------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
bende yüklesem acaba resetleme sorunu olurmu?

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar bişey dicem. Antutu benchmark testlerinde note 3 34 bin küsür puan alırken s4 28 bin küsür alıyor. Ama aralarındaki tek fark (işlemci hızı bakımından) note 3 ün 0.3 + 0.1 ghz üstünlüğü. İkiside 8 çekirdekli. Çok küçük bi fark yüzünden 6 bin puan fark atması sizce de garip değil mi?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bişey dicem. Antutu benchmark testlerinde note 3 34 bin küsür puan alırken s4 28 bin küsür alıyor. Ama aralarındaki tek fark (işlemci hızı bakımından) note 3 ün 0.3 + 0.1 ghz üstünlüğü. İkiside 8 çekirdekli. Çok küçük bi fark yüzünden 6 bin puan fark atması sizce de garip değil mi?

note 3 benchmarkda hile yapıyor o yüzden

KD1907

KD1907

Üye
Firma en son çıkardığı telefonu her zaman daha iyi gösterir. Pazarlama stratejisi ;)
Aynen ya. Varya bu note 3 ü ve galaxy gear ı öve öve bitiremediler heryerde reklam heryerde bu ikisi. Hatta medcezir diye bi dizi var orda bile bu ikisi var. Ayrıca samsungun yaptığı en büyük ayıplardan birisi de en son çıkardığı telefonlara veriyor güncellemeleri diğerlerine kaç ay sonra. Ama apple öyle mi adamlar bi ios 7 çıkardılar neredeyse ilk telefonu olan iphone 3gs e bile vericeklerdi :D Bu yüzden samsungu kınıyorum :off:

• Beğen
Tepkiler: onuc0bir
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Aynen ya. Varya bu note 3 ü ve galaxy gear ı öve öve bitiremediler heryerde reklam heryerde bu ikisi. Hatta medcezir diye bi dizi var orda bile bu ikisi var. Ayrıca samsungun yaptığı en büyük ayıplardan birisi de en son çıkardığı telefonlara veriyor güncellemeleri diğerlerine kaç ay sonra. Ama apple öyle mi adamlar bi ios 7 çıkardılar neredeyse ilk telefonu olan iphone 3gs e bile vericeklerdi :D Bu yüzden samsungu kınıyorum :off:

aynen medcezir full s4 ve note3 kaynıyor mert bikere eylüle galaxy gear hediye etmişti

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
kutluhan kardes senin şarj nasıl iyi gidiyor hala anlamadım

eroskop100

eroskop100

Üye
Yapma bunu lütfen...
Caner best launcher videoları var youtube da ben 1-2 kullanmıştım daha önce oradan görüpte, ama isimlerini hatırlamıyorum. Bi bak istersen ram yemiyor ve kasmıyor telefon.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Caner best launcher videoları var youtube da ben 1-2 kullanmıştım daha önce oradan görüpte, ama isimlerini hatırlamıyorum. Bi bak istersen ram yemiyor ve kasmıyor telefon.
Ben rom istiyorum, Sağol. :D böyle sayaç olmayan bi cm bulsam

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
o kod olayından sonra mı düzeldi?

.caner.

.caner.

Üye
O kodu bir daha versene :D

Üst Alt