Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
arkadaşlar 1gb ram sahipleri bu işlemleri yapmasına gerek yok değil mi mesela ücretli. Oyunları bedava yükleye. Biliyormuyuz

csH

csH

Üye
hocam link atarmısın özelden :D
Rayman Jungle Run

özelden atmaya gerek yok herkes yararlansın:D
Biri cevap verebilir mi garanti dışı mı kaldık :D ( bence kalmadık ) Ögrenebilecegimiz bi yer var mı
bence kalmadık sdk yla register yaptığımız gibi unregister de yapılıyor devoloperların telefonları garanti dışı mı oluyor yani:no:real racing2 neden 1gb sınırıyla gelmiş hiç kasmıyor bile

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
bence hafızan yettiği kadar :sirit:angry birds go ile real racing 2yi deneyeceğim iniyor suanangry birds go yuklenmedi galiba xap hatalı sağlam bulabilen varmı?
10 tane değil ya yükleme sınırı yoksa bende mi hata var ben maksimum 2 tane uygulama yükleyebiliyorum ?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
İşe yaraması be sevindirdi yeni bulduğum oyunları konuya eklerim bugün

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
real racing 2 ve asphalt 8 indiriyorum olursa link veririm
hı oldu o zaman :ASDASD@papakudioflu @bulutsuzgece Sizce garanti dışı kaldık mı ?

arkadaşlar cevap vermişler ama ben de açıklayayım:
yazılımsal müdahelede genelde garanti dışı işlemi yapılmıyor. Zaten telefonunuzu tekrar kilitleyebiliyorsunuz.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
arkadaşlar cevap vermişler ama ben de açıklayayım:
yazılımsal müdahelede genelde garanti dışı işlemi yapılmıyor. Zaten telefonunuzu tekrar kilitleyebiliyorsunuz.
Oyun yükleme sınırı 2 tane değil mi ? Ondan sonra 0x810319... gibi bir hata veriyor. Bende bir sorun yok yani ?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
sizin pc windows 7 home basic mi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Oyun yükleme sınırı 2 tane değil mi ? Ondan sonra 0x810319... gibi bir hata veriyor. Bende bir sorun yok yani ?
normalde Developer unlockta 10 tane. Yani aynı anda 10 adet uygulama bulundurma izni veriyor. Fakat mevcut yöntemde limit nedir bilmiyorum. Fakat arkadaşların aldıkları hatalara bakılırsa 2 tane limit var.

csH

csH

Üye
aynen 2 limit var zaten çok yerim de yok 2 sini bitirip diğer 2 oyuna geçeceğiz artık :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
win 7 kullanan arkadaşlar home basic mi pc niz

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
normalde Developer unlockta 10 tane. Yani aynı anda 10 adet uygulama bulundurma izni veriyor. Fakat mevcut yöntemde limit nedir bilmiyorum. Fakat arkadaşların aldıkları hatalara bakılırsa 2 tane limit var.
Bizim dev unlocklarda bir sorun mu var 10 tane iyiymiş.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
hocam appstudio ile kilitleyip açsak 10 uygulama kurabilir miyizangry birds go bulan?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Evet ya 10 uygulama kurabilsek iyi olur

realname11

Üye
win7 64 bit e sdk lite kurarken bu hatayı alıyorum.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
sendeki w8 mi

Üst Alt