Telefon Tavsiyesi 1000-2200 tl Arası Telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
Xperia Z1

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Bencede iphone u bu kadar abartmaya gerek yok. Ios stabil de her cihazda stabil degilki yeni cihazlarda stabil sadece. Zaten iphone 4s den aşağısını salla.

Katılıyorum zaten.

Ios 7 veriyorki adamlar yeni telefon alsın.

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung Galaxy S5'i beklemelisin. Ama illa hemen alıcam dersen düşünmeden Sony Xperia Z1 alabilirsin.

KD1907

KD1907

Üye
Samsung Galaxy S5'i beklemelisin. Ama illa hemen alıcam dersen düşünmeden Sony Xperia Z1 alabilirsin.
S5 i beklemene gerek yok S4 ün biraz daha gelistirilmis hali olarak çıkacak piyasaya. Bence LG G3 ü bekle 8 çekirdekli olacakmış. Zaten G2 baya iyiydi kim bilir G3 nasıl olacak.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
S5 i beklemene gerek yok S4 ün biraz daha gelistirilmis hali olarak çıkacak piyasaya. Bence LG G3 ü bekle 8 çekirdekli olacakmış. Zaten G2 baya iyiydi kim bilir G3 nasıl olacak.
Yanlış bilgi vermenin alemi yok S5 sızdırılan bilgilere göre Alüminyum kasa, 64 bit işlemci, 2k çözünürlük gibi Galaxy serisinde görülmeyen özelliklerle gelecek. O yüzden beklemeli dedim

KD1907

KD1907

Üye
Yanlış bilgi vermenin alemi yok S5 sızdırılan bilgilere göre Alüminyum kasa, 64 bit işlemci, 2k çözünürlük gibi Galaxy serisinde görülmeyen özelliklerle gelecek. O yüzden beklemeli dedim
Yanlış bilgi veren kim? Asıl sen yanlış bilgi veriyosun alüminyum kasayla gelmeyecek metal ve plastik olmak üzere 2 farklı kasayla gelicek ve metal olan daha pahalı olacak. Ayrıca 2k ekran var zaten ona bişey demiyorum. 64 bit işlemci kesin değil ama büyük olasılıkla öyle olacak.Emin ol s5 in özelliklerini senden daha iyi biliyorum.

boran9999

boran9999

Üye
Bence 2200 TL telefon için oldukca fazla hemde dünyanın her ülkesi için fazla illa alacam diyorsanız G2 öneririm aynı donanıma sahip Z1 ile aralarında ~400-500 TL gibi asgari ücrete yakın bir tasarufunuz olur. En iyi budur denilen cihazlar sınıfının en kötüsü denilenle aralarındaki hız farkları milisaniyelerle ölçüle biliyor o yüzden 2-3 milisaniye hızlı diye fazladan 1000 tl gibi paranızı sokağa atmayın derim. Sağlıcakla

KD1907

KD1907

Üye
Bence 2200 TL telefon için oldukca fazla hemde dünyanın her ülkesi için fazla illa alacam diyorsanız G2 öneririm aynı donanıma sahip Z1 ile aralarında ~400-500 TL gibi asgari ücrete yakın bir tasarufunuz olur. En iyi budur denilen cihazlar sınıfının en kötüsü denilenle aralarındaki hız farkları milisaniyelerle ölçüle biliyor o yüzden 2-3 milisaniye hızlı diye fazladan 1000 tl gibi paranızı sokağa atmayın derim. Sağlıcakla
Aynen öyle. LG G2 ile Z1 neredeyse aynı ama Z1 2100 tl G2 ise 1300 tl falan yani aralarında 600 tl var. Sırf birazcık daha iyi diye 600 tl vermek bence saçma olur.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İ5s ya da lg g2

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hiç uzun uzun uyarı yazmayacağım gereken cezaları verdim bilginize.Umarım bundan sonra kurallara uyarsınız.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Profilinde görebilirsin.Konu dışına çıkmadan devam edilebilir.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Eğer 2200 tl yi gözden çıkardıysan 5S al. Çünkü bununda fiyatı diğerleri gibi 2 senede düşmeyecek sonra beklemedik bak ne kadar düşmüş diye pişman olmazsın :D
O kadar uçmaya gerek yok dersende bütçendeki telefonların özelliklerini karşılayabilecek G2 var.