[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

gablocu

gablocu

Üye
Neyi yükleyeceksin ne yapacaksın bir zahmet 1. sayfayı aç nasıl kurulur kısmına bak :)
Serdar hocam biraz zahmet ettim orayı kaç defa okudum zaten ama orda normal note 2 (4.3 olmayan) ye nasıl kurulacağı anlatılıyor yanılmıyorsam bende jelly bean 4,3 yüklü bunun üzerinemi kuruluyor yoksa hiç fark etmiyormu aynı işlemler yeniden yapılıyor mu?

terbiyesizim

Üye
Serdar hocam biraz zahmet ettim orayı kaç defa okudum zaten ama orda normal note 2 (4.3 olmayan) ye nasıl kurulacağı anlatılıyor yanılmıyorsam bende jelly bean 4,3 yüklü bunun üzerinemi kuruluyor yoksa hiç fark etmiyormu aynı işlemler yeniden yapılıyor mu?

Farketmez kardesim bendede 4.3 vardi orda soyleneleri yaptim oldu. Sen ordakileri yap tamamdir

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs ve gablocu
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
4.3 stock rom kurmuşsun o yüzden orada yazılanların hepsini sırasıyla yapmak zorundasın. 4.3 custom rom kullansan ha sadece wipe data yap sonra kur derdim ama stock kullanıyorsun :)

fastottoman

Üye
merhaba arkadaşlar bu romu kurdum sorunsuz kullanıyorum fakat root bozulmuş sanırım.nasıl yeniden rootlarım.
videodaki gibi yaptım ama sonuç değişmedi. yani supersu görünmüyo bende.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bLnmz

bLnmz

Üye
merhaba arkadaşlar bu romu kurdum sorunsuz kullanıyorum fakat root bozulmuş sanırım.nasıl yeniden rootlarım.
videodaki gibi yaptım ama sonuç değişmedi. yani supersu görünmüyo bende.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eksik birşeyler olmalı kardeşim.:hmmm Sen sıfırlama scriptini kullanarak yazılanları en baştan bir yapmayı dene. Bu sefer daha sorunsuz olacaktır. Sıfırlama scripti kullanmayı ihmal etme yalnız. Tamamen denilenleri uygula daha sonra. Hiçbir sıkıntı kalmayacaktır.

yağcı

Üye
selam bende bu romu anlatıldıgı gbı kurdum fakat telefon note 2 ekranında kaldı 10 15 dkıkadır acılmadı napabılırm yada daha beklemekmı gerekıyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
selam bende bu romu anlatıldıgı gbı kurdum fakat telefon note 2 ekranında kaldı 10 15 dkıkadır acılmadı napabılırm yada daha beklemekmı gerekıyor.
kurulum başarılı tamamlanmamış demekki note 2 ekranı çabuk geçer fakat samsung ekranında 3-4 dk bekler ilk kurulumda

yağcı

Üye
peki şimdi ne yapmayılım

yağcı

Üye
yazılanlar gibi yaptım cwm mesünden hafıza kartının ıcınden zipi sectım yuklemeyı yaptı sonra herhangı bı tusa bas geldı gerı geldım reboot system now dedım yenıden baslasın dye snra sonuc bu serdar.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
yazılanlar gibi yaptım cwm mesünden hafıza kartının ıcınden zipi sectım yuklemeyı yaptı sonra herhangı bı tusa bas geldı gerı geldım reboot system now dedım yenıden baslasın dye snra sonuc bu serdar.
Şimdi sen bi kez daha dene aga olması lazım. Olmassa ona göre bakalım.
1- romun v3.1 olanı ve temizleme scripti hafıza kartında olsun
2- telefonu ses açma home ve power tuşlarıyla aç sonra wipe data yap, new rom için olanı yap hatta sonra scripti yap sonra v3.1 i kur sonra v3.1.1 otayı kur ve ardından açılışta download moda al ve verdiğim bootloader dosyasını odin ile bootloader sekmesine yerleştirip tlf usb ile takılı ve odin tarafından görülür şekilde start yap kur.
3- ilk açılışta samsung ekranında biraz bekler sonra kurulumu tamamlarsın
4- sonra açıldıktan sonra ota dan v3.1.1 indirip kuracaksın son olarak uygulama yöneticinsen email verilerini sileceksin.

yağcı

Üye
yenıden kurdum romu kurduktan sonra nerden cıkıs yapayım ben yenıden baslat dedgm ıcınmı acaba acılmıyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
yenıden kurdum romu kurduktan sonra nerden cıkıs yapayım ben yenıden baslat dedgm ıcınmı acaba acılmıyor
reboot now dedikten sonra yes su/binary gibi olanı seçme en alttan no go back ne varsa ona tıkla yeniden başlar

yağcı

Üye
bootloader dosyası dedıgın hangısı serdar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
nasıl kurulur kısmında BU yazana tıkla

yağcı

Üye
scripti yap demıssın onu anlamadım

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
scripti yap demıssın onu anlamadım
1- Recovery moda alın ve v3.1 versiyonu kurun.
2- Odini açın telefonu download moda alın ve bootloader sekmesine dosyayı yerleştirip kurun. (4.1.2 den gelenler için wifi sorunu almamak için mecburidir.)
2- Sonra OTA güncelleyiciyi flashlayın.
3- OTA güncelleyiciyi açın ve v3.1.1 indirip flashlayın.
4- v3.1.1 kurduktan sonra uygulama yöneticinden Email verilerini silin.

NOT: Romu kurmadan önce recovery modda sırasıyla:
*Wipe Data/Factory Reset - Clean to install a New ROM
*Wipe Cache Partition
*Install Zip - Choose zip from External sdcard ve hafıza kartına attığınız romu seçip kurma seçenekleri ile ilerlenir.
Tüm bunlarla uğraşmak istemesseniz ile Custom Wipe - Factory Reset yaparak sıfırlamış olursunız.

yağcı

Üye
serdar telefonum acıldı :)cok tesekkur ederım cok saol ılgılendıgın ıcın sımdı sana bısey sorucam ben bu roma 4.3den gectım senın deddıgn gbı yuklemelerı yaptım acıldı ama ota yı ve odınden flslanacak dosyayı kurmadan oldu bunları yuklemek sartmı wıfı sorunu fln yok tek smdıye kadar farkettıgm temassız kontrol calısmıyor galıba