Lightning Rom V2.1 BETA | 4.4.2 | Galaxy Wonder [ ÇIKTI ]

Sponsorlu Bağlantılar

JiTeM86

Üye
v1 mi yüklesek :D

kenant

Üye
recovery v6.0.4.5 ile gayet basarılı yükleme yaptım ve kullanmaktayım şimdilik güzel bi sorun yok

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Kamera çalışıyor mu arkadaşlar

Çalışıyor Kardeşim
Çok yavas ve kötü :kotu: cyanfox bile daha hızlı

Burada amaç fazla performans değil zaten 4.4.2 kullanmak . Çok yavaşlığıda yok 1 aydır kullanıyorum yavaşlığını görmedim belkide sen androidden anlamıyorsundur .
yuklenmiyor flaslarken bi hata veriyor

Konuyu dikkatlı okuyun . 6.0.4.4 kullanın

HAM ZA

HAM ZA

Üye
4.4.2 viber de sesin kısık olması dışında çok güzel bi sürüm onuda halletseler süper olurdu

JiTeM86

Üye
arkadaşlar gapps nasıl yükleyebilirim telefona indirdim napmam lazım acaba ? rom için lazımmı romu attım gapps yüklemem lazım saolun.

kenant

Üye
tcfb arkadaşım rom cok güzel ama bişi farkettim sms engelleme proğramlarından hiç biri görevini yapmıyordaha önce kullandığım romlarda böyle bir sıkıntı yaşamadım hiç. afirewal proğramı kullanıyorum istemediğim sms ler gizli bir yere atıyordu ve başka uygulamalarda denedim olmadı.bu sorun hakkında düşüncelerini nelerdir acaba

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar gapps nasıl yükleyebilirim telefona indirdim napmam lazım acaba ? rom için lazımmı romu attım gapps yüklemem lazım saolun.

Rom içinde gapps mevcut
tcfb arkadaşım rom cok güzel ama bişi farkettim sms engelleme proğramlarından hiç biri görevini yapmıyordaha önce kullandığım romlarda böyle bir sıkıntı yaşamadım hiç. afirewal proğramı kullanıyorum istemediğim sms ler gizli bir yere atıyordu ve başka uygulamalarda denedim olmadı.bu sorun hakkında düşüncelerini nelerdir acaba

Diğer 4.4.2 lerde sorunsuzmu çalışıyordu ?

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

kenant

Üye
tcfb arkadaşım en son touchwiz kullandım sms engellemede bi sorun yaşamadım bir sorun daha oldum bir mp3 şarkısını zil sesi yaptığımda kesik kesik çalıyor

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
2.1de dediklerini düzeltmeye çalışacağım . Teşekkürler

visali

visali

Üye
kardeş hala v1 i kullanıyorum v2.1 i bekliyorum ne zaman geliyor 2.1 ...

bu arada kolay gelsin v1 gerçekten çok güzel ve kullanışlı herkese tavsiye ederim. Ellerine sağlıkkardeş xperia klavye veya ona benzer güzel bi klavyede ekleyiver androidin kendi klavyesi hiç iyi değil iki saat tuş arıyorum

ama xperia klavyede F KLAVYE gene var çok güzel yani ben F Klavyede kullanıyorum. parmağımı kaydıra kaydıra yazıyorum yazacaklarımı :D :artist:

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hala v1 i kullanıyorum v2.1 i bekliyorum ne zaman geliyor 2.1 ...

bu arada kolay gelsin v1 gerçekten çok güzel ve kullanışlı herkese tavsiye ederim. Ellerine sağlıkkardeş xperia klavye veya ona benzer güzel bi klavyede ekleyiver androidin kendi klavyesi hiç iyi değil iki saat tuş arıyorum

ama xperia klavyede F KLAVYE gene var çok güzel yani ben F Klavyede kullanıyorum. parmağımı kaydıra kaydıra yazıyorum yazacaklarımı :D :artist:

v1in sana göre artıları neler ?

visali

visali

Üye
Kardeş ben v2 yi kurdum fakat telefon v1 e göre:......
*v1 telefonun orjinal android inden daha hızlı çalışıyor.
*v2 --- v1 e göre yavaş
*v1 de xperia klavye çok güzel (Not: Telefonun orjinal android 2,3,6 sürümünde Swipe diye bi tuş takımı var aslında swipe daha kullanışlı ama xpreria klavyeninde aşağı kalır yanı yok.
*v2 de bildirim çubuğuhu aşağı indirdiğim zaman şeffaflık yok.

zaten v2 yi bikaç gün kullandım fazlada bi kurcalamadım gözüme çarpanlar bunlar kardeş.
bu yüzden v1 e geri döndüm.bide v1 de ekrandaki simgeler daha küçük olduğu için daha güzel görünürüy
v2 de ise ekrana sığacak widget sayısı azalmış gibi simgeler büyük olduğu için bana hoş görünmedi

kenant

Üye
tcfb arkadaşım başka 4.4.2 yükledim ondada sms engelleyici çalışmadı başka sms engelleyicileri kurdum onlarda görevini yapmadı bu 4.4.2 ler neden böyle acaba

ismailnayir

Kapalı Hesap
4.4.2 için xperia klavye

Son düzenleme:

ekrembos123

Üye
kardeşim rom guzel ama root yok onuda ayarlarsan tadından yenmez.

cadde19

cadde19

Üye
arkadaşlar sizce hangisi şarj ve performans olarak v1 mi v2 mi

ekrembos123

Üye
v1 de aynı v2 de bence bi root yok v2.1 inş olur.

Üst Alt