muratvemine
Üye
Anlamadım :S
Düzenledim tkrar oku.
Anlamadım :S
Aynen öyle kardeşim çok haklısın. Benimde samsungun en nefret ettiğim yanı işte bu. Hep amiral gemilerine veriyo son güncellemeyi. Diğer telefonları salla onlar ne zaman alırsa artık. Ama apple öyle mi bi güncelleme dağıtıyolar almayan cihaz neredeyse yok hemde hepsi aynı anda alıyor. Bu yüzden apple yi tebrik ediyorum valla çok iyi çalışıyor adamlarBi bakıma haklısın tamam da ben ona kızmıyorum.
Kızdığım nokta, en son çıkan telefon için güncellemeler hemencik veriliyor bile fakat bi eskisi için aynı şey söylenmez hep 2.plana atılıyor..
s3 e de aynısı yapıldı bizede yapılıyor :S
Aynen. Bide şu var samsung sadece tablet ve telefon üretmiyorki ayrıca buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi falan daha birsürü şey. Bu yönden bakıldığında samsung biraz da haklı aslında.doğru söze nedenir ama şuda var applenin az telefonu var samsung gibi değil 1 yılda 5-6 telefon çıkartıyor.Applenin bütün telefonlarına güncelleme vermesi doğal bişi
Öyle de olmazki. O zaman s2 gibi ne dandik ne üst düzey telefonlara ayıp olur. Yani öyle samsung öyle bişey yaparsa sadece üst düzey telefonlara yani zenginlere verir orta halli kişileri mağdur olur bu durumdan. Yani bence böyle olurGüncellemeleri hızlı versin geç vermesinde, az telefona versin.
Nası yaniTelefona rootu çakip milletin internetini kesicam:
Sorun ne ki?Nextman usta bugün tüm Wipe işlemlerini yaptım yazılımı yeniden yükledim sonra yine Wipe yaptım en son olarakta uygulamaları güncelledim birkere yaptı şu anakadar
Umarım cihazda sorun yokturNextman usta bugün tüm Wipe işlemlerini yaptım yazılımı yeniden yükledim sonra yine Wipe yaptım en son olarakta uygulamaları güncelledim birkere yaptı şu anakadar

İste eğer değişim yaparlarsa s4 ümü sana vericemBeyler benim telefonun, kasasinin 4 kosesinde de 4 tane kucuk cizik var.
Bu cizikler icin kasa degisim vey telefon degisim isteyebilirmiyim?
(TELEFONUM DAHA ONCE DEGISIME GITMISTI,SAMSUNG BANA 4 KOSESI CIZIK 0 DIYE TELEFON VERDI)

İste eğer değişim yaparlarsa s4 ümü sana vericem![]()

Öyle de olmazki. O zaman s2 gibi ne dandik ne üst düzey telefonlara ayıp olur. Yani öyle samsung öyle bişey yaparsa sadece üst düzey telefonlara yani zenginlere verir orta halli kişileri mağdur olur bu durumdan. Yani bence böyle olur
Nası yani

Aynen öyle. Adamlar takmıyo bile. Servise yolluyorsun bazen hiçbişey yapmadan geri yolluyorlar. Hatta şey görmüştüm bi arkadaşım servise yollamıştı telefonunu 1 ay sonra aldığı telefonda çizik falan çıkmış. Bence bu işler sakat hiç verme servise daha iyi.O kadar ihtimalsiz diyosun yani
Nextman ustad sen ne dusunuyorsun
Servise göre değişir bence denemekten bir zarar gelmez.O kadar ihtimalsiz diyosun yani
Nextman ustad sen ne dusunuyorsun
AhahaahahWifiKill diye bi uygulama var. bu uygulama root ile çalışıyor ve uygulamanın amacı senin bağlı oldun wifi ağındaki istediğin herkesin bağlantısını kesebiliyorsun. çok zevkli bir uygulama. ben suan oteldeyim eğer bi pc bulup root yapabilirsem herkesin internetini kesicem. malum otel interneti en az 10 kişi bağlıdır internete![]()
Pek işe yarayacağını sanmıyorum ama bi dene bence
Aynen ama bazı servisler 1 hafta içinde düzeltip tekrar verebiliyor. Yani tamamen şans işiServise göre değişir bence denemekten bir zarar gelmez.
AhahaahahPek işe yarayacağını sanmıyorum ama bi dene bence
Aynen ama bazı servisler 1 hafta içinde düzeltip tekrar verebiliyor. Yani tamamen şans işi
Vaay iyimişise yarıyor dostum. daha önce 500 kere denedim aynı işlevi gören farklı programlar da var.
Yalnız diğer insanlara yazık olucak senin eğlencen yüzünden yani kul hakkı. Ama sen bilirsin yinede yapıcam diyosun yap