csH
Üye
indirme linkini bulamadım yaa o sitedereal racing iniyor assasins creed deneyeceğim
hocam gameswpphone.com da var ama angry birds çalışmıyor
ayrıca
Splinter_Cell de deneyeceğim

indirme linkini bulamadım yaa o sitedereal racing iniyor assasins creed deneyeceğim
hocam gameswpphone.com da var ama angry birds çalışmıyor
ayrıca
Splinter_Cell de deneyeceğim

asagıda kucuk mavi bir yazı var orasıindirme linkini bulamadım yaa o sitede![]()

hocam ilk sayfada verilen lite sdk ile oluyorWin764 bitte olmuyor mu ? sürekli IpOverUsbSvc hatası veriyor
hocam bende sıkıntı yok windows 8 32 bit kullanıyorumEvet onu denedim zaten ama neyaptısam olmadı sürekli IpOverUsbSvc bu uyarıyı veriyor
windows update'den winusb device'yi güncelle bende o hatayı almıştım.Evet onu denedim zaten ama neyaptısam olmadı sürekli IpOverUsbSvc bu uyarıyı veriyor
dediğim yöntemle yapabilirsinOnların hepsi kapalı + virüs programı bile kapalı ama yokNeyse artık yapcak bir şey yok
win 8 32 bit var kurtarmaz mı![]()
Evet onu denedim zaten ama neyaptısam olmadı sürekli IpOverUsbSvc bu uyarıyı veriyor
hocam 2den fazla uygulama kuramıyorum ben acaba sınır 2 miKonunun altında Lite sürümü var. Onu deneyin.
hocam 2den fazla uygulama kuramıyorum ben acaba sınır 2 mi
napalım bizde bitirip sileriz öyle yüklerizBelki AppStudio hesabıyla yapılan unlockta öyle olabilir bilemiyorum.

hocam birşey soracagım şimdi telefonlar unlock ya appstudio ile kilitleyip yeniden açsak acaba 10 uygulama kurabilirmiyiz?Belki AppStudio hesabıyla yapılan unlockta öyle olabilir bilemiyorum.
deniyim bakalımKonunun altında Lite sürümü var. Onu deneyin.
hocam uac ve smartscreen ayarını kapayınya bu lite sürümü setup yaparken komut yöneticisi hata veriyor yok mu çözümü

nerden kapatılıyorhocam uac ve smartscreen ayarını kapayın
splinter cell conviction çalışıyor!!!!
@bulutsuzgece
edit:telefon kafayı yedi
vazgeçtim splinter cell çalışmıyor