Tavsiye ace 2 stabillik güncellemesi?

Sponsorlu Bağlantılar

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Stabil sayilir :D su an mobildeyim pc ye gecince atarim linklerini :D

Abi tteşekkür ler çalışma yan bir uygulama varmı kamera falan?

The Shadow

The Shadow

Üye
Abi tteşekkür ler çalışma yan bir uygulama varmı kamera falan?
Olabilir :D Adamlar o konuları boşuna açmamışlar orada Bugs/Issues bölümünde yazıyodur yani :D Yoksa direk indirme linki verirlerdi heralde :DYalnız @ortak42 sen bu konunun adını değiştir başka bişey yap :) Çünkü aşırı samsung düşmanları gelir bu başlıktan dolayı konuya sonra hakaret ederler yöneticilerde konunu kapatmak zorunda kalabilirler :DAmma hikaye yazdım be... :D

• Beğen
Tepkiler: ortak42
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Aslında samsung neden vermiotr diyince aklıma başka birşey geldi :) neyse fesatlaşmayalim

• Beğen
Tepkiler: ortak42 ve The Shadow
ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir :D Adamlar o konuları boşuna açmamışlar orada Bugs/Issues bölümünde yazıyodur yani :D Yoksa direk indirme linki verirlerdi heralde :D
Yalnız @ortak42 sen bu konunun adını değiştir başka bişey yap :) Çünkü aşırı samsung düşmanları gelir bu başlıktan dolayı konuya sonra hakaret ederler yöneticilerde konunu kapatmak zorunda kalabilirler :DAmma hikaye yazdım be... :D

Teşekkür ler abi ayarlayım :)abi bu custom romlar telefonu garanti dışı bırakıyor.garantilik iş oldumu tekrar stok rom yükleyip garanti kapsamına getiriyoruz ama donanımsal sorun olursa ne olacak stok rom yukleyemezsek ? :)Teamcanjica da kamera falan çalışmıyor muş ama maclow unkinde issues bölümünde none yazıyor 0 hata heralde :) @The Shadow

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Teşekkür ler abi ayarlayım :)abi bu custom romlar telefonu garanti dışı bırakıyor.garantilik iş oldumu tekrar stok rom yükleyip garanti kapsamına getiriyoruz ama donanımsal sorun olursa ne olacak stok rom yukleyemezsek ? :)Teamcanjica da kamera falan çalışmıyor muş ama maclow unkinde issues bölümünde none yazıyor 0 hata heralde :) @The Shadow
Donanımsal sorun olsa zaten cihazı açamazlar büyük bir ihtimalle. Eğer açılsaydı sen de stock yüklerdin yani :D None yazıyorsa hata yoktur :oke:

• Beğen
ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Donanımsal sorun olsa zaten cihazı açamazlar büyük bir ihtimalle. Eğer açılsaydı sen de stock yüklerdin yani :D None yazıyorsa hata yoktur :oke:

Ozaman cihazı tamir ederler sonra bunda custom rom yüklü diye geri bozacak halleri yok heralde :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
ben de onu diyom zaten geri bozmak yerine 300-400 tl fatura takarlar sana :ehe

hiç oynamayım o zaman stok jb devam :D zaten garantinin de olduğu meçhul :D distribitör garantili değil ithalatçı garantili :D

The Shadow

The Shadow

Üye
abi ne demek istedin şimdi merak ettim :D maşallah her yazdığında bir bilgi var öğrenmezsem olmaz:D
:oha: rom kurarsan bişey olmaz ki şimdi en fazla yazılımsal sorun olur brick falan onu da düzeltirsin zaten zor değil durduk yere donanımsal arıza olmaz seni stock jb de tutmak istemem durduk yere cm varken :D telefonu duvara atmadığın sürece ace 2 tank gibi telefon ben pek kıramadım sadece arka kasa ikiye ayrılmıştı yanlar çatlamıştı ses tuşları neredeyse çıkmıştı o kadar :D pek de bişey değil yani :ehe

• Beğen
ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
:oha: rom kurarsan bişey olmaz ki şimdi en fazla yazılımsal sorun olur brick falan onu da düzeltirsin zaten zor değil durduk yere donanımsal arıza olmaz seni stock jb de tutmak istemem durduk yere cm varken :D telefonu duvara atmadığın sürece ace 2 tank gibi telefon ben pek kıramadım sadece arka kasa ikiye ayrılmıştı yanlar çatlamıştı ses tuşları neredeyse çıkmıştı o kadar :D pek de bişey değil yani :ehe

hani anakartı yemiyelim :) halaoğlunun iphone 5 e 870 tl para çıkarmışlar :D sömestır tatilini bekliyecem şimdi sınavlar çok yüklersem elimden düşürmem :) s3 e fazla sert davranmıyorsun demi? naziktir o :D

The Shadow

The Shadow

Üye
hani anakartı yemiyelim :) halaoğlunun iphone 5 e 870 tl para çıkarmışlar :D sömestır tatilini bekliyecem şimdi sınavlar çok yüklersem elimden düşürmem :) s3 e fazla sert davranmıyorsun demi? naziktir o :D
ben her telefona sert davranırım :ehe :eller:

• Beğen
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
emir s3 ede sert davran yiosa :sahan2: :):):)

Takipçi Satın Al

Üst Alt