Arkadaşlar bişey dicem. Antutu benchmark testlerinde note 3 34 bin küsür puan alırken s4 28 bin küsür alıyor. Ama aralarındaki tek fark (işlemci hızı bakımından) note 3 ün 0.3 + 0.1 ghz üstünlüğü. İkiside 8 çekirdekli. Çok küçük bi fark yüzünden 6 bin puan fark atması sizce de garip değil mi?
Nası yani?note 3 benchmarkda hile yapıyor o yüzden

Firma en son çıkardığı telefonu her zaman daha iyi gösterir. Pazarlama stratejisiNası yani?![]()
Aynen ya. Varya bu note 3 ü ve galaxy gear ı öve öve bitiremediler heryerde reklam heryerde bu ikisi. Hatta medcezir diye bi dizi var orda bile bu ikisi var. Ayrıca samsungun yaptığı en büyük ayıplardan birisi de en son çıkardığı telefonlara veriyor güncellemeleri diğerlerine kaç ay sonra. Ama apple öyle mi adamlar bi ios 7 çıkardılar neredeyse ilk telefonu olan iphone 3gs e bile vericeklerdiFirma en son çıkardığı telefonu her zaman daha iyi gösterir. Pazarlama stratejisi![]()
Bu yüzden samsungu kınıyorum 
Aynen ya. Varya bu note 3 ü ve galaxy gear ı öve öve bitiremediler heryerde reklam heryerde bu ikisi. Hatta medcezir diye bi dizi var orda bile bu ikisi var. Ayrıca samsungun yaptığı en büyük ayıplardan birisi de en son çıkardığı telefonlara veriyor güncellemeleri diğerlerine kaç ay sonra. Ama apple öyle mi adamlar bi ios 7 çıkardılar neredeyse ilk telefonu olan iphone 3gs e bile vericeklerdiBu yüzden samsungu kınıyorum
![]()
Aynenaynen medcezir fu ll s4 ve note3 kaynıyor mert bikere eylüle galaxy gear hediye etmişti
Şimdi konuyu dağıtmayalım ben sana özelden mesaj atıcam ona bak 
Bu da mı portAl kardesim linkler bu sitede.Nasil yukleyecegini anlatiyor..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Caner best launcher videoları var youtube da ben 1-2 kullanmıştım daha önce oradan görüpte, ama isimlerini hatırlamıyorum. Bi bak istersen ram yemiyor ve kasmıyor telefon.Yapma bunu lütfen...
Ben rom istiyorum, Sağol.Caner best launcher videoları var youtube da ben 1-2 kullanmıştım daha önce oradan görüpte, ama isimlerini hatırlamıyorum. Bi bak istersen ram yemiyor ve kasmıyor telefon.
böyle sayaç olmayan bi cm bulsamGT-I9500 a official cm çıkmayacak ki...Bu da mı port![]()

Bulursan bana da haber verBen rom istiyorum, Sağol.böyle sayaç olmayan bi cm bulsam

Hadii ben kodlari verdi diye biliyordumGT-I9500 a official cm çıkmayacak ki...![]()
Ben rom istiyorum, Sağol.böyle sayaç olmayan bi cm bulsam
Bende sayaç yok Şuankardes o imkansız ancak odinden stok rom kurabilirsin sayaç istemiyorsan
Aynen bende anlayamadım ama iyi gidiyorkutluhan kardes senin şarj nasıl iyi gidiyor hala anlamadım