"Xperia mini pro acil yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

nuryuzlum

Üye
    Konu Sahibi
"Xperia mini pro acil yardımm
SelamunAlkeykum arkadaslar benım telefonumda cm 10 yuklu fakat memnun degılım ve telefona ultımate hd 5 yuklemek ıstıyorum bunun ıcın bıraz arastırma yaptım ılk once orjıınal rom yuklenıp onun uzerıne yuklenıyormus tamm bende orjınal romu yukledım bundan sonra kafama takılan bırseyler var.SIMDI BEN BU ROM ILE LUPUS KERNELI KURMAK ISTIYORUM KERNELI ILK MI KURACAGIM YANI KERNELI KURDUKTAN SONRA TELEFON ACILMAYACAK HERHALDE YENI ROM KURANA KADAR TELEFON ACULMAZSA DA BEN CWM YI NASIL KURACAGIM YADA CWM KERNELI KURDUKTAN SONRA OTOMATIK MI KURULUYOR ANLAMADIM ILK ROMU KURUP MU KERNELI KURAYIM ANLAAMDIM NAISL OLACAK CEVEP BELIYORUM İYİ GÜNLER...

Invoke

Invoke

Üye
Romu sdye at.
Sonra fasbootta kerneli flashla.
Sonra cihaz açılırken cwm gir.
wipe yap, romu flashla.
Reboot and Enjoy.

Ya da önce romu flashlayarak da yapabilirsin, ultimatehd stock kernelle de çalışır. Farketmez yani, istersen önce romu flashla, telefonun açılır yine lupusu flashlamadan. Sonra fastbootta lupusu flashla.

Bu arada ultimatehd daha iyi bir rom değil, istersen cm10.2(imzamdaki jb linki) dene.

nuryuzlum

Üye
    Konu Sahibi
kardeş fashboot a girmıyor yani kernel atamıyorum.sadece rom atabılıyorum ama usb ayıklama modu açık değil diye hata veriyor çözümü nedir.

Invoke

Invoke

Üye
USB hata ayıklamayı açmaktır, çözüm. :D
Ayarlar>Telefon hakkında>Build number(yapı numarası gibi bir şey en altta olacak) 3-5kez tıkla ard arda geliştirici seçenekleri açılacak.
Sonra Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri>USB hata ayıklamasını aç.