[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

terbiyesizim

Üye
Odin ile kurmayı deniyorsunuz değil mi hocam?

Evet ama olmadı hata verdi. yanlış hatırlamıyorsam UNSUPPORTED VERSION hatası veriyor. Sanırım bu knox denen zımbırtıyla ilgili bi olay.

4.1.2 ye dönmene gerek yok. Sadece temiz kurulum yapman gerek. Yani verdiğim script ile telefonun hafızasını tamamen sil sonra bu romu kur. Zaten stock 4.3 ten sonra 4.1.2 ye dönüş biraz sıkıntılı. Dönüş yok gibi bişey. Şuan kullandığın roma philztouch kurup script ile temizle ve bu romu kur.
Demekki tam değil, yada eksik olan başka bir ayar var. Download modda kesinlikle görmesi lazım.

Tamam dostum sağol şimdi deneyecem bir sorun olursa yazarım yine.

aslls

aslls

Üye
4.1.2 ye dönmene gerek yok. Sadece temiz kurulum yapman gerek. Yani verdiğim script ile telefonun hafızasını tamamen sil sonra bu romu kur. Zaten stock 4.3 ten sonra 4.1.2 ye dönüş biraz sıkıntılı. Dönüş yok gibi bişey. Şuan kullandığın roma philztouch kurup script ile temizle ve bu romu kur.
Demekki tam değil, yada eksik olan başka bir ayar var. Download modda kesinlikle görmesi lazım.
acaba custom rom olmasıyla bi ilgisi olabilirmi ???

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Alakası yok bende şuan custom rom kullanıyorum ve download modda görüyo hep gördü

terbiyesizim

Üye
Ben bu romu kurdum oldukça iyi ama klavyesi neden böyle ve nasıl düzeltirim?

Yani ben sadece harfleri görmek istiyorum. Ayrıca basılı tuttuğumda türkçe karakter yerine semboller geliyor. Bunları düzeltebilecek bir yol söylerseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

adanSA

Üye
Merhaba. Aklımdaki soruların cevapları için, tüm sayfaları okudum, sanırım yolunu buldum. Sorularımı ve çözümünü yazayım, onay verirseniz kurayım.:)

-Sızıntı 4.3 kurulu. Önce script ile temizleyip, sonra v3.1 kurulup ota ile v3.1.1 flaşlanıp, mail temizlenecek.
-Wifi sorunu olursa, patch odin ile kurulacak ama 4.3 ile geldiğim için gerek olmayabilir.
Sızıntıyı rootlamıştım, PASS çıkmıştı, superuser eklenmişti ancak rootlu uygulamaları kullanamıyordum KNOX'tan dolayı sanırım. Rootlu değil diyor bazı uygulamalarda ama rootlandı.
-Bu romda bu gibi KNOX sorunu var mıdır, roota etkisi nedir?

Teşekkür ederim.

• Beğen

terbiyesizim

Üye
Merhaba. Aklımdaki soruların cevapları için, tüm sayfaları okudum, sanırım yolunu buldum. Sorularımı ve çözümünü yazayım, onay verirseniz kurayım.:)

-Sızıntı 4.3 kurulu. Önce script ile temizleyip, sonra v3.1 kurulup ota ile v3.1.1 flaşlanıp, mail temizlenecek.
-Wifi sorunu olursa, patch odin ile kurulacak ama 4.3 ile geldiğim için gerek olmayabilir.
Sızıntıyı rootlamıştım, PASS çıkmıştı, superuser eklenmişti ancak rootlu uygulamaları kullanamıyordum KNOX'tan dolayı sanırım. Rootlu değil diyor bazı uygulamalarda ama rootlandı.

Teşekkür ederim.

Ben bi sorun yasamadim klavye disinda. Klavye sorununuda bi yukarida yazida belirttim zaten bende ona cevap ariyorum ama romun bi sıkıntısı yok hatta buldugum en iyi rom diyebilirim.

adanSA

Üye
Romu kurdum. Samsung Note 2 yazısında şu an. Çok bekliyor sanırım ilk açılışta.

terbiyesizim

Üye
Evet biraz surer beklemen lazim

gablocu

gablocu

Üye
Arkadaşlar bende 4.3 yüklü ama hangi rom bilmiyorum ama birkaç şey haricinde note 3 özellikleri ile alakasız. Telefon note 2 yüklediğim sürümEkteki resimdeki gibi. Şimdi ben note 3 özellikleri kazandırmak için hangilerini nasıl yüklemeliyim.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu romu kurdum oldukça iyi ama klavyesi neden böyle ve nasıl düzeltirim?

Yani ben sadece harfleri görmek istiyorum. Ayrıca basılı tuttuğumda türkçe karakter yerine semboller geliyor. Bunları düzeltebilecek bir yol söylerseniz sevinirim.
Bunun çok basit bi yöntemi var bende sevmiyorum kaldırdım o sembelleri şu an mobilim dizin aklımda değil yarın yazarım system de bi klasör içinde featuresmi ne olacak onu silip tlfnu yeniden başlatıyosun yarın tam dizini ve dosya adını söylerim.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkür ederim.
temiz kurulum yap scriptle temizle sonra 3.1 kur sonra bootloaderi uygula sonra otadan 3.1.1 indir kur son olarak uygulama yöneticisinden email verilerini silip yeniden başlat bu rom rootlu ve knox kaldırılmış romdur bootloaderi de yap unutma

terbiyesizim

Üye
Bunun çok basit bi yöntemi var bende sevmiyorum kaldırdım o sembelleri şu an mobilim dizin aklımda değil yarın yazarım system de bi klasör içinde featuresmi ne olacak onu silip tlfnu yeniden başlatıyosun yarın tam dizini ve dosya adını söylerim.

Bekliyorum kardeşim güzel haberini :d

aslls

aslls

Üye
arkadaşlar kurdum yaptım oldu... süper bir rom fakat telefona reset attıktan sonra oyun katili (game killer) çalışmamaya başladı... cihazınızda root erişimi yok diyor :) yardımcı olabilecek arkadaşlara duyurulur...

gablocu

gablocu

Üye
Jelly bean 4.3 yüklü ama hangi rom bilmiyorum ben note 3 özellikleri kazandırmak için hangilerini nasıl yüklemeliyim bunu üzerine

terbiyesizim

Üye
burdaki romu kuracaksın işte bu kadar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Jelly bean 4.3 yüklü ama hangi rom bilmiyorum ben note 3 özellikleri kazandırmak için hangilerini nasıl yüklemeliyim bunu üzerine
Knox falan varmı telefonda? Sızıntı mj9 sürüm gibi görünüyor. Note 3 özellikleri için bu romu veya mk9-ml3-ml4 gibi son çıkan romlar üzerine note 3 mod paketini kurmalısın.
Bekliyorum kardeşim güzel haberini :d
system/csc içinden feature.xml dosyasını silip telefonu yeniden başlat kardeşim. bunun için solid explorer kullanabilirsin.
(aynı isime benzer bi tane dosya daha olabilir onuda silebilirsin.)

• Beğen
Tepkiler: terbiyesizim

terbiyesizim

Üye
Knox falan varmı telefonda? Sızıntı mj9 sürüm gibi görünüyor. Note 3 özellikleri için bu romu veya mk9-ml3-ml4 gibi son çıkan romlar üzerine note 3 mod paketini kurmalısın.
system/csc içinden feature.xml dosyasını silip telefonu yeniden başlat kardeşim. bunun için solid explorer kullanabilirsin.
(aynı isime benzer bi tane dosya daha olabilir onuda silebilirsin.)

Esfiledan silmeye calisiyorum silinmiyor?

terbiyesizim

Üye
Esfileyi bilmiyorum ben solid explorer ile sildim root yetkisi ister

Ayni isi esfileda yapiyor ama onlmuyor neyse senin dediginden yapayim bide

Edir: tamamdır kardeşim çok sağol halloldu :)

Son düzenleme:
  • Beğen