Öneri S4'ü Satıp Iphone 5 alamayı düşünüyorum...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esmeran3

esmeran3

Üye
  • Beğen
Tepkiler: serhat_002

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
Elinde zaten s4 var sana yeter biraz daha biriktirip 5s al bence.Acelen yoksa tabi senin seçimin.
soyledigim gibi siz degerli dostlarin fikirlerini almak istiyorum kendi basima hareket etmek teknoloji konusunda pek mantikli diil ;)

esmeran3

esmeran3

Üye
burada s4 hakkinda o kadar olumsuz yorumlar yapiliyor ki anlamis degilim bende s4 kullaniyorum fakat söylenen hic bisi benim telefonumda olmuyor nedense ne kasma porblemi var ne batarya problemi varki 7 aylik telefon hic bi sıkıntı yok ki bende iphone 5 kullandim batarya s4e oranla daha cabuk bitiyor

aynen bende sadece batarya erken bitiyordu başka problem de yok kardeşim :)

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Cok batarya istersen g2de 3000mah batarya var bitmiyor melet
Sen bence bekle 5s al

ukalacocuq87

ukalacocuq87

Üye
aynen bende sadece batarya erken bitiyordu başka problem de yok kardeşim :)
bilmem ben aktif kullanan birisiyim ama hic simdiye kadar problemim olmadi bataryayla ilgili ki herkesin sikayet ettigi 4.3 surumunu kullaniyorum

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
bilmem ben aktif kullanan birisiyim ama hic simdiye kadar problemim olmadi bataryayla ilgili ki herkesin sikayet ettigi 4.3 surumunu kullaniyorum
sende s4 olduguna ve 4.3 yuklu olduguna emin misin cunku simdiye kadar gordugum herkes 4.3ten bi hayli sikayetci ;)

esmeran3

esmeran3

Üye

benimde 4.3 zaten bataryanın china olanlarda problem var sen kapağın arkasını aç made in vietnam yazıyordur kesin :)
sende s4 olduguna ve 4.3 yuklu olduguna emin misin cunku simdiye kadar gordugum herkes 4.3ten bi hayli sikayetci ;)

adam bi pilden ekran görüntüsü alsın anlarız pilin nasıl gittiğini kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: ukalacocuq87
.caner.

.caner.

Üye
Şarj problemi yok, ilk aldığımda vardı sadece.

• Beğen
ukalacocuq87

ukalacocuq87

Üye
benimde 4.3 zaten bataryanın china olanlarda problem var sen kapağın arkasını aç made in vietnam yazıyordur kesin :)
yok baktim benimkiside china :) bende almadan once tereddut etmistim forumlari okuyunca ama yazilanlarin hic biri basima gelmedi ki sarj etme olayi cok guzel 1 saatte full doluyo sarj s3 varken saatlerce bekliyodum sarj olsun diye

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
yok baktim benimkiside china :) bende almadan once tereddut etmistim forumlari okuyunca ama yazilanlarin hic biri basima gelmedi ki sarj etme olayi cok guzel 1 saatte fu ll doluyo sarj s3 varken saatlerce bekliyodum sarj olsun diye

o zaman şanlısın kardeşim sen :) evet ya aynen 1 saat içinde sarj oluyor :)

lolaman

lolaman

Üye
Ben olsam 5s alırım sonra fundamentals daki gibi olma :D hani diyor ya "bu eski bu pis eskidi artık!" :D

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
androiddi sevyorum ama ios un iyi oldgu gerceği tartısılmaz cunkü sistem bir bütün halinde calısıyo telde işlem yaprken ve tabki i5 güzel bir düşünce kafan rahat olur

turancen

turancen

Üye
5 yerine 5s daha mantıklı :)

• Beğen
xmustx

xmustx

Üye
telefonum s3 4.3 e güncelledim şarjım hızlı bitiyo.neyse bence s4 dursun faydasını uzun süre görürsün.

• Beğen
serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
Ben olsam 5s alırım sonra fundamentals daki gibi olma :D hani diyor ya "bu eski bu pis eskidi artık!" :D
dogru soyluyosun eger cem yilmazi dinlersem i6yi beklemem gerekiyor artik ;)
telefonum s3 4.3 e güncelledim şarjım hızlı bitiyo.neyse bence s4 dursun faydasını uzun süre görürsün.
tel guzel bisi dedigim yok ama pil sorunu canimi cok skmaya basladi skti artik die bilirim...

lolaman

lolaman

Üye
i6ya daha çok olduğunu düşünüyorum :D

magnumxx

Üye
iphone,iphone,iphone... doğrusunu dıyım donanımsal olarak s4 le iphone 5'i kıyaslıyasım bile gelmiyor. sistem stabil diyorsunuzda, androidi hangi şartlarda nasıl kullanıyorsunuz? ben telefonu her açtığımda fazladan şarj gitmesin diye açılır açılmaz çalışan bütün uygulamaları kapatıyorum. facebook'un uygulamasını bile yüklemiyorumki ram yemesin diye. browserdan girsem ne farkedecek? donanımsal bi sorun olunca yapılabilcek bişey yok ama telefonu kullanımınız çok önemli ve yapacağınız ram kısıtlamalarıyla durumunuzda bir nebzede olsa iyileştirmeler yapabilirsiniz... çevremde özellikle iphone4/4s kullananlar var telefonu hava atmak amacıyla överken acayip ovuyorlar ama samımı dost ortamında cok kasıyor ya gibi lafları cok duyuyorum ki kasıyorda goruyorum yanı. iphone 5/5s deneyimim yok tabiki iphone iphone'dur. kasasıyla,boyutuyla eşsizdir ama fiyat politikasıyla kaybediyor. hani bir laf vardır telefonun yarı parası marka ısmıne gıdıyor dıye, o samsungda 1 se apple'da 3 dur onuda unutmayın

• Beğen
Tepkiler: muratvemine, serhat_002 ve xmustx
serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlariniz icin cok tskler arkadaslar... s4 icin son olarak 4.4u bekleyip ona gore mantikli bi karar alacam...
Yardimci olan herkese ayri ayri tsk ederim...

• Beğen
Tepkiler: xmustx
Never Back Down

Never Back Down

Üye
iphone,iphone,iphone... doğrusunu dıyım donanımsal olarak s4 le iphone 5'i kıyaslıyasım bile gelmiyor. sistem stabil diyorsunuzda, androidi hangi şartlarda nasıl kullanıyorsunuz? ben telefonu her açtığımda fazladan şarj gitmesin diye açılır açılmaz çalışan bütün uygulamaları kapatıyorum. facebook'un uygulamasını bile yüklemiyorumki ram yemesin diye. browserdan girsem ne farkedecek? donanımsal bi sorun olunca yapılabilcek bişey yok ama telefonu kullanımınız çok önemli ve yapacağınız ram kısıtlamalarıyla durumunuzda bir nebzede olsa iyileştirmeler yapabilirsiniz... çevremde özellikle iphone4/4s kullananlar var telefonu hava atmak amacıyla överken acayip ovuyorlar ama samımı dost ortamında cok kasıyor ya gibi lafları cok duyuyorum ki kasıyorda goruyorum yanı. iphone 5/5s deneyimim yok tabiki iphone iphone'dur. kasasıyla,boyutuyla eşsizdir ama fiyat politikasıyla kaybediyor. hani bir laf vardır telefonun yarı parası marka ısmıne gıdıyor dıye, o samsungda 1 se apple'da 3 dur onuda unutmayın
ben sana katılmıyorum bu konuda hocam
bende g2 kullanıyorum
g2 bildiğin gibi yeni çıkan en güncell işlemciyi kullanan bi telefon orası ayrı.kasmıyor etmiyor herşeyi tamam.ama sistemi android oldugu için gerçekten telefon ne olursa olsun yoruluyor.
5 yada 5s öyle değil işte
apple ios sistemi sayesinde 1gb ramlar
note 3ün 3gb ramle açtıgı oyunları açıyor
ve full ayarda oynatıyor.hiç bir zorlanmada olmuyor

bu konuda kesinlikle ios son derece stabil

Narutodth

Narutodth

Üye
ben sana katılmıyorum bu konuda hocam
bende g2 kullanıyorum
g2 bildiğin gibi yeni çıkan en güncell işlemciyi kullanan bi telefon orası ayrı.kasmıyor etmiyor herşeyi tamam.ama sistemi android oldugu için gerçekten telefon ne olursa olsun yoruluyor.
5 yada 5s öyle değil işte
apple ios sistemi sayesinde 1gb ramlar
note 3ün 3gb ramle açtıgı oyunları açıyor
ve fu ll ayarda oynatıyor.hiç bir zorlanmada olmuyor

bu konuda kesinlikle ios son derece stabil
Oyunlar iphonelara optimize ediliyor cunku. Androidde 100 lerce model oldugu icin bu imkansiz. İphone larin en onemli ozelligi de bu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...