------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
*#0228#

• Beğen
Tepkiler: .caner.

KD1907

KD1907

Üye
o kod olayından sonra mı düzeldi?
Ne biliyim onu yazdım sonra daha iyi gitmeye başladı. Ama sonra normale döndü. Ama normali bile benim için iyi. Şu an normal ama iyi gidiyor kısacasıCaner sen yapma bence o kodu yazdıktan sonra şarj kötü gidiyo falan diyodun :)

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ne biliyim onu yazdım sonra daha iyi gitmeye başladı. Ama sonra normale döndü. Ama normali bile benim için iyi. Şu an normal ama iyi gidiyor kısacası
ekran sureni yollayabilir misin

.caner.

.caner.

Üye
Ne biliyim onu yazdım sonra daha iyi gitmeye başladı. Ama sonra normale döndü. Ama normali bile benim için iyi. Şu an normal ama iyi gidiyor kısacasıCaner sen yapma bence o kodu yazdıktan sonra şarj kötü gidiyo falan diyodun :)
Bi ara düzeldi şimdi eski haline döndü wipe yapınca

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
aynen bende de düzeldi sonra bozuldu tekrar

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
bu arada sarj bitmek üzere ben kaçar iyi forumlar

ANIL

ANIL

Admin
Konu ile alakasız, gereksiz mesajlar atmayın arkadaşlar. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve .caner.
KD1907

KD1907

Üye
Beyler bişey sorucam i9500 ün gpu su ne?

muratvemine

muratvemine

Üye
Arkadaşlar bişey dicem. Antutu benchmark testlerinde note 3 34 bin küsür puan alırken s4 28 bin küsür alıyor. Ama aralarındaki tek fark (işlemci hızı bakımından) note 3 ün 0.3 + 0.1 ghz üstünlüğü. İkiside 8 çekirdekli. Çok küçük
bi fark yüzünden 6 bin puan fark atması sizce de garip değil mi?

Daha yeni ve guclu grafik karti, yonga seti.Ayrica 3 gb ram.Islemci ustunlugu fazlasiyla yeterde artar note 3 un attigi fark icinBugun stock orjin 4.3 yukledim :D Sarjim cok iyi gidiyo.Yarin resim aticam bakalim ne kadar gidicek.(Cogu uyglamalayi devre disi biraktim)Touchwiz bile nova kullaniyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: KD1907
muratvemine

muratvemine

Üye
S4 deki gpu psp vitadakinin aynisi.Islemcisi cok daha ustun ve rami daha fazla.Sanirim 256mb psp vitaninki.
Sony bi isletim sistemi yapsa,hem telefon hem playstation niyetine,Acayip hizli olur ya.
Adamlar 256 mb ramla,cok dusuk islemciyle gta5,pes 14 oynatiyor yaa

Pardon psp vita daki gpu daha eskiymiss :D
Dusunun artik

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
Nextman usta ben yarın wipe yapıp orjinal romu yeniden yüklüyecem sonra yine wipe yapacam bana ful reset nasıl yapabilirim söylermisin hiç bir kalıntı kalmasını istemiyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hafıza kartın varsa cikart zaten yükleme oncesi ve sonrası recovery menüden wipe işlemleri yeterli :oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner., eskbxl ve cardanadam
cardanadam

cardanadam

Üye
cardanadam

cardanadam

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
cardanadam

cardanadam

Üye
Bu gün sinir etti beni bildirim paneli iyice tam mesaj geliyor bakicam panel açılmıyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
S4 deki gpu psp vitadakinin aynisi.Islemcisi cok daha ustun ve rami daha fazla.Sanirim 256mb psp vitaninki.
Sony bi isletim sistemi yapsa,hem telefon hem playstation niyetine,Acayip hizli olur ya.
Adamlar 256 mb ramla,cok dusuk islemciyle gta5,pes 14 oynatiyor yaa

Pardon psp vita daki gpu daha eskiymiss :D
Dusunun artik

hocam durum nedir 4.4.2 yüklimmi?

şu full wipe nasıl yapılır? durup durduk yerde yapılsa bişey olurmu ne zaman yapılır ne işe yarar?arkadaşlar 4.4.2 custom rom yükledim beğenmedim. wipe data /cache ve dalvik yaparak stok roma döndüm ama kitkat dan kalıntı kalmışmı diye şüpheleniyorum şu full wipe nasıl yapılıyor acaba ?

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: muratvemine

Üst Alt