmak isteyenler,süper bi mantık
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız