İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
@bulutsuzgece
Ne kadar çok şans oyunu varmış :blink:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

beats

beats

Üye
uc browserda açıyor fakat ie de açıp uygulamadan atıyor site, sizde de böyle mi benzer materyali yüksek sitelerde de aynı durum söz konusu

Tmobile

Tmobile

Üye
uc browserda açıyor fakat ie de açıp uygulamadan atıyor site, sizde de böyle mi benzer materyali yüksek sitelerde de aynı durum söz konusu
hng site .:D.....

eRdaL.

eRdaL.

Üye

beni de attı:)

• Beğen
Tepkiler: beats

eXe1aNs

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim bir sorum olacaktı. Benim kız arkadaşım lunia 520 kullaniyor soyle bir sorun var ailesi yuzunden mesajlasamiyorz bu isletim sisteminde mesajlari kitleye veya sadece bna sifre koyabiliyomz benim mesajlarima girince sifre falan istese numaram fln gözükmese androidde biliyorum ama bunda bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim

beats

beats

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim bir sorum olacaktı. Benim kız arkadaşım lunia 520 kullaniyor soyle bir sorun var ailesi yuzunden mesajlasamiyorz bu isletim sisteminde mesajlari kitleye veya sadece bna sifre koyabiliyomz benim mesajlarima girince sifre falan istese numaram fln gözükmese androidde biliyorum ama bunda bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
valla gizlilik için bilmem de uygulamalarıyla tanıdığımız ve foruma da katılıyor teAtalay'ın şöyle

bir uygulaması var mesajı kodlayıp yolluyor kimse ne yazdığını anlamıyor ancak program çeviriyor olursa yine uygulama haber veririz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bildiğim kadarıyla şu an için WP'de mesajlara girişe şifre koyan bir özellik ya da uygulama yok.
Ancak mesajı kriptolayıp gönderen çeşitli uygulamalar mevcut.
Bunu kullanabilmek için, her iki tarafta da aynı uygulamanın yüklü olması gerekir.
Öyle ki bir uygulamayla kriptolanan mesaj, ancak yine aynı uygulamayla açılabilir.

Eğer biriniz Windows Phone biriniz Android kullanıyorsanız; her iki sistemin mağazasında da bulunan bir uygulama bulmak zorunda kalacaksınız.

Windows Phone:

Android:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve n000k

eXe1aNs

Üye
Bildiğim kadarıyla şu an için WP'de mesajlara girişe şifre koyan bir özellik ya da uygulama yok.
Ancak mesajı kriptolayıp gönderen çeşitli uygulamalar mevcut.
Bunu kullanabilmek için, her iki tarafta da aynı uygulamanın yüklü olması gerekir.
Öyle ki bir uygulamayla kriptolanan mesaj, ancak yine aynı uygulamayla açılabilir.

Eğer biriniz Windows Phone biriniz Android kullanıyorsanız; her iki sistemin mağazasında da bulunan bir uygulama bulmak zorunda kalacaksınız.

Windows Phone:

Android:

Peki bu program tam olarak ne ise yariyor sadece mesajimi gizliyor numarayi falandami
valla gizlilik için bilmem de uygulamalarıyla tanıdığımız ve foruma da katılıyor teAtalay'ın şöyle

bir uygulaması var mesajı kodlayıp yolluyor kimse ne yazdığını anlamıyor ancak program çeviriyor olursa yine uygulama haber veririz

Peki Teşekkürler

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
L 920 kullanıcısıyım . Whatsappta çekip attıgım resimler karşı tarafa ilettigimde ( yolladıgımda ) üstten basık böle garip bi şekilde gidiyor bunu nasıl düzelte bilirim :/

parberk99

parberk99

Üye
lumia 625 atmadı

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Peki bu program tam olarak ne ise yariyor sadece mesajimi gizliyor numarayi falandami

Peki Teşekkürler

Numarayı gizleyebileceğini sanmıyorum. Çünkü mesajda görünecek numara operatöre bağlı bir durum. Numaranın gizlenebilmesi için mesajın mevcut operatör yerine farklı bir uygulama ve sms sistemi üzerinden gönderilmesi gerekir. (Hani bir ara ücretsiz sms siteleri vardı, onlar gibi). Öyle kolay kolay hiçbir uygulama da böyle maliyeti olan bir servisi sunamaz. O yüzden numaranın gizlenmesi olayını unutun.

Uygulama yalnızca mesajı gizliyordur diye tahmin ediyorum. Yazdığınız mesaj yalnızca uygulamanın açabileceği bir dilde kriptolanıyor ve sms olarak gönderiliyor. SMS'i alan kişi, gelen mesajı kendisinde yüklü olan aynı uygulama ile "şifresini girerek" açıyor ve içeriğini görebiliyor.

hookword

hookword

Üye

linke tıklayınca şaşırdım çünkü haftada bir film izlerim bu siteden hiç atmadı l720

• Beğen
beats

beats

Üye
linke tıklayınca şaşırdım çünkü haftada bir film izlerim bu siteden hiç atmadı l720
amber öncesi bu durum söz konusu değildi gdr3 previewden sonra oldu Black gelince düzelir dedim fakat düzelmedi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
L 920 kullanıcısıyım . Whatsappta çekip attıgım resimler karşı tarafa ilettigimde ( yolladıgımda ) üstten basık böle garip bi şekilde gidiyor bunu nasıl düzelte bilirim :/
geçen deneme yanılma ile test ettik, whatsapp üzerinden dik şekilde çekilen resimlerde o sıkıntı oluşuyor. whatsapp üzerinden değil kamera uygulaması ile çektikten sonra film rulosundan seçerek gönderdiğinizde o basıklık olmuyor. ama dediğim gibi bu sıkıntı dik çekilen resimlerde geçerli, o da uygulama üzerinden sadece.

eXe1aNs

Üye
Numarayı gizleyebileceğini sanmıyorum. Çünkü mesajda görünecek numara operatöre bağlı bir durum. Numaranın gizlenebilmesi için mesajın mevcut operatör yerine farklı bir uygulama ve sms sistemi üzerinden gönderilmesi gerekir. (Hani bir ara ücretsiz sms siteleri vardı, onlar gibi). Öyle kolay kolay hiçbir uygulama da böyle maliyeti olan bir servisi sunamaz. O yüzden numaranın gizlenmesi olayını unutun.

Uygulama yalnızca mesajı gizliyordur diye tahmin ediyorum. Yazdığınız mesaj yalnızca uygulamanın açabileceği bir dilde kriptolanıyor ve sms olarak gönderiliyor. SMS'i alan kişi, gelen mesajı kendisinde yüklü olan aynı uygulama ile "şifresini girerek" açıyor ve içeriğini görebiliyor.

Aciklaman için teşekkür ederim. Gercekten en iyisi google play market Vaultdenen program var hem numarayi hem mesajlarida gizleye biliyorum ama oo luniada yoktur markette
sadece mesajı kodluyor
Peki kendi mesajlarinda mesaji kodlumu gosteriyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Peki kendi mesajlarinda mesaji kodlumu gosteriyor

"Kendi mesajı" diye bir şey yok.
Programda hazırladığınız kodlanmış mesaj, "sms olarak gönder" dediğinizde sizin sms gönderme kısmınıza atılıyor. Yani elle sms bölümünde yazmışsınız gibi hazır olarak yönlendiriliyor, siz sadece numarayı seçip gönderiyorsunuz. (Dilerseniz mesajın içeriğinde hangi uygulamayla açabileceğine dair talimatları ve şifreyi de gönderebiliyorsunuz. Tabi bunu gönderirseniz bir anlamı olmayacaktır. O yüzden hazırladığınız mesajı sms'e aktarırken ilgili kutucuklardaki işaretleri kaldırmanız gerekli).

Üst Alt