Dexter Morgan
Üye
lite sdkyı kurdum sadecee sen nası yükledin32 bit deilmi senin
lite sdkyı kurdum sadecee sen nası yükledin32 bit deilmi senin
tamam bende kurdum wp power tools da nabtın=lite sdkyı kurdum sadece
hocam smartscreen toolsu engelliyor eğer kapatırsan kurabilirsintamam bende kurdum wp power tools da nabtın=
dev unlockta bir sorun mu var derken ? Cihazı kilitleyip Dev Unlock yaparsanız 10 uygulama limitiniz olur.
deniyorumhocam smartscreen toolsu engelliyor eğer kapatırsan kurabilirsin
deniyorum
hocam buradaki diye bir yer varya oraya tıklayın ne diyor tıklayınca?deniyorum
hala aynı
anlamadım buradaki derkenhocam buradaki diye bir yer varya oraya tıklayın ne diyor tıklayınca?
buradaki site bir yazı var orada link vermiş olması laızmanlamadım buradaki derken
ilkinde bende bu hatayı almıştım. Visual studio 2012 kurdum hata gitti power tools'u yükledim ama bu seferde power tools telefonu tanımadı.deniyorum
hala aynı
ben visual studio kurmadım lite sdk bende direk kuruldu sizin 64 bit sistem?ilkinde bende bu hatayı almıştım. Visual studio 2012 kurdum hata gitti power tools'u yükledim ama bu seferde power tools telefonu tanımadı.
özelden link atarmısın indirme linkini?ilkinde bende bu hatayı almıştım. Visual studio 2012 kurdum hata gitti power tools'u yükledim ama bu seferde power tools telefonu tanımadı.
32 bit windows 8 var ama aldığım hatada visual studio derlemesi yazıyor yani lazımben visual studio kurmadım lite sdk bende direk kuruldu sizin 64 bit sistem?
lite sdkyı bende hemen kurdum ama power tools yüklenmedi. Şuan telefon unlock ama oyun yükleyemedimben visual studio kurmadım lite sdk bende direk kuruldu sizin 64 bit sistem?
Sizin önceden dev. unlocklu önceden herhalde acaba sizde uygulama yükleme sınırı kaç?Uygulama yazmak isteyenler için ;
Sisteminiz Windows 8 Pro 64 bit olması lazım.
Ben format atamam derseniz de sizlere Sanal makina kurmanızı öneririm , ama donanımınız iyi ise![]()
linke gerek kalmadı ama 1.6 gb inşallah boşa gitmez64 bit win 7 ultimate

dostum 32bit oldugu için visual studio kuramazsın malesefözelden link atarmısın indirme linkini?
32 bit windows 8 var ama aldığım hatada visual studio derlemesi yazıyor yani lazım
dostum 32bit oldugu için visual studio kuramazsın malesef
off yokmu bu hatanın bi çözümü veya alternatif bi xap yükleme yolu? konuyu paylaşan benim ben size soruyorum 
istersen power tools'un eski bir sürümünü yüklemeye çalış.ozaman ben hi,ç birşey yapamıyorumoff yokmu bu hatanın bi çözümü veya alternatif bi xap yükleme yolu? konuyu paylaşan benim ben size soruyorum
![]()