Xperia Ray FreeXperiaProject kerneli , yada cm 10 based kernel lazim acil ....

Sponsorlu Bağlantılar

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Ray FreeXperiaProject kerneli , yada cm 10 based kernel lazim acil ....
Arkadaslar Xperia z Romunu xperia ray'e yuklemek istiyorum ve bana fxp kernel yada cm10 kerneli lazim kendim Google'de aradim ama bulamadim yardimci olursaniz sevinirim!!

Invoke

Invoke

Üye
Cm10 Zipinin içinde var boot.img şeklindedir.

Ya da indireceğin diğer romun içinde vardır, içinde yoksa sayfasında kernelin linki veya önerilen kernel vardır.

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
    Konu Sahibi
buldum tesekkurler

bthngngr

Üye
bende aynı rom u atmaya çalışıyorum ama beceremedim yardım edebilecek varmı ?kernel lazım

Invoke

Invoke

Üye
bende aynı rom u atmaya çalışıyorum ama beceremedim yardım edebilecek varmı ?kernel lazım

Sayfada şu yazıyor: Herhangi bir cm10 kernelini ya da dahil olan kerneli fastbootmodda flashlayın.
Kısacası kernel zipin içinde boot.img şeklindedir. Fastbootmodda flashlayacaksın.

bthngngr

Üye
zip in içinde bulamadım :(

bthngngr

Üye
3 farklı kernel denedim sonuç aynı açılış ekranı geliyor sonra siyah devam ediyor tekrar başa sarıyor .mecburen stock rom u yükledim

Invoke

Invoke

Üye

Bu kerneli dene bir de.
3 farklı kernel denedim sonuç aynı açılış ekranı geliyor sonra siyah devam ediyor tekrar başa sarıyor .mecburen stock rom u yükledim

Hangi kernelleri denedin?

bthngngr

Üye
xray kernel denedim 2ayrı sürüm diğerinin adını bilmiyorum bir rom un içindeydi

Invoke

Invoke

Üye
xray kernel denedim 2ayrı sürüm diğerinin adını bilmiyorum bir rom un içindeydi
x-ray? Sirkay'ın kerneli mi? ICS içindir o, jbde çalışmaması normal.
------------------------

4.1.2 destekleyen herhangi bir kernel çalışacaktır.

Eğer doğru kernelle açılış ekranında kalıyorsan acaba wipe yapmayı unutuyor olabilir misin?

Ben şimdi çıkıyorum. Üstte attığım linkteki kernel ile çalışması gerekir, eğer diğer herşeyi doğru yapıyorsan. Sorunun olursa yaz, döndüğümde cevaplamaya çalışırım. Kernel flashlamakla ilgili bir sorunun varsa imzamdaki linke tıklayabilirsin.

bthngngr

Üye
Çok teşekkürler hallettim lupus kernel ile ! Yalnız son bir sorum olacak
bu modu yükleyeceğim ama "Set permission to : rw-,---,---" bunun ne anlama geldiğini çözemedim, changelog diye birşeyler yazıyor onuda.

Invoke

Invoke

Üye
Root Explorer indiriyorsun öncelikle ya da yerini görebilecek başka bir dosya yöneticisi. Mesela X-plore veya Esfile veya bilmem ne... Root Explorer daha rahat bence.Root yetkisi kullanabilen bir tarayıcı olmalı.
Neyse...
Sonra oradaki modifiyeli apk'yi, system/app yoluna taşıyorsun daha sonra, apk üzerine uzun bas, bir menü çıkacak. "permessions" ya da "izinler" yazar. Ona dokun. Sonra ilk r işaretli olacak sonra altındaki w işaretli olacak geri kalan hiç birinde işaret olmayacak şekilde ayarlayıp "tamam" diyip çıkıyorsun. Sonra reboot. Bitti.Yalnız dün kurduğun romda yani 4.1.2'de , bu mod çalışmaz. ICS ve GB'de çalışıyor.

bthngngr

Üye
çok çok teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt