Never Back Down
Üye
o yüzden iosOyunlar iphonelara optimize ediliyor cunku. Androidde 100 lerce model oldugu icin bu imkansiz. İphone larin en onemli ozelligi de bu zaten.
o yüzden iosOyunlar iphonelara optimize ediliyor cunku. Androidde 100 lerce model oldugu icin bu imkansiz. İphone larin en onemli ozelligi de bu zaten.
Param yetmediNarutodth çok iyi cevap vermiş... iphone'dan vazgeçmeniz için ancak kullanmanız lazım. elinde g2 olduğuna gore kısa vadede almışsın demektir. bu kadar begendıgın iphone'u niçin almadın?
G2 nin fiyatina alsan alsan 4s alirsin g2 de 4s i deler gecer yani pisman olma.Param yetmedi
tşler... paradan daha değerli olan şeyler var (diyormuşumParan varsa mantıklı olan bir seçim![]()
yok pişman değilim sadece iphone lara karşı bi sempatim var okadarG2 nin fiyatina alsan alsan 4s alirsin g2 de 4s i deler gecer yani pisman olma.
Dostum windows phone kullanmaktansa androidte kalmayi tercih ederim cunku wp ye bir turlu isinamadimburadaki mesajları hayretler içerisinde okuyorum.açıkçası ben herkesin androidde kal demesini bekliyordum.ama herkes paran varsa iosa geç diyor.demekki insanlar androidden memnun değil.dostum bendende sana tavsiye lumia 925 e geç.storeda olması gereken her uygulama var.hem senin için güzel bir değişiklik olur