ortak42
Üye
Stabil sayilirsu an mobildeyim pc ye gecince atarim linklerini
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi tteşekkür ler çalışma yan bir uygulama varmı kamera falan?
Stabil sayilirsu an mobildeyim pc ye gecince atarim linklerini
OlabilirAbi tteşekkür ler çalışma yan bir uygulama varmı kamera falan?
Adamlar o konuları boşuna açmamışlar orada Bugs/Issues bölümünde yazıyodur yani
Yoksa direk indirme linki verirlerdi heralde
Yalnız @ortak42 sen bu konunun adını değiştir başka bişey yap
Çünkü aşırı samsung düşmanları gelir bu başlıktan dolayı konuya sonra hakaret ederler yöneticilerde konunu kapatmak zorunda kalabilirler
Amma hikaye yazdım be... 
OlabilirAdamlar o konuları boşuna açmamışlar orada Bugs/Issues bölümünde yazıyodur yani
Yoksa direk indirme linki verirlerdi heralde
Yalnız @ortak42 sen bu konunun adını değiştir başka bişey yapÇünkü aşırı samsung düşmanları gelir bu başlıktan dolayı konuya sonra hakaret ederler yöneticilerde konunu kapatmak zorunda kalabilirler
Amma hikaye yazdım be...
![]()
abi bu custom romlar telefonu garanti dışı bırakıyor.garantilik iş oldumu tekrar stok rom yükleyip garanti kapsamına getiriyoruz ama donanımsal sorun olursa ne olacak stok rom yukleyemezsek ?
Teamcanjica da kamera falan çalışmıyor muş ama maclow unkinde issues bölümünde none yazıyor 0 hata heralde
@The ShadowDonanımsal sorun olsa zaten cihazı açamazlar büyük bir ihtimalle. Eğer açılsaydı sen de stock yüklerdin yaniTeşekkür ler abi ayarlayımabi bu custom romlar telefonu garanti dışı bırakıyor.garantilik iş oldumu tekrar stok rom yükleyip garanti kapsamına getiriyoruz ama donanımsal sorun olursa ne olacak stok rom yukleyemezsek ?
Teamcanjica da kamera falan çalışmıyor muş ama maclow unkinde issues bölümünde none yazıyor 0 hata heralde
@The Shadow
None yazıyorsa hata yoktur 
Donanımsal sorun olsa zaten cihazı açamazlar büyük bir ihtimalle. Eğer açılsaydı sen de stock yüklerdin yaniNone yazıyorsa hata yoktur
![]()

ben de onu diyom zaten geri bozmak yerine 300-400 tl fatura takarlar sanaOzaman cihazı tamir ederler sonra bunda custom rom yüklü diye geri bozacak halleri yok heralde![]()

ben de onu diyom zaten geri bozmak yerine 300-400 tl fatura takarlar sana![]()
zaten garantinin de olduğu meçhul
distribitör garantili değil ithalatçı garantili 
öyle demek istememiştim ama neysehiç oynamayım o zaman stok jb devamzaten garantinin de olduğu meçhul
distribitör garantili değil ithalatçı garantili
![]()

abi ne demek istedin şimdi merak ettimöyle demek istememiştim ama neyse![]()
maşallah her yazdığında bir bilgi var öğrenmezsem olmaz
abi ne demek istedin şimdi merak ettimmaşallah her yazdığında bir bilgi var öğrenmezsem olmaz
![]()
rom kurarsan bişey olmaz ki şimdi en fazla yazılımsal sorun olur brick falan onu da düzeltirsin zaten zor değil durduk yere donanımsal arıza olmaz seni stock jb de tutmak istemem durduk yere cm varken
telefonu duvara atmadığın sürece ace 2 tank gibi telefon ben pek kıramadım sadece arka kasa ikiye ayrılmıştı yanlar çatlamıştı ses tuşları neredeyse çıkmıştı o kadar
pek de bişey değil yani 
rom kurarsan bişey olmaz ki şimdi en fazla yazılımsal sorun olur brick falan onu da düzeltirsin zaten zor değil durduk yere donanımsal arıza olmaz seni stock jb de tutmak istemem durduk yere cm varken
telefonu duvara atmadığın sürece ace 2 tank gibi telefon ben pek kıramadım sadece arka kasa ikiye ayrılmıştı yanlar çatlamıştı ses tuşları neredeyse çıkmıştı o kadar
pek de bişey değil yani
![]()
halaoğlunun iphone 5 e 870 tl para çıkarmışlar
sömestır tatilini bekliyecem şimdi sınavlar çok yüklersem elimden düşürmem
s3 e fazla sert davranmıyorsun demi? naziktir o 
ben her telefona sert davranırımhani anakartı yemiyelimhalaoğlunun iphone 5 e 870 tl para çıkarmışlar
sömestır tatilini bekliyecem şimdi sınavlar çok yüklersem elimden düşürmem
s3 e fazla sert davranmıyorsun demi? naziktir o
![]()