Southpaw
Üye
Kardeşim cwm''nin hangi sürümünü kullanıyorsun ona bak 6.0.4.4 ün altındaki cwmlerde hata veriyoryuklenmiyor flaslarken bi hata veriyor
Kardeşim cwm''nin hangi sürümünü kullanıyorsun ona bak 6.0.4.4 ün altındaki cwmlerde hata veriyoryuklenmiyor flaslarken bi hata veriyor
Bence g-wonder romunu kullan o daha hizli gta SA 0 kasma ile oynaniyor. istersen linkini vereyim.v1 mi yüklesek![]()
Kamera çalışıyor mu arkadaşlar
Çok yavas ve kötücyanfox bile daha hızlı
yuklenmiyor flaslarken bi hata veriyor
arkadaşlar gapps nasıl yükleyebilirim telefona indirdim napmam lazım acaba ? rom için lazımmı romu attım gapps yüklemem lazım saolun.
tcfb arkadaşım rom cok güzel ama bişi farkettim sms engelleme proğramlarından hiç biri görevini yapmıyordaha önce kullandığım romlarda böyle bir sıkıntı yaşamadım hiç. afirewal proğramı kullanıyorum istemediğim sms ler gizli bir yere atıyordu ve başka uygulamalarda denedim olmadı.bu sorun hakkında düşüncelerini nelerdir acaba

kardeş hala v1 i kullanıyorum v2.1 i bekliyorum ne zaman geliyor 2.1 ...
bu arada kolay gelsin v1 gerçekten çok güzel ve kullanışlı herkese tavsiye ederim. Ellerine sağlıkkardeş xperia klavye veya ona benzer güzel bi klavyede ekleyiver androidin kendi klavyesi hiç iyi değil iki saat tuş arıyorum
ama xperia klavyede F KLAVYE gene var çok güzel yani ben F Klavyede kullanıyorum. parmağımı kaydıra kaydıra yazıyorum yazacaklarımı![]()
![]()
Katiliyorumkardeşim rom guzel ama root yok onuda ayarlarsan tadından yenmez.