Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
dev unlockta bir sorun mu var derken ? Cihazı kilitleyip Dev Unlock yaparsanız 10 uygulama limitiniz olur.

Sorun var mı derken öyle demek istemedim. Bizim şu an yaptığımız dev unlock değil mi ? Biz farklı bir unlock yaptığımızdan dolayı mı 2 tane uygulama hakkına sahibiz? Sormak istediğim buydu.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
ilkinde bende bu hatayı almıştım. Visual studio 2012 kurdum hata gitti power tools'u yükledim ama bu seferde power tools telefonu tanımadı.
ben visual studio kurmadım lite sdk bende direk kuruldu sizin 64 bit sistem?

yasiiin97

Üye
64 bit win 7 ultimate

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Uygulama yazmak isteyenler için ;
Sisteminiz Windows 8 Pro 64 bit olması lazım.
Ben format atamam derseniz de sizlere Sanal makina kurmanızı öneririm , ama donanımınız iyi ise ;)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Uygulama yazmak isteyenler için ;
Sisteminiz Windows 8 Pro 64 bit olması lazım.
Ben format atamam derseniz de sizlere Sanal makina kurmanızı öneririm , ama donanımınız iyi ise ;)
Sizin önceden dev. unlocklu önceden herhalde acaba sizde uygulama yükleme sınırı kaç?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
dostum 32bit oldugu için visual studio kuramazsın malesef

ozaman ben hi,ç birşey yapamıyorum :(off yokmu bu hatanın bi çözümü veya alternatif bi xap yükleme yolu? konuyu paylaşan benim ben size soruyorum :D

yasiiin97

Üye
ozaman ben hi,ç birşey yapamıyorum :(off yokmu bu hatanın bi çözümü veya alternatif bi xap yükleme yolu? konuyu paylaşan benim ben size soruyorum :D
istersen power tools'un eski bir sürümünü yüklemeye çalış.

Üst Alt