yakupb03
Üye
Rom kardeşim Xperia olmalı cihaz..Dostum hava durumu widgetini paylaşabilirmisin? Birde şu bar kısmını nasıl yapıyorsunrommu yoksa kendin mi yaptın?
Rom kardeşim Xperia olmalı cihaz..Dostum hava durumu widgetini paylaşabilirmisin? Birde şu bar kısmını nasıl yapıyorsunrommu yoksa kendin mi yaptın?
Bu launcher hangisi oluyor alt bölüm 3 + 3 icon konulmuşya güzel olmuş ekrani daha güzel gösterir
Bu launcher hangisi oluyor alt bölüm 3 + 3 icon konulmuşya güzel olmuş ekrani daha güzel gösterir
Xperia Z ultra launcher yani stockNext launcherde koyabiliyorsun next olabilir
Wallpaper i alabilirmiyizCanlılık ve sadelik bir arada

buyur kardeş buluwerdim HD hem yatay hem dikey hangini istersenWallpaper i alabilirmiyiz![]()
Canini yerim eyvallahbuyur kardeş buluwerdim HD hem yatay hem dikey hangini istersen![]()

rica ederim kardeşimCanini yerim eyvallah![]()
bi konumu açsam ne
sürekli birbirinden görüp resim isteyen oluyo bana bi önizleme gösterin olmazsa buluwerem hepsini 
Guzel bi wallpaper programi varmi senin kullandigin kardes ?rica ederim kardeşimbi konumu açsam ne
sürekli birbirinden görüp resim isteyen oluyo bana bi önizleme gösterin olmazsa buluwerem hepsini
![]()
yok kardeş program kullanmıyorum normal pc den netten buluyorum istenen resimleri buluculuğum kuvvetli sadeceGuzel bi wallpaper programi varmi senin kullandigin kardes ?
symbian bölümünde böle isteklere hep ben cvp verirdim isteyenlerin resimlerini buluwerirdim
şimdiye kadar bulamadığım resim olmadı
daha doğrusu sadece resimle kısıtlı değil hemen hemen herşeyi bulurum 
Hocam şu duvar kağıdını bulursan çok makbüle geçer :-)yok kardeş program kullanmıyorum normal pc den netten buluyorum istenen resimleri buluculuğum kuvvetli sadecesymbian bölümünde böle isteklere hep ben cvp verirdim isteyenlerin resimlerini buluwerirdim
şimdiye kadar bulamadığım resim olmadı
daha doğrusu sadece resimle kısıtlı değil hemen hemen herşeyi bulurum
![]()
Buyur kardeşim 1600x1200 HD kalitesindeHocam şu duvar kağıdını bulursan çok makbüle geçer :-)

Eyw kardo da 1080 ve 720?? Pls pls :-PBuyur kardeşim 1600x1200 HD kalitesinde
Walla kardeş en büyük boyutlusunu buluverdim tek yapman gereken istediğin gibi kırpıp boyutlandırmak : ) illaki o boyutlarda istiyosan imkanın yoksa boyutlandırmaya tam boyut ver yarın pc den halledivereyim ok.Eyw kardo da 1080 ve 720?? Pls pls :-P
Tamam hocam gerek kalmadı teşekkür ettim emeğine yüreğine sağlık. Eyw ;-)Kardeşim yanlış anlama ama daha usluplu konuşursan sewinirim büyük ihtimal espiri mahiyetinde söylüyorsun ama bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum : ) Eminim ki baya bi yaş farkı vardır aramızda saygıyı sevgiyi eksik etmiyelim mümkünse şakasıda olmasın : )
Walla kardeş en büyük boyutlusunu buluverdim tek yapman gereken istediğin gibi kırpıp boyutlandırmak : ) illaki o boyutlarda istiyosan imkanın yoksa boyutlandırmaya tam boyut ver yarın pc den halledivereyim ok.