Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
ya bu lite sürümü setup yaparken komut yöneticisi hata veriyor yok mu çözümü
nasıl bi hata veriyor onuda belirtirsen bilgili kişiler eminim yardımcı olacaklardır

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu yükleme paketi açılamadı.paketin var olduğundan ve buna erişebilir olduğunuzdan emin olun veya bunun geçerli bir windows installer paketi olduğunu doğrulamak için uygulama satıcısıyla bağlantı kurun yazısı geliyor ayrıca win7 kullanıyorum

Rainesto

Rainesto

Üye
sdk lite kuruyorum reset atıyorum şimdi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bu yükleme paketi açılamadı.paketin var olduğundan ve buna erişebilir olduğunuzdan emin olun veya bunun geçerli bir windows installer paketi olduğunu doğrulamak için uygulama satıcısıyla bağlantı kurun yazısı geliyor ayrıca win7 kullanıyorum
dediğimi yaptınızmı

Heimdalll

Heimdalll

Üye
kapattım uac ı da smart screen diye bişey bulamadım win7 de birazdan yeniden başlatıcam

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kapattım uac ı da smart screen diye bişey bulamadım win7 de birazdan yeniden başlatıcam

ben yatıyorum iyi geceler cümleten

yasiiin97

Üye
power tools telefonu görmüyor.

bilgisayarkurucusu

Üye
Bu İşlemler Normal Kullanıcı İşlemleri Değilki :D

Rainesto

Rainesto

Üye
unlock ettim subwayi yüklüyorum cihazım garanti dışı kaldı mı ?subway yüklendi oynuyorum :biggrin:

csH

csH

Üye
rayman jungle run da güzel oyunmuş :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Video çekeyim 920 ile buraya upload ederim konuya eklenirse sevinirim :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Biri cevap verebilir mi garanti dışı mı kaldık :D ( bence kalmadık ) Ögrenebilecegimiz bi yer var mı

Üst Alt