[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Ee yani bizde öyle yapıyoruz sadece stock knoxa falan bulaşma ki uğraşma bu romlarda sıkıntı yok =)

EricNorthman

Üye
beyler romu yuklemeyin bence. cok kasıyor. stock rom en ideali

bLnmz

bLnmz

Üye
beyler romu yuklemeyin bence. cok kasıyor. stock rom en ideali
Bizde kullanıyoruz?
Hocam bütün wipeları yaparak kurulum yaparsan kasma yapmıyor. Sen yazılım üstüne yazılım kurarsan tabi kasma yapar.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende kullanıyorum bir kasıntı söz konusu değil. Evet beyler nasıl gidiyor v3.1.1 ile Note 3 keyfi ben henüz bir hatayla karşılaşmadım :D

bLnmz

bLnmz

Üye
3.1.1de bendede bir hata gorunmuyor hocam.

Aziz™

Aziz™

Üye
Klon imei olan note 2'de imei sıkıntısı varmı ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Klon imeili cihazlar hakkında hiç bilgim yok efs yedeği alıp denemek lazım.

caneryavuz

Üye
Galaxy gear ile uyumlu mu bu ROM

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Uyumlu gear uygulamasıda mevcut

EricNorthman

Üye
kardeş philz yüklediğim için kernel custom kernel oldu.Bana stock kernel lazım nerden bulabilirim? Download sayacı hep 1 de kalıyorda.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
kardeş philz yüklediğim için kernel custom kernel oldu.Bana stock kernel lazım nerden bulabilirim? Download sayacı hep 1 de kalıyorda.
Triangle away ile sıfırladınmı? Kernel hakkında çok bilgim yok =) ki şu an custom rom kullanıyorsan sayaç 0 olsa ne olur 1 olsa ne olur stock roma dönersen o zaman triangle away ile sıfırlar üstüne stock kurarsın olur biter =)

enmavi

Üye
Arkadaşlar epey zamandır, hatta belki ilk kuranlardan biriyim. Zira yazılarım ta ilk sayfada görünüyor. Wifi de sorun yaşamıştım fixer ile çözdüm. Kasma işini de arkaplanda çalışan çoğu programı feda ederek aştım. Ancak bu gün öylesine bluetooth u açayım dedim ki, aynen wifi gibi işlev dışı. Herhalde benim gibi kimsenin de ihtiyacı olmuyor ki farketmemişler. Ya da belki 3.1.1 de çalışıyordur bilmem. Bilgiyi paylaşmak istedim. İyi günler...

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar epey zamandır, hatta belki ilk kuranlardan biriyim. Zira yazılarım ta ilk sayfada görünüyor. Wifi de sorun yaşamıştım fixer ile çözdüm. Kasma işini de arkaplanda çalışan çoğu programı feda ederek aştım. Ancak bu gün öylesine bluetooth u açayım dedim ki, aynen wifi gibi işlev dışı. Herhalde benim gibi kimsenin de ihtiyacı olmuyor ki farketmemişler. Ya da belki 3.1.1 de çalışıyordur bilmem. Bilgiyi paylaşmak istedim. İyi günler...
Şimdi denedim çalışıyor bluetooth sorun yok. Baştan temiz bir kurulum yapmanı tavsiye ederim. Kurulum sırasındada 2. sırada verdiğim bootloaderi kurduktan sonra wifi veya herhangi bir sorun almassın.

ByWorth

ByWorth

Üye
Evet bende kullanıyorum bir kasıntı söz konusu değil. Evet beyler nasıl gidiyor v3.1.1 ile Note 3 keyfi ben henüz bir hatayla karşılaşmadım :D
Ben 3.1.1i kuramadım, kilitlenip kalıyor. Kernelden olabilir mi acaba?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Valla bilemiyorum bende hiç olmadı

ByWorth

ByWorth

Üye
Valla bilemiyorum bende hiç olmadı
3.0ı kurup ota ile güncellersem de samsung logosunda kalıyor açılmıyor.. var bu 3.1.1 ile bi derdim de nedir anlamadım =) philz 6.0.4 kullanıyorum clean for new rom için

bizbo

bizbo

Üye
1. PhilzTouch ın en yenisini yüklemen gerek.
2. 3.0dan 3.1.1e geçiş yok...... Ilk defa 3.1i yüklemen lazım sonra ota ile update yapabilirsin

ByWorth

ByWorth

Üye
ilk 3.1i denemiştim fakat kilitleniyodu sonra
hocam linkteki dosyayi indir rom kurar gibi telefonuna flashla. Sonrasindada once telefona v3.1'i ondan sonra 3.1.1 i yukle dene.
buradaki zoot's Wipe script ile wipe yaptım, tekrar denedim 3.1 kuruldu, ardından da ota ile güncelledim. Şuan eposta durduruldu hatası dışında bi sıkıntım yok =)