M.A.R.S Online'da Performans Sorunu Yaşıyorum!!

Sponsorlu Bağlantılar

HeLL_BoY-TR

Üye
    Konu Sahibi
M.A.R.S Online'da Performans Sorunu Yaşıyorum!!
Herkese merhaba.

Sorunumun çözümünü sanırım yalnızca bu forumda bulabilirim. Gerçekten bir süredir çok sıkıntı yaşıyorum.

Öncelikle giriş yapayım. Geçtiğimiz haftalarda M.A.R.S. Online diye bir oyuna başladım. Bilgisayarımın yeterince güçlü olduğunu düşünmeme rağmen oyundan istediğim performansı alamıyorum. Nette gezinirken oyunun yüksek grafiklerdeki ekran görüntülerinden bir kaçını gördüm.

Şu aşağıdaki de oyunun kısa bir videosu:

Aşağıdaki görüntü ise benim kendi bilgisayarımdan. Aradaki farkı görüyor musunuz? Ayarları en yükseğe getirince çok kasıyor, hiç oynayamıyorum, o yüzden ortada tutmak zorundayım. Ama ben üstteki görüntüler gibi olmasını istiyorum.

Bilgisayarımın özellikleri:
İşletim Sistemi : Windows 7
İşlemci : Intel i5
Ram : 4 GB
Ekran Kartı : ATI Radeon HD 5500 Series 2 GB

Ne yapabilirim görüntü kalitesinin öyle olması için? Yeni parça falan mı gerekiyor bilgisayara? Lütfen yardımcı olun!!

seratonin24

Üye
Oyun içi grafik ayarlarıyla ilgili bir durum olabilir, grafik ayarlarını yükseltmeyi dene. Eğer yine olmassa ekran kartını yükseltmende fayda var.

HeLL_BoY-TR

Üye
    Konu Sahibi
Oyun içi grafik ayarlarıyla ilgili bir durum olabilir, grafik ayarlarını yükseltmeyi dene. Eğer yine olmassa ekran kartını yükseltmende fayda var.

Hocam cevabın için teşekkürler ancak grafik ayarlarını yükseltince de çok kasıyor. Ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyordum ben de ancak profesyonel yardım gerekiyor.

Yardımcı olabilecek var mı bu konuda?

0MG90

0MG90

Üye
Oyun için yeterli değil demek ki ekran kartın

0MG90

0MG90

Üye
Bende Ati Radeon HD Series var 1gb 256 bit çok rahat oynuyorum en yüksek grafikte sanada öyle öneririm

Lethie

Üye
bende GTX 780 kullanıyorum tüm oyunlar sorunsuz full ayarlarda çalışıyor. tavsiye ederim. yalnız oyunda ilgimi çekti nereden indirebiliriz? link atabilirmisin rica etsem?

HeLL_BoY-TR

Üye
    Konu Sahibi
Bende Ati Radeon HD Series var 1gb 256 bit çok rahat oynuyorum en yüksek grafikte sanada öyle öneririm

Çok teşekkürler. Bu öneriyi bir kenara yazıyorum ve başka önerilere de açığım her zaman.
bende GTX 780 kullanıyorum tüm oyunlar sorunsuz fu ll ayarlarda çalışıyor. tavsiye ederim. yalnız oyunda ilgimi çekti nereden indirebiliriz? link atabilirmisin rica etsem?

Teşekkürler size de. Oyunun tam adı M.A.R.S Online. Sitesine mars.gametolia.com adresine girip indirme bağlantısına geçebilirsiniz.

İndirip oynamaya başlarsanız haberim olsun.

coolasker54

coolasker54

Üye
Grafik ayarlarının oldugu bölümün resmni koy. En uygun çözünürlüğü ayarlayalım. Tabi istediğin görüntüye yakın olması için.

Freddy3467

Üye
GTX560 üzeri tüm ekran kartları her oyunu sorunsuz açabilir bu kadar kasmayın kendinizi daha yüksek ekran kartı alacağım diye.

HeLL_BoY-TR

Üye
    Konu Sahibi
Grafik ayarlarının oldugu bölümün resmni koy. En uygun çözünürlüğü ayarlayalım. Tabi istediğin görüntüye yakın olması için.

Aşağıdaki gibi. Ben genelde en düşük ayara getiriyorum ana çubuğu. Öyle yapınca tüm ayarlar bu hale geliyor.
GTX560 üzeri tüm ekran kartları her oyunu sorunsuz açabilir bu kadar kasmayın kendinizi daha yüksek ekran kartı alacağım diye.

Çok teşekkürler cevabınız için... Nereden elde edebilirim bu GTX560'ı? İnternetten güvenebileceğim bir yer var mıdır?

coolasker54

coolasker54

Üye
Sahne detayı , sahne kalitesi , karakter kalitesi , ve içerik kalitesinde oynamlar yaparak kasmayan en uygun biçimi bul. ve parlaklık efektini aktifleştir.

Libertatores

Üye
Oyunun sistem gereksinimleri ne? Çünkü, senin sistemin iyi gibi drive'ı güncellemek de çözüm olabilir. Son olarak oyun MMO'mu ve linki vs. var mı? TPS oyunları severim de :)

HeLL_BoY-TR

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun sistem gereksinimleri ne? Çünkü, senin sistemin iyi gibi drive'ı güncellemek de çözüm olabilir. Son olarak oyun MMO'mu ve linki vs. var mı? TPS oyunları severim de :)
Sistem gereksinimleri şu linkte yazıyor:

Ve evet oyun MMOTPS.

Libertatores

Üye
Saolasın hell_boy kardeş :) konuyu unutmuşum şimdi gördüm. Oyunu indirip oynamaya başladım zaten.

Legendary.

Legendary.

Üye
Ekran kartı galiba :) Benim ki de GeForce 8400 :sirit: Ama kasmadan oynuyorum.Herşey kısık ve game booster ile :sirit:

Libertatores

Üye
Dostum game booster çok işe yarıyor mu ya şimdiye kadar hiç kullanmadım.

Legendary.

Legendary.

Üye
Yarıyor tabi ki :) Gözle görülür performans artışı oluyor.Ayarlarını yapın herşeyi kapatın ayarlarından.Performans ve görünüm seçenekleri ayarı var bilgisayarın kendine ait,oradan performansı seçin her şeyi kapatın,ekran kartınızın driverini sitesinden güncelleyin,Ana kartın sitesine girip oradanda driverleri güncelleyin

Takipçi Satın Al

Üst Alt