Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
  • Beğen
Tepkiler: virus19

ka_za

ka_za

Üye

Pianist07

Pianist07

Üye

Samsung Galaxy Ace

LattAsdfasdf

Üye
rica ederim kardeşim :) bi konumu açsam ne :) sürekli birbirinden görüp resim isteyen oluyo bana bi önizleme gösterin olmazsa buluwerem hepsini :)
Guzel bi wallpaper programi varmi senin kullandigin kardes ?

najanaja

najanaja

Üye
Guzel bi wallpaper programi varmi senin kullandigin kardes ?
yok kardeş program kullanmıyorum normal pc den netten buluyorum istenen resimleri buluculuğum kuvvetli sadece :) symbian bölümünde böle isteklere hep ben cvp verirdim isteyenlerin resimlerini buluwerirdim :) şimdiye kadar bulamadığım resim olmadı :cool daha doğrusu sadece resimle kısıtlı değil hemen hemen herşeyi bulurum :)

• Beğen
Tepkiler: LattAsdfasdf
yakupb03

yakupb03

Üye
yok kardeş program kullanmıyorum normal pc den netten buluyorum istenen resimleri buluculuğum kuvvetli sadece :) symbian bölümünde böle isteklere hep ben cvp verirdim isteyenlerin resimlerini buluwerirdim :) şimdiye kadar bulamadığım resim olmadı :cool daha doğrusu sadece resimle kısıtlı değil hemen hemen herşeyi bulurum :)
Hocam şu duvar kağıdını bulursan çok makbüle geçer :-)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Serhan

Serhan

Üye

najanaja

najanaja

Üye
Kardeşim yanlış anlama ama daha usluplu konuşursan sewinirim büyük ihtimal espiri mahiyetinde söylüyorsun ama bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum : ) Eminim ki baya bi yaş farkı vardır aramızda saygıyı sevgiyi eksik etmiyelim mümkünse şakasıda olmasın : )
Eyw kardo da 1080 ve 720?? Pls pls :-P
Walla kardeş en büyük boyutlusunu buluverdim tek yapman gereken istediğin gibi kırpıp boyutlandırmak : ) illaki o boyutlarda istiyosan imkanın yoksa boyutlandırmaya tam boyut ver yarın pc den halledivereyim ok.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman ve yakupb03
yakupb03

yakupb03

Üye

yakupb03

yakupb03

Üye
Kardeşim yanlış anlama ama daha usluplu konuşursan sewinirim büyük ihtimal espiri mahiyetinde söylüyorsun ama bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum : ) Eminim ki baya bi yaş farkı vardır aramızda saygıyı sevgiyi eksik etmiyelim mümkünse şakasıda olmasın : )
Walla kardeş en büyük boyutlusunu buluverdim tek yapman gereken istediğin gibi kırpıp boyutlandırmak : ) illaki o boyutlarda istiyosan imkanın yoksa boyutlandırmaya tam boyut ver yarın pc den halledivereyim ok.
Tamam hocam gerek kalmadı teşekkür ettim emeğine yüreğine sağlık. Eyw ;-)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forumda nerde olursa olsun sizden küçük olsun yada büyük olsun hitap şekillerine dikkat edilmedilir.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, yakupb03 ve najanaja

Üst Alt