Harika bir cihaz,güle güle kullanarkadaşlar beni 1020 beyaz olarak eklermisiniz
hng site .uc browserda açıyor fakat ie de açıp uygulamadan atıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsite, sizde de böyle mi benzer materyali yüksek sitelerde de aynı durum söz konusu
.....uc browserda açıyor fakat ie de açıp uygulamadan atıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsite, sizde de böyle mi benzer materyali yüksek sitelerde de aynı durum söz konusu

vermişya linki.hng site ......
valla gizlilik için bilmem de uygulamalarıyla tanıdığımız ve foruma da katılıyor teAtalay'ın şöyleArkadaşlar öncelikle merhaba benim bir sorum olacaktı. Benim kız arkadaşım lunia 520 kullaniyor soyle bir sorun var ailesi yuzunden mesajlasamiyorz bu isletim sisteminde mesajlari kitleye veya sadece bna sifre koyabiliyomz benim mesajlarima girince sifre falan istese numaram fln gözükmese androidde biliyorum ama bunda bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim bir sorum olacaktı. Benim kız arkadaşım lunia 520 kullaniyor soyle bir sorun var ailesi yuzunden mesajlasamiyorz bu isletim sisteminde mesajlari kitleye veya sadece bna sifre koyabiliyomz benim mesajlarima girince sifre falan istese numaram fln gözükmese androidde biliyorum ama bunda bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Bildiğim kadarıyla şu an için WP'de mesajlara girişe şifre koyan bir özellik ya da uygulama yok.
Ancak mesajı kriptolayıp gönderen çeşitli uygulamalar mevcut.
Bunu kullanabilmek için, her iki tarafta da aynı uygulamanın yüklü olması gerekir.
Öyle ki bir uygulamayla kriptolanan mesaj, ancak yine aynı uygulamayla açılabilir.
Eğer biriniz Windows Phone biriniz Android kullanıyorsanız; her iki sistemin mağazasında da bulunan bir uygulama bulmak zorunda kalacaksınız.
Windows Phone:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Android:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
valla gizlilik için bilmem de uygulamalarıyla tanıdığımız ve foruma da katılıyor teAtalay'ın şöyle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir uygulaması var mesajı kodlayıp yolluyor kimse ne yazdığını anlamıyor ancak program çeviriyor olursa yine uygulama haber veririz
lumia 625 atmadıuc browserda açıyor fakat ie de açıp uygulamadan atıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsite, sizde de böyle mi benzer materyali yüksek sitelerde de aynı durum söz konusu
Peki bu program tam olarak ne ise yariyor sadece mesajimi gizliyor numarayi falandami
Peki Teşekkürler
sadece mesajı kodluyorPeki bu program tam olarak ne ise yariyor sadece mesajimi gizliyor numarayi falandami
Peki Teşekkürler
uc browserda açıyor fakat ie de açıp uygulamadan atıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsite, sizde de böyle mi benzer materyali yüksek sitelerde de aynı durum söz konusu
amber öncesi bu durum söz konusu değildi gdr3 previewden sonra oldu Black gelince düzelir dedim fakat düzelmedilinke tıklayınca şaşırdım çünkü haftada bir film izlerim bu siteden hiç atmadı l720
geçen deneme yanılma ile test ettik, whatsapp üzerinden dik şekilde çekilen resimlerde o sıkıntı oluşuyor. whatsapp üzerinden değil kamera uygulaması ile çektikten sonra film rulosundan seçerek gönderdiğinizde o basıklık olmuyor. ama dediğim gibi bu sıkıntı dik çekilen resimlerde geçerli, o da uygulama üzerinden sadece.L 920 kullanıcısıyım . Whatsappta çekip attıgım resimler karşı tarafa ilettigimde ( yolladıgımda ) üstten basık böle garip bi şekilde gidiyor bunu nasıl düzelte bilirim :/
Numarayı gizleyebileceğini sanmıyorum. Çünkü mesajda görünecek numara operatöre bağlı bir durum. Numaranın gizlenebilmesi için mesajın mevcut operatör yerine farklı bir uygulama ve sms sistemi üzerinden gönderilmesi gerekir. (Hani bir ara ücretsiz sms siteleri vardı, onlar gibi). Öyle kolay kolay hiçbir uygulama da böyle maliyeti olan bir servisi sunamaz. O yüzden numaranın gizlenmesi olayını unutun.
Uygulama yalnızca mesajı gizliyordur diye tahmin ediyorum. Yazdığınız mesaj yalnızca uygulamanın açabileceği bir dilde kriptolanıyor ve sms olarak gönderiliyor. SMS'i alan kişi, gelen mesajı kendisinde yüklü olan aynı uygulama ile "şifresini girerek" açıyor ve içeriğini görebiliyor.
Peki kendi mesajlarinda mesaji kodlumu gosteriyorsadece mesajı kodluyor
Peki kendi mesajlarinda mesaji kodlumu gosteriyor