Öneri S4'ü Satıp Iphone 5 alamayı düşünüyorum...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

magnumxx

Üye
Narutodth çok iyi cevap vermiş... iphone'dan vazgeçmeniz için ancak kullanmanız lazım. elinde g2 olduğuna gore kısa vadede almışsın demektir. bu kadar begendıgın iphone'u niçin almadın?

• Beğen
Tepkiler: Narutodth
Never Back Down

Never Back Down

Üye

AhmetShCelik

Üye
Paran varsa mantıklı olan bir seçim :oke:

• Beğen
Tepkiler: serhat_002
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
stabiliteyi geçin mağazası olsun çevrimiçi sorunları bıldırme ve en onemlısı icloud dan yararlanma olsun ıphon alınır l920 kullanıyorum ıphonun buyuk ekranlı daha renklı ucuzu dıyeblırım fakat mağaza olmayınca bir hiç : ) bu arada 5 alıoken 5s al 5 appl storede bıle satılmıor kalktı sorunlu olduğu için

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bende nexus 4 ten geçiş yaptım ip5 e, sadece uygulama kalitesi için bile geçilebilir ios'a, arada değişiklik iyidir bence tek bir sisteme bağlı kalmamak gerek, şimdiye kadar piyasa dışı sistemler hariç bütün sistemleri kullandım ve iyi oluyor böyle hem hangisi daha iyi daha pratik aradaki farkları da en iyi sen kendin anlıyorsun böylece

furkann20

furkann20

Üye
Maddi yönden sıkıntı olmazsa kesinlikle geçmelisin. IOS müthiş derecede hızlı ve stabil... Ayrıca alıyorsan 5s al o zaman ;)

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
5s için bi kaç hafta daha beklemem gerekiyor bütçeyi biraz dada skıştırmam lazım :)

0MG90

0MG90

Üye
iOS u kullanmasını bilmezseniz şarjı 1 gün bile dayanmaz
En iyisi iPhone 5 veya 5s alman

• Beğen
Tepkiler: serhat_002 ve .caner.

technocu1

Üye
buradaki mesajları hayretler içerisinde okuyorum.açıkçası ben herkesin androidde kal demesini bekliyordum.ama herkes paran varsa iosa geç diyor.demekki insanlar androidden memnun değil.dostum bendende sana tavsiye lumia 925 e geç.storeda olması gereken her uygulama var.hem senin için güzel bir değişiklik olur

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
tecnocu yapma storede be var kamera uyg. Dan baska be harita

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
buradaki mesajları hayretler içerisinde okuyorum.açıkçası ben herkesin androidde kal demesini bekliyordum.ama herkes paran varsa iosa geç diyor.demekki insanlar androidden memnun değil.dostum bendende sana tavsiye lumia 925 e geç.storeda olması gereken her uygulama var.hem senin için güzel bir değişiklik olur
Dostum windows phone kullanmaktansa androidte kalmayi tercih ederim cunku wp ye bir turlu isinamadim

TheMadness

TheMadness

Üye
Android iOS'tan daha iyi, geçersen anlayacağını düşünüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve serhat_002
signor ramon

signor ramon

Üye
Bence'de Kesinlikle İphone ; Mart Ayında gelmesi beklenen İOS7.1 Güncellemesiyle Çok daha iyi olacak . İyi Forumlar

• Beğen
esokmen

esokmen

Üye
Soyle soyleyeyim ios piyasada her isletim sisteminden iyi her telefondan saha seri stabil ve akillidir. Kesinlikle gec.

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Androidde kal.Sonra birden basit bir sistem karşıladığında pişman olabilirsin.

iOS un tek artısı uygulama marketi.Hız olarak da zaten iOS ile Android arasında öyle aman aman farklar kalmadı.GB döneminden hatırladığınız android yok artık.

S4 değilde bir Nexus ile iPhone karşılaştırıldığında hız olarak öyle abartı bir fark kalmadığını görürsünüz.

• Beğen
meg1ddo

meg1ddo

Üye
gunumuzde cihazlarin hizi yeterli bir seviyeye ulasmis zaten, sirf menu gecislerindeki hiz ile kiyaslamak saglikli degil bence, asil kiyaslama uygulama destegi ve guncelleme olmali kanaatimce ekran malzeme kalitesi kamera vs de var ama oncelikli dikkat etmen gereken magaza ve isletim sistemi guncellemesi bu acidan baktigimizda ios onde duruyor, o yuzden iphone 5 hatta alabilirsen 5S al, 2-3 yil rahat kafayla guncelleme + app store dunyasiyla keyf edersin.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...