Lewa os 5 v5

Sponsorlu Bağlantılar

catlax66

catlax66

Üye
hacım romu 3 4 gün kullandım performans olarak miui dan başarılı ama miui yi aratıyor. Dokunmatik sapıtmayı gerçekten çözmüşsünüz kapalıyken şarj ikonunu bendeki romdan ilgili dosyayı root/system/media ya atarak hallettimiştim ama dayanamadım tekrar miui ye döndüm. sıkıntı çektiğim konuları yazayım lewa da:
*çok sayıda mesajlaşınca mesajı göndermek için ekstra uyarı alıyorum kapatamıyorum.
*rehberde ki isimleri t9 olarak çağıramıyorum türkçe karakterlerde bulamıyor.
*sistemde hava durumu olmalı bence
*miui mesajlardaki aşağı kaydırınca gizli mesaj özelliği lewa da rehber ve mesajın aynı uygulamada gömülü olduğundan ötürü bulunamamakta.
şimdilik aklıma gelenler bunlar :D
birde lewanın daha güncel sürümüne port etme şansınız var mı?
Evet arkadaşlar bu konumda sizlere General Mobile Discovery için geliştirilen en başarılı romlardan birisi olan Lewa os 5 romunu tanıtacağım.Herkesin mutlaka denemesi gereken romlardan birisi kullandıktan sonra sizde bırakamayacaksınız.Romu portlayan ve geliştiren cyber71khan arkadaşımıza buradan teşekkürlerimi iletiyorum bu güzel romu geliştirdiği için.
4 ve 16 GB lik modeller ile uyumludur.
ÖNEMLİ NOT:
1-Eğer ekran solma sorunu yaşarsanız aşağıdaki fixi cwm den yükleyin.(Sadece sorunu yaşayanlar yüklesin)
2-Telefon kapalıyken şarz animasyonu görünmüyor ama merak etmeyin şarz ediyor.(100 olduğunda görünüyor)

ROM LİNKİ=>

EKRAN SOLMA SORUNU FİX=>

YÜKLEME SONRASI YAPILMASI GERENLER
ROOTU AKTİFLEŞTİRMEK İÇİN
Sistem Klasöründeki Güvenlik Merkezi Uygulamamızı açıyoruz.
DETAYLAR --> İzinler --> İZİN --> ROOT --> ROOT izinleri --> Tamam

Viper4Android Uygulamasının çalışabilmesi için Rootun aktifleştirilmesi gerekir.

V5 YENİLİKLER

• Dokunmatik sapıtması çözüldü.[Bazı cihazlarda olan]
  • Kamera Fix eklendi.[Bazı cihazlarda olan]
  • Ses sürücüleri güncellendi.(DTS aktifleştirildi, ses kalitesi çok iyi)
  • Hava durumu uygulaması kaldırıldı (çince kısımlar ve Sadece istanbul, ankara ve izmir dışındaki şehirler bulunmuyordu istediğinizi kurabilirsiniz)
  • Kilit ekranı tekrar düzenlendi çince hava durumu artık görünmeyecek.
  • Launcherde iyileştirmeler yapıldı.
  • Sesle yazma ve Ses çevirme (TTS) eklendi mesajlarda aramalarda kullanılabilir.
  • Gapps güncellendi.
  • Takvim eklendi.
  • Simgelerde düzenlemeler yapıldı ~ Yerleri ayarlandı.(Düzenleme ile uğraşmayacaksınız)
  • Uiautomator değiştirildi akıcılık mükemmel.
  • Kapasitif tuş ışıkları yalnızca tuşlara basınca yanacak şekilde ayarlandı.
  • Daha çok alan türkçe!
Rom Hakkında Kendi Görüşüm: Bizim cihazlar için geliştirilen romların arasında en stabil en sorunsuz romlardan bir tanesi.Hız ve görselliğin bir arada olduğu tek rom.Pil ise inanamayacağınız derecede iyi.Oyun performansıda muhteşem diyebilirim.Benden rom tavsiyesi isteyen herkese ilk önerdiğim romdur.Bu yeni sürümle birlikte kusursuza yakın bir rom yakalanmış.

GÖRSELER

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Zaten son surum lewa portu bu rom :)

• Beğen
Tepkiler: catlax66
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Lewa yakinda guncelleme yapacak sanirim. 12 gun kalmis

ney27

Üye
Burak kardes bu romda goruntulu gorusme yok mu pittech de bu romun sayfasinda goruntulu konusma var diyor ama ben birturlu goruntulu gorusme yapamiyorumNumaranin ustune 2-3 saniye basili tutunca video aramasi yazisi cikiyormuş.:bigstar::close_tema:Lewa icin tema arı yorum tema oneriniz varmı arkadaslar

• Beğen
cemil 14

cemil 14

Üye
rom cok guzel menu olayi yok sim23g yok sarj kullanimi super kamerada sikinti yok kullanilacak en iyi rom diyebilirim

• Beğen
muratkara994

muratkara994

Üye
Romunuzu uzun suredir kullaniyorum cok guzel bir rom ellerinize saglik. Cleanmaster isimli uygulamadan kullanmadigim sistem romlarini silerken yanlislikla lewa isimli uygulamayi da sildim :( ve sistem reboot atti bir daha da acilmadi. Sistemi tekrar yukledim. Ama kameranin calismadigini gordum. Galeri durdu hatasi veriyor. Ve ana ekrani saga kaydirinca acilan penceredeki el feneri uygulamasi sapitiyor. Tekrar silip tekrar yukledim ama cozulmedi sorunum. Acaba bir cozum oneriniz var midir lutfen yardim edin :agla2:

• Beğen
smh60

smh60

Üye
Wipeleri iyice yapıp romu tekrar yukleyin

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Romunuzu uzun suredir kullaniyorum cok guzel bir rom ellerinize saglik. Cleanmaster isimli uygulamadan kullanmadigim sistem romlarini silerken yanlislikla lewa isimli uygulamayi da sildim :( ve sistem reboot atti bir daha da acilmadi. Sistemi tekrar yukledim. Ama kameranin calismadigini gordum. Galeri durdu hatasi veriyor. Ve ana ekrani saga kaydirinca acilan penceredeki el feneri uygulamasi sapitiyor. Tekrar silip tekrar yukledim ama cozulmedi sorunum. Acaba bir cozum oneriniz var midir lutfen yardim edin :agla2:
wipe data factory
advanced/wipe dalvik cache yapın sonra romu yeniden kurun sorun çözülecektir.

muratkara994

muratkara994

Üye
wipe data factory
advanced/wipe dalvik cache yapın sonra romu yeniden kurun sorun çözülecektir.

Sorunu ilk yasadigimda bunlari yaparak yuklemistim ama cozulmedi. Tekrar deneyeyim mi sizce

• Beğen
muratkara994

muratkara994

Üye
Su anda bir indirmem var o tamamlaninca tekrar deneyip sonucu buraya yazacagim. İlginiz icin tesekkur ederim

• Beğen
smh60

smh60

Üye
Geçmesi lazım kardesim cevabını bekliyoruz

• Beğen
muratkara994

muratkara994

Üye
Yarim saate sonucu yazacagim tesekkur ederim ilginize..Olmadı :(

Sizce ne yapmalıyım? Siz bir çözüm bulabilir misiniz? Kamera programı açılıyor, en son çektiğim fotoğraf bile görünüyor Ama arka plan siyah ve bişey göstermiyor. El feneri bile çalışmıyor sapıtıyor.Nolur donanım bozulmuş olmasın ya:utan:utan

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sizce ne yapmalıyım? Siz bir çözüm bulabilir misiniz? Kamera programı açılıyor, en son çektiğim fotoğraf bile görünüyor Ama arka plan siyah ve bişey göstermiyor. El feneri bile çalışmıyor sapıtıyor.Nolur donanım bozulmuş olmasın ya:utan:utan
Splash ile orjinal roma donun tekrar romu yukleyin bu sefer kesin duzelmis olmasi lazim suan aklima baska yontem gelmiyor uzaktan sorunu tespit edemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: smh60
muratkara994

muratkara994

Üye
Acaba pc olmadan telefona orjinal rom yükleyebilir miyim? Şarj soketim bozulunca sadece şarj kısmını tamir ettirebildim pc usb olarak görmüyor telefonu
Splash ile orjinal roma donun tekrar romu yukleyin bu sefer kesin duzelmis olmasi lazim suan aklima baska yontem gelmiyor uzaktan sorunu tespit edemiyorum :)
Lütfen bir çözüm bulalım :( pc usb cihazı olarak da görmüyor telefonu?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
Atom rom yükleyin stock tabanlı oldugu icin cwmden.eger yine olmassa pcden splashtoolla orjinal roma dönün yine olmassa servise yollayın

Üst Alt