Optimus L7 (p705-p700) Detaylı Rom Yükleme Rehberi...

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar ben dediğinz gibi işlem adımlarını tek tek uygulayarak rom yükleme ve hard reset atma işlemini yaptık fakat telefonu açtığimda pin kodunu girdiğim halde Telefon SIM Kilitli diyo ve hattı kullanıma açmıyor nasıl düzeltebilirm bir yolu varmı acaba ??

Enteresan o konuda bi fikrim yok cidden. Ama iphone tarzı yurt dışı simkilit olayı olabilir...

husop123

Üye
Yükleme yaparkenmı eksık bişy yaptım ve ya hard reset atarken sadece 4.1.2 den 4.0.3 çekmek iştemıştım. :(

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Yükleme yaparkenmı eksık bişy yaptım ve ya hard reset atarken sadece 4.1.2 den 4.0.3 çekmek iştemıştım. :(

Adım adım yaptıysan eksik bişey olmaması lazım. Hiç başıma gelmemişti :S

de3ka1

Üye
ben kurdum rest atmadı asagıdakını uyguladım oldu emme p700 ün 705 in yokmu acaba B?
Cihazın; Power tuşuna ve ses kısma tuşuna aynı anda basıyoruz. Aşağıda ki optik tuşların ışığı yanar yanmaz menü tuşuna basılı tutuyoruz ve titreşim geldiği anda elimizi power tuşundan çekiyoruz. ve LG Ekranı geldiğinde tüm tuşları bırakabiliriz.. 2-3 saniye bekledikden sonra CWM Menüsü gelecektir. Bura dan wipe/factory reset i seçip biraz aşağı inip onaylıyoruz. Sonra wipe/data felan olması lazım onuda aynı şekilde onaylıyoruz.. Ardından advanced menüsüne girip wipe dalvik cache var. Onuda aynı şekil yaptıktan sonra telefonu reboot ediyoruz ve açılmasını bekliyoruz.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
ben kurdum rest atmadı asagıdakını uyguladım oldu emme p700 ün 705 in yokmu acaba B?
Cihazın; Power tuşuna ve ses kısma tuşuna aynı anda basıyoruz. Aşağıda ki optik tuşların ışığı yanar yanmaz menü tuşuna basılı tutuyoruz ve titreşim geldiği anda elimizi power tuşundan çekiyoruz. ve LG Ekranı geldiğinde tüm tuşları bırakabiliriz.. 2-3 saniye bekledikden sonra CWM Menüsü gelecektir. Bura dan wipe/factory reset i seçip biraz aşağı inip onaylıyoruz. Sonra wipe/data felan olması lazım onuda aynı şekilde onaylıyoruz.. Ardından advanced menüsüne girip wipe dalvik cache var. Onuda aynı şekil yaptıktan sonra telefonu reboot ediyoruz ve açılmasını bekliyoruz.

anlamadım neyi yok mu p700 ile 705'in?

de3ka1

Üye
benim p705 ama bu yazılım model bilgisinde p705 yazıyor acaba bunun p705 olanı yok mu

de3ka1

Üye
anladım tesekru edrım

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

altun1055

Üye
bu işlem cihazı garanti dışı bırakırmı lütfen cvp

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
bu islemle custom rom yukleyebilir.miyiz

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
onu nasil yapcaz bi bilgin var link vs

CmPunk10

Üye
Merhaba arkadaşlar. Az önce format atmaya çalıştım. Herşey tamam bitti telefon reset attı. Sonra CWN Menüsüne gittim. "Wipe data/factory reset" bölümüne girdim. Fakat orada YES yazan yoktu. Hepsi NO yazıyordu. Yani reset atamadım. Telefonu kapatıp açtım. Normal açılıyor fakat LG logosunda kalıyor. LG yazıyor, yazının yakındaki logoda normal açılışındaki gibi ışık parlıyor. Ama hep burda kalıyor. 15 Dakikadır aynı yerde. Nasıl çözücem olayı? Teşekkürler.

Türkbey___

Türkbey___

Üye
Arkadaşlar bende eşime L7 p705 aldım ve lanet bir telefon çok kasıyor ve ne yapmam lazım bende 4.0.3 'e mi döndersem tavsiye eder misiniz?

CmPunk10

Üye
Hocam Yes seçeneği alt tarafta kalmış buldum. Format atıldı. Telefon sorunsuz çalışıyor. Ve eskisi kadar kasmıyor. Ama acaba garanti dışı kalır mı?

Türkbey___

Türkbey___

Üye
neden windows 7 usta ben windows 8 kullanıyorum benim makinada olmaz mıyardım ltfn burdaki gibi yaptım hard format atacam ama açılmıyor lg yazısı takılı kalıyor ne yapmam lazım

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
neden windows 7 usta ben windows 8 kullanıyorum benim makinada olmaz mıyardım ltfn burdaki gibi yaptım hard format atacam ama açılmıyor lg yazısı takılı kalıyor ne yapmam lazım

adımları tek tek uyguladınız mı?

Üst Alt