Haber Lumia 920 için Jailbreak çok yakında!(sürekli güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Acaba "Disable fm radio" seçeneği 620 ' deki fm radyoyu aktif hale getirebilir mi?

csH

csH

Üye
neden olmasın radyo çipi var sonuçta programı da yükleriz elbet yüklenir jailbreak olduktan sonra zor bişey olduğunu sanmıyorum

ElectroTR

ElectroTR

Üye
neden olmasın radyo çipi var sonuçta programı da yükleriz elbet yüklenir jailbreak olduktan sonra zor bişey olduğunu sanmıyorum

ben de aynı düşüncedeyim de tek sıkıntı kapak ile kulaklık bağlantısından dolayı anten görevinin tam yerine getirilememesi. zaten bildiğim kadarıyla bu kapak yüzünden radyoyu aktif hale getirmiyorlar.

csH

csH

Üye
ben de aynı düşüncedeyim de tek sıkıntı kapak ile kulaklık bağlantısından dolayı anten görevinin tam yerine getirilememesi. zaten bildiğim kadarıyla bu kapak yüzünden radyoyu aktif hale getirmiyorlar.
sanırım symbianda vardı kulaklıksız çalıştırmak için mod çekim biraz az olabilir belki

Son düzenleme:
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
lumia 520 de 3.kolon olur mu ki ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Microsoft bunu görüp 3.kolon desteğini süpriz olarak getirse keşke ben ilk başlarda kücücük kalır diye düşünüyodum fakat gayet çok hoş inşallah ek bir yazılım ile jailbreak yapmadan da bu 3.kolonları kullanabiliriz öyle umuyorum :D

Son düzenleme:
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Beyler cahilliğime verin bu 3. kolon ne ana ekrandaki simgeler falan mı ?

respection123

Üye
Beyler cahilliğime verin bu 3. kolon ne ana ekrandaki simgeler falan mı ?
3.Kolon dediğimiz;

Ana ekranda bulunan kutulardan (orta boyutlu) 3 tane yanyana sığması,ve küçüklerden 6 tane yanyana sığmasıdır. Normalde 4tür.

bsavr

bsavr

Üye
3.Kolon olunca ekran hiç 4.5 gibi gözükmemiş :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Rainesto

Rainesto

Üye
Hadi hayırlısı

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Neden O zaman hacklenirse yükleme kardeşim 3.kolon desteğini de alma soyut soyut kal öyle.

sanane kardeşim sistemin hacklenmemesini istemek suç mu? adam iyi bir şey istiyor. hem hacklenirse de ister yükler ister yüklemez sen karışamazsın.

• Beğen
Tepkiler: ON9, technocu1 ve FeRhAt0152
saynesim

saynesim

Üye
Ben 920 devrini kapattım darısı 1020 nin başına

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
braayn

braayn

Üye
wp'nin kırılmaya bence ihtiyacı var çünkü bir kesim wp kullanıcısı kırılsın istiyor,bir kısım wp kullanıcısı istemediği gibi bir kısım diğer mobil platformları kullananlarda kırılırsa wp'ye geçiş yaparım diyenler var.
Kırılınca isteyen kırar isteyen aldığı gibi devam eder bunda ne sakınca var anlamadım. :)