Ne biliyim onu yazdım sonra daha iyi gitmeye başladı. Ama sonra normale döndü. Ama normali bile benim için iyi. Şu an normal ama iyi gidiyor kısacasıCaner sen yapma bence o kodu yazdıktan sonra şarj kötü gidiyo falan diyoduno kod olayından sonra mı düzeldi?

ekran sureni yollayabilir misinNe biliyim onu yazdım sonra daha iyi gitmeye başladı. Ama sonra normale döndü. Ama normali bile benim için iyi. Şu an normal ama iyi gidiyor kısacası
Bi ara düzeldi şimdi eski haline döndü wipe yapıncaNe biliyim onu yazdım sonra daha iyi gitmeye başladı. Ama sonra normale döndü. Ama normali bile benim için iyi. Şu an normal ama iyi gidiyor kısacasıCaner sen yapma bence o kodu yazdıktan sonra şarj kötü gidiyo falan diyodun![]()
Arkadaşlar bişey dicem. Antutu benchmark testlerinde note 3 34 bin küsür puan alırken s4 28 bin küsür alıyor. Ama aralarındaki tek fark (işlemci hızı bakımından) note 3 ün 0.3 + 0.1 ghz üstünlüğü. İkiside 8 çekirdekli. Çok küçük
bi fark yüzünden 6 bin puan fark atması sizce de garip değil mi?
Sarjim cok iyi gidiyo.Yarin resim aticam bakalim ne kadar gidicek.(Cogu uyglamalayi devre disi biraktim)Touchwiz bile nova kullaniyorum Beyler bişey sorucam i9500 ün gpu su ne?

Hafıza kartını formatliyacam telefondanmi formatlayim bilgisayardanmiHafıza kartın varsa cikart zaten yükleme oncesi ve sonrası recovery menüden wipe işlemleri yeterli![]()
Telefondan yapman daha iyi olur.Tum işlemler bittikten sonraHafıza kartını formatliyacam telefondanmi formatlayim bilgisayardanmi
Sağol şimdi romu indiriyorum yarına hazırlık yapayım sadece usb takıp yüklemesi kalsınTelefondan yapman daha iyi olur.Tum işlemler bittikten sonra
S4 deki gpu psp vitadakinin aynisi.Islemcisi cok daha ustun ve rami daha fazla.Sanirim 256mb psp vitaninki.
Sony bi isletim sistemi yapsa,hem telefon hem playstation niyetine,Acayip hizli olur ya.
Adamlar 256 mb ramla,cok dusuk islemciyle gta5,pes 14 oynatiyor yaa
Pardon psp vita daki gpu daha eskiymiss
Dusunun artik