catlax66
Üye
hacım romu 3 4 gün kullandım performans olarak miui dan başarılı ama miui yi aratıyor. Dokunmatik sapıtmayı gerçekten çözmüşsünüz kapalıyken şarj ikonunu bendeki romdan ilgili dosyayı root/system/media ya atarak hallettimiştim ama dayanamadım tekrar miui ye döndüm. sıkıntı çektiğim konuları yazayım lewa da:
*çok sayıda mesajlaşınca mesajı göndermek için ekstra uyarı alıyorum kapatamıyorum.
*rehberde ki isimleri t9 olarak çağıramıyorum türkçe karakterlerde bulamıyor.
*sistemde hava durumu olmalı bence
*miui mesajlardaki aşağı kaydırınca gizli mesaj özelliği lewa da rehber ve mesajın aynı uygulamada gömülü olduğundan ötürü bulunamamakta.
şimdilik aklıma gelenler bunlar
birde lewanın daha güncel sürümüne port etme şansınız var mı?
*çok sayıda mesajlaşınca mesajı göndermek için ekstra uyarı alıyorum kapatamıyorum.
*rehberde ki isimleri t9 olarak çağıramıyorum türkçe karakterlerde bulamıyor.
*sistemde hava durumu olmalı bence
*miui mesajlardaki aşağı kaydırınca gizli mesaj özelliği lewa da rehber ve mesajın aynı uygulamada gömülü olduğundan ötürü bulunamamakta.
şimdilik aklıma gelenler bunlar

birde lewanın daha güncel sürümüne port etme şansınız var mı?
Evet arkadaşlar bu konumda sizlere General Mobile Discovery için geliştirilen en başarılı romlardan birisi olan Lewa os 5 romunu tanıtacağım.Herkesin mutlaka denemesi gereken romlardan birisi kullandıktan sonra sizde bırakamayacaksınız.Romu portlayan ve geliştiren cyber71khan arkadaşımıza buradan teşekkürlerimi iletiyorum bu güzel romu geliştirdiği için.
4 ve 16 GB lik modeller ile uyumludur.
ÖNEMLİ NOT:
1-Eğer ekran solma sorunu yaşarsanız aşağıdaki fixi cwm den yükleyin.(Sadece sorunu yaşayanlar yüklesin)
2-Telefon kapalıyken şarz animasyonu görünmüyor ama merak etmeyin şarz ediyor.(100 olduğunda görünüyor)
ROM LİNKİ=>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EKRAN SOLMA SORUNU FİX=>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
YÜKLEME SONRASI YAPILMASI GERENLER
ROOTU AKTİFLEŞTİRMEK İÇİN
Sistem Klasöründeki Güvenlik Merkezi Uygulamamızı açıyoruz.
DETAYLAR --> İzinler --> İZİN --> ROOT --> ROOT izinleri --> Tamam
Viper4Android Uygulamasının çalışabilmesi için Rootun aktifleştirilmesi gerekir.
V5 YENİLİKLER
Rom Hakkında Kendi Görüşüm: Bizim cihazlar için geliştirilen romların arasında en stabil en sorunsuz romlardan bir tanesi.Hız ve görselliğin bir arada olduğu tek rom.Pil ise inanamayacağınız derecede iyi.Oyun performansıda muhteşem diyebilirim.Benden rom tavsiyesi isteyen herkese ilk önerdiğim romdur.Bu yeni sürümle birlikte kusursuza yakın bir rom yakalanmış.
- Dokunmatik sapıtması çözüldü.[Bazı cihazlarda olan]
- Kamera Fix eklendi.[Bazı cihazlarda olan]
- Ses sürücüleri güncellendi.(DTS aktifleştirildi, ses kalitesi çok iyi)
- Hava durumu uygulaması kaldırıldı (çince kısımlar ve Sadece istanbul, ankara ve izmir dışındaki şehirler bulunmuyordu istediğinizi kurabilirsiniz)
- Kilit ekranı tekrar düzenlendi çince hava durumu artık görünmeyecek.
- Launcherde iyileştirmeler yapıldı.
- Sesle yazma ve Ses çevirme (TTS) eklendi mesajlarda aramalarda kullanılabilir.
- Gapps güncellendi.
- Takvim eklendi.
- Simgelerde düzenlemeler yapıldı ~ Yerleri ayarlandı.(Düzenleme ile uğraşmayacaksınız)
- Uiautomator değiştirildi akıcılık mükemmel.
- Kapasitif tuş ışıkları yalnızca tuşlara basınca yanacak şekilde ayarlandı.
- Daha çok alan türkçe!
GÖRSELER

Lewa icin tema arı yorum tema oneriniz varmı arkadaslar
ve sistem reboot atti bir daha da acilmadi. Sistemi tekrar yukledim. Ama kameranin calismadigini gordum. Galeri durdu hatasi veriyor. Ve ana ekrani saga kaydirinca acilan penceredeki el feneri uygulamasi sapitiyor. Tekrar silip tekrar yukledim ama cozulmedi sorunum. Acaba bir cozum oneriniz var midir lutfen yardim edin