Öneri S4'ü Satıp Iphone 5 alamayı düşünüyorum...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
S4'ü Satıp Iphone 5 alamayı düşünüyorum...!
merhabalar arkadaşlar... konu başlığında da belirtiğim gibi s4 ü satıp ıphone 5 almayı düşünüyorum bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim... 4.3e geçtikten sonra s4ten tamamen soğudum arkadaşım ıphone 5 vardı biraz kurçaladım hoşuma gitmedi değil doğrusu...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence de i5 daha stabil ve daha kaliteli,eğer ekran küçük gelmeyecekse neden olmasın

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
Bence de i5 daha stabil ve daha kaliteli,eğer ekran küçük gelmeyecekse neden olmasın
ekrandan ziyade daha seri çalıştığını ve pil ömrünün s4 e göre daha fazla gittiğini gördüm...

esmeran3

esmeran3

Üye
s4 ünün pilini değiştirdin mi kardeşim ben değiştirdim 1.5 gün gidiyor sarjım

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
s4 ünün pilini değiştirdin mi kardeşim ben değiştirdim 1.5 gün gidiyor sarjım
değiştirdim... ya aldığım batarya problemli yada cihazda donanımsal hata var... bu gece 40 dk kadar nette gezindim pil %80 den %20 ye düştü

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Never Back Down

Never Back Down

Üye
Bende yerinde olsam iphone 5i tercih ederdim gerçekten güzel stabil şık bi telefon
güncelleme olayı zaten apple işini bilir :D
bence geç sen geç

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
Bende yerinde olsam iphone 5i tercih ederdim gerçekten güzel stabil şık bi telefon
güncelleme olayı zaten apple işini bilir :D
bence geç sen geç
tşk ederim düşünüyorum... düşünecelerinizi almak güzel ve işe yarıyor...

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
değiştirdim... ya aldığım batarya problemli yada cihazda donanımsal hata var... bu gece 40 dk kadar nette gezindim pil %80 den %20 ye düştü

kardeşim bunu servise bildir onlar cihazı değiştiriyorlar bende ilk kez verdim cihazı bu bataryada sorunlu çıkarsa telefonunuzu değiştireceğiz dedi .bende ayfon 5 kullandım sarjı s4 e göre daha erken bitiyor kardeşim

blacktalon

blacktalon

Üye
4.3te sorun varmis sarj konusunda ben gecmedim 4.4 u beklemedeyim

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve esmeran3
fbdelisi58

fbdelisi58

Üye
İOS > ANDROİD kardeşim al bence .

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bunu servise bildir onlar cihazı değiştiriyorlar bende ilk kez verdim cihazı bu bataryada sorunlu çıkarsa telefonunuzu değiştireceğiz dedi .bende ayfon 5 kullandım sarjı s4 e göre daha erken bitiyor kardeşim
kardesim cihaz yurtdisi oldugu icin servisten yararlanma imkanim yok...

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
Bence almışken 5 değilde 5S al.

ukalacocuq87

ukalacocuq87

Üye
burada s4 hakkinda o kadar olumsuz yorumlar yapiliyor ki anlamis degilim bende s4 kullaniyorum fakat söylenen hic bisi benim telefonumda olmuyor nedense ne kasma porblemi var ne batarya problemi varki 7 aylik telefon hic bi sıkıntı yok ki bende iphone 5 kullandim batarya s4e oranla daha cabuk bitiyor

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
ee kardeşim 300 lira düşük için yurtdışı alırsan böyle problemler normal :)
ben anladim ki abime geldi kullanamadi bana verdi bende yurtdisi cihaza karsiyim ;)
burada s4 hakkinda o kadar olumsuz yorumlar yapiliyor ki anlamis degilim bende s4 kullaniyorum fakat söylenen hic bisi benim telefonumda olmuyor nedense ne kasma porblemi var ne batarya problemi varki 7 aylik telefon hic bi sıkıntı yok ki bende iphone 5 kullandim batarya s4e oranla daha cabuk bitiyor
dostum benim su an en buyuk problemim batarya... nette gezindigin zmn 1 saat gitmiyor diebilirim

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...