Haber Sony Windows Phone 8'e Giriş Yapıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
wpdeki bu sıçrayış diğer üreticilerin ilgilisini çekmiş olmalıki sıcak bakıyorlar benim kendi fikrim katılıp katılmaya bilirsiniz ama bence nokidada android yüklü bir veya 2 cihaz çıkartmalı amaç para kazanmaksa eğer yapmalı ama androidli modelin üzerine çok fazla düşmeyerek Wp ailesine daha kararlı bir şekilde kanalize olursa çok çok daha başarılı olacaktır .

Birde güncellemeleri daha hızlı verip tüketicileri memnun etse bizde bak nokia ve ms farkı diyerek hava atsak :)
aynen ya 2-3 aydır geldi gelecek

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçti artık ama dediğin gibi eğer zamanında Nokia androidOS cihazlar üretmiş olsaydı, emin ol diğerleri sinek avlıyor olurlardı. :)

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
evet bir çok forumda nokia androidli bir cihaz yapsın direk satar telefonu alırım diyene çok rastladım :) adamlar sağlam kasa sağlam kamera lensi kullanıyor birde android severlere hitap etse diğerleri sinek avlar...

• Beğen
Tepkiler: osmanmert99
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eyvallah.

Invoke

Invoke

Üye
Bence iyi bir hamle olur ve gayet satış da yapar. Eğer olursa güzel cihazlar çıkacaktır.

PureFood

PureFood

Üye
Sony gibi büyük düşüşte olan bir firma için cankurtaran işlevi görür Windows Phone 8. Bu sebepten ben de destekliyorum. Samsung da biraz ağırlık verse çok güzel olacak.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Invoke

Invoke

Üye
:eller: Microsof'un menfaatine olur.

İkisi içinde iyi olur abi, sony'nin durumunun da pek parlak olduğu söylenemez.

Sony gibi büyük düşüşte olan bir firma için cankurtaran işlevi görür Windows Phone 8. Bu sebepten ben de destekliyorum. Samsung da biraz ağırlık verse çok güzel olacak.

Asılda düşüşte değil yükselişteler 2013 Xperia'ları ile 2012'ye göre başarı sağladılar.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
ben şahsen Nokıa'dan sonra Sony taraftarıyım gelmesini isterim çok iyi olur Bi tane z1 gibi Windows Phone çıkarsa çok iyi olur

0MG90

0MG90

Üye
Sony mi düşüşte :o 2013 de ne kadar cihaz sattılar + kaliteli cihazları

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sony Kalitesi eşittir Windows Phone işletim sistemi cillop gibi olur benceNot Şuan Xperia L kullanıyorum sony kadar cihazlarına şıklığına dizaynına özelliklerine özen gösteren firma yok windows işletim sistemide şıklığına şıklık katar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sony Kalitesi eşittir Windows Phone işletim sistemi cillop gibi olur benceNot Şuan Xperia L kullanıyorum sony kadar cihazlarına şıklığına dizaynına özelliklerine özen gösteren firma yok windows işletim sistemide şıklığına şıklık katar
Sony kadar şıklığına dizaynına dikkat eden firma yok derken; Apple duymasın :)

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
bencede sony tasarım olarak bir çok ureticiden ilerde..

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Elma çok da şekil değil bence :ehe
O kişiye göre değişir fakat detayı kaçırıyorsunuz. Firma olarak şıklığa çok dikkat eden olarak bahsettik, şıklık konusunda da Apple baya takıntılı :)

Invoke

Invoke

Üye
O kişiye göre değişir fakat detayı kaçırıyorsunuz. Firma olarak şıklığa çok dikkat eden olarak bahsettik, şıklık konusunda da Apple baya takıntılı :)

Tabiki değişir, ben de "bence" demiştim zaten. :)
Ki kötü de demiyorum, diyemem de zaten. 5/5S bayağı şık, kaliteli ve hoş tasarımı olan cihazlar.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
dakamon

dakamon

Üye
Sony nin wp8 kullanması güzel olur ama şu samsungu atsınlar wp8 ekosisteminden ya yakışmıyor. Adam sırf bi telefonum olsun diye telefon yapıyor kaliteyi düşürüyor :D

Invoke

Invoke

Üye
bencede sony tasarım olarak bir çok ureticiden ilerde..

Ama büyük eksikleri var bence. Z2de düzeltmeliler. Eğer wp cihazı çıkarsa Z1'in düzgün versiyonu olarak çıkmalı bence.
Demek istediğim şu: "Evet, Z1 daha sağlam ve daha da kaliteli Z'ye göre. (ki Z'nin dayanıksız ve kalitesiz olduğunu kimse söyleyemez, o da iyi.) Ama bunun yanında Z1 daha bir, tabiri caizse, kalas olmuş. Mesela Arc S'e bakın 2011cihazı çok şık duran bir cihaz ama buna devam etmediler. Z ve türevlerinin tasarımını da çok beğeniyorum ama Z1 biraz daha az boşluk ve mümkünse biraz daha ince olmalıydı. Mesela ZUltra çok şık duruyor..." Yani diyeceğim o ki: "Biraz kendilerini toplayıp, eksiklerine bakarlarsa wpli Sony satar." Hem Microsoft'a hem Sony'e yarar. Umarım dedikodular gerçektir ve umarım konuştuğumuza değer bir cihaz çıkar.

PureFood

PureFood

Üye
Sony'nin Android piyasasındaki pazar payı yüzde 10 civarı. Samsung gibi sürekli telefon çıkaran bir marka varken ne Htc ne de Sony Google ile başarı sağlar. Gerçekleri konuşalım. 2013'te satışlar ilerlemiş olabilir ama bu iyi olduğunu göstermez. Kaldı ki daha yığınla Google ile çalışan firma var. O yüzden Sony'nin bir kaç sene sonraki durumunu tahmin etmek zor değil.

Öte yandan yüzde 92 pazar payı ile Windows Phone'un tamamını domine eden Nokia ile nasıl yarışacak merak konusu. Nokia'nın ne kadar çalıştığı ortada. Özel güncellemeler, Lumia'ya özel uygulamaları vesaire. Sony de Samsung gibi ham Windows'u ortaya atıp köşeye çekilirse o markaya 'helal olsun' demek yanlış olur. Çünkü Nokia ile Sony'nin durumları çok da uzak değil. Windows Phone olmasaydı Nokia'nın hali nice olurdu değil mi arkadaşlar? Bu konuda hemfikiriz. Nokia bir şekilde paçayı kurtardı ama Sony hâlâ boşlukta. Bir tarafta Samsung eziciliği, diğer tarafta Nokia.

Zaman neler gösterir bilinmez ama kişisel görüşüm Sony eski Sony değil. Gelecekte umarım daha iyi olurlar da hem binlerce insan işten çıkmaz, hem de bizlere çeşitlilik olur.

Üst Alt