Tavsiye ace 2 stabillik güncellemesi?

Sponsorlu Bağlantılar

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
ace 2 stabillik güncellemesi?
Arkadaş lar merhaba...samsung ace 2 ye 4.1.2 verdi ve bende dahil herkesde kasma sorunları meydana çıktı.samsung bunu göz önünde bulundurarak aylardır neden bir stabillik güncellemesi yayınlamıyor? Telefonun rami 624 oldu ve genelde 425-450 mb kullanılıyor ama onda bile kasıyor bunun nedeni işlemcisimi çift çekirdek 800 mhz yetersiz mi?birde ace 2 jellybean için 1 ghz varmı (kernel)?

tapatalk

tapatalk

Üye
Yav ne yaptım diyorum vermiyosun diyo

• Beğen
Tepkiler: BurakTura
Tmobile

Tmobile

Üye
Samsung Neden Vermiyor Başlığı Biraz tuhaf olmuş! Ama herneyse şimdi her şirket mesela apple guncelleme verdi iphone 4 e ios 7 verildi neden bir üst modele geçilsin diye ki çoğu kullanıcı 5s veyatta 5 e geçti 4 s e geçen pek fazla kullanıcı yok neden seneye onunda desteği bitecek samsung alt modellere artık maalesefki desteğini kesti alıcaksınız note 3 rahat ediceksiniz demek istiyor aslında kullanıcılara yapılan haksızlık bu ne kadar ekmek o kadar köfte Hesabı.

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Neden Vermiyor Başlığı Biraz tuhaf olmuş! Ama herneyse şimdi her şirket mesela apple guncelleme verdi iphone 4 e ios 7 verildi neden bir üst modele geçilsin diye ki çoğu kullanıcı 5s veyatta 5 e geçti 4 s e geçen pek fazla kullanıcı yok neden seneye onunda desteği bitecek samsung alt modellere artık maalesefki desteğini kesti alıcaksınız note 3 rahat ediceksiniz demek istiyor aslında kullanıcılara yapılan haksızlık bu ne kadar ekmek o kadar köfte Hesabı.

Malesef dediğin gibi...hiç müşterinin parası varmı düşünmüyor.note 3 ünde 1-2 yılda modasını geçirir...apple gibi tek seri çalışmıyor..s miş, note miş megaymış ve 10u geçkin orta seviye...hatta adı orta verdiği romlarla 3310 dan geç açıyor rehberi...samsungu seviyorum ama bu huyunu sevmiyorum :)

Tmobile

Tmobile

Üye
Malesef dediğin gibi...hiç müşterinin parası varmı düşünmüyor.note 3 ünde 1-2 yılda modasını geçirir...apple gibi tek seri çalışmıyor..s miş, note miş megaymış ve 10u geçkin orta seviye...hatta adı orta verdiği romlarla 3310 dan geç açıyor rehberi...samsungu seviyorum ama bu huyunu sevmiyorum :)
androidin doğasında linux tabanlı olduğu için kasıyor bu değiştirilemez note 3 denememde 1 aylık kullanımda kasmaya başladığını gordum root falan yok :D.

• Beğen
Tepkiler: ortak42
cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
bende memnum değilim samsung dan güncellemeler berbat alırken iyi sattıktan sonra hadi üst model apple kesinlikle daha iyi güncellemede sıkıntı yok cihaz değişimi yapılıyor

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye
androidin doğasında linux tabanlı olduğu için kasıyor bu değiştirilemez note 3 denememde 1 aylık kullanımda kasmaya başladığını gordum root falan yok :D.
Android OS'un ağır olması Dalvik VM'den dolayıdır. Ve samsung romları da ağır oluyor ondan takılmalar yaşıyor olabilirsiniz. AOSP 4.4 kullanıyorum ve sorun yok şu an gayet akıcı

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Tmobile

Tmobile

Üye
Android OS'un ağır olması Dalvik VM'den dolayıdır. Ve samsung romları da ağır oluyor ondan takılmalar yaşıyor olabilirsiniz. AOSP 4.4 kullanıyorum ve sorun yok şu an gayet akıcı
note 3 orjianal kendi romunda kasıyor :D.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Çünkü bu cihazdan sıkılıp yeni bir samsung cihaz alman gerekiyor. Eğer buna doğru düzgün destek verirse bunu bırakıp yeni bir samsung cihazı almazsın. O zamanda samsung kazanamaz. Bu sebepten ötürü vermiyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben de denedim ama tarayicida sayfalar kasiyodu. nedense 4.3 icin de ayni oldu duzelse kurtulacam artik 4.2'den :ehe

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 4.4 verecez dedi verse baride bide onu denesek:)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
He verir bekle verir :D Biz S3 4.4 alacak mi diye tartisiyoruz adam Ace 2 diyo :D

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
TeamCanjica ve Maclaw Team verdi ya daha ne istiyosun :ehe

Abi tekrar sa :) biz stock bekliyoruzda ama senin dediklerinde sorun falan varmı ? Stabil mi bide linkleri varsa atabilirmisin tteşekkür ler

The Shadow

The Shadow

Üye
Abi tekrar sa :) biz stock bekliyoruzda ama senin dediklerinde sorun falan varmı ? Stabil mi bide linkleri varsa atabilirmisin tteşekkür ler
Stabil sayilir :D su an mobildeyim pc ye gecince atarim linklerini :D
[/URL]

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Mazeretim Var Asabiyim Ben Samsungu Beğenmem

Takipçi Satın Al

Üst Alt