İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
O değilde bi uygulama bende bug da kaldı. Sanki yüklenmeye başlayacakta daha başlamamış gibi durun bi foto koyim.
bunu resetsiz çözerim diyen insan evlatları arıyorum.
:eheben resetsiz yükledim şimdi direkt

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Ah Nokia Ah... Ne Vardi Kullanicilarinin Sozunu Dinlesen... Ne Vardi Su Hoparlorlerini 5800 Gibi Canli Yapsan... Ya Sanki Zirveye Oturmamak Icin Mahsus Yapiyo... ANLAMADIM, ANLAYAMIYORUM, ANLAYAMICAM bu NOKIA'yi....

• Beğen
Tepkiler: PureFood
luckysleven

luckysleven

Üye
Bir arkadaş vardı buradan arka kasa-kapak değişimi için araştırma yapıp bilgilendirme yapacaktı sanırım 920 kullanıyordu ve orjinal parça satan bir firma ile görüşecekti . O arkadaş bunu okuduysa ses verebilir mi merak ettim sonuç ne oldu ? : )

YkPkY

YkPkY

Üye
Bir arkadaş vardı buradan arka kasa-kapak değişimi için araştırma yapıp bilgilendirme yapacaktı sanırım 920 kullanıyordu ve orjinal parça satan bir firma ile görüşecekti . O arkadaş bunu okuduysa ses verebilir mi merak ettim sonuç ne oldu ? : )
ewet.
:kop:galiba kasa oturmadı

win8l

Üye
arkadaşlar black güncellemesinden sonra şebeke ayarlarına 4g seçeneği geldi ama benim telefonumda 4g yok diye biliyorum. Sanki yazılımsal olarak var ama donanımsal olarak yok, gostermelik olsun diye mi koymuşlar bunu?

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
beyler aylardır siteyi takip ederim bi dermim var ilk defa yazıyorum benim lumia 925 var akşam şarja koydum sabah kalktığımda ekranda acayip bi anormallik vardı anlatsam anlatamam böyle kırmızı kırmızı noktalar kümesi

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
bi önerisi olan düzeltmem konusunda tavsiyesi olan varmı neyapabilirim ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
O değilde bi uygulama bende bug da kaldı. Sanki yüklenmeye başlayacakta daha başlamamış gibi durun bi foto koyim.
bunu resetsiz çözerim diyen insan evlatları arıyorum.

Teli kapat, 5 dkdan fazla beklt ve aç. Olmazsa aynı işlemi şarjı dibine kadr bitirip yap. Ama bu sefer 5 dk değil telefon şarjsız sabahlasın.

Var mı bi gelişme? Yazdıklarımı denediniz mi? Yeniden yüklemeyi de denediniz mi? Programı yeniden kurup sonra kaldırmak ta işe yarayabilir.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar black güncellemesinden sonra şebeke ayarlarına 4g seçeneği geldi ama benim telefonumda 4g yok diye biliyorum. Sanki yazılımsal olarak var ama donanımsal olarak yok, gostermelik olsun diye mi koymuşlar bunu?
820lerde 4g donanımsal olarak var :evet: sadece turkcellin 4g servisine başlamasını bekliyoruz kısmetse :kro2:

• Beğen
Tepkiler: win8l
Rainesto

Rainesto

Üye
beyler aylardır siteyi takip ederim bi dermim var ilk defa yazıyorum benim lumia 925 var akşam şarja koydum sabah kalktığımda ekranda acayip bi anormallik vardı anlatsam anlatamam böyle kırmızı kırmızı noktalar kümesi
sanırsam pixellerle ilgili bi sorun tek çözüm garanti

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar bütün markalara gdr3 mu yoksa black mi . Htc 8x

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Canlar bütün markalara gdr3 mu yoksa black mi . Htc 8x
GDR3, microsoft'un bütün üretici firma cihazlarına verdiği güncellemedir. Black ise Microsoft tarafından verilen GDR3 sistemine, Nokia tarafından bazı ekstra özelliklerin entegre edilerek sunulmuş halidir. Yani (GDR3+Black=) Lumia Black sadece Nokia Lumia cihazlarına has bir güncellemedir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve YkPkY
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar lütfen konu dışı mesajlaşma olmasın.
Forum düzenine aykırı hareket eden üyelerimizin takip altında olduğunu bilmenizi isterim.
Sabrımızı korumaya çalışıyoruz.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 1520 Yurtdışı cihaz ve bir garantili olduğu belirtilmiş. Cihaz 350$ güvenenler iletişime geçebilirler.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
YkPkY

YkPkY

Üye
925 ini kablosuz şarjlı yapmak isteyenler,süper bi mantık

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

sekajmer

sekajmer

Üye
925 ini kablosuz şarjlı yapmak isteyenler,süper bi mantık

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
şarjım bitse, 10 gün şarj edemeyeceğimi bilsem gene de sökmem :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben direk yapardım

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar beni 1020 beyaz olarak eklermisiniz

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

kartal-78

Üye
Black güncelleme sinden sonra l920 bin şarjı az gitmeye başladı nerdeyse birgunu bile tamamlamıyacak sebebi ne olabilir

Üst Alt