[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
serdar telefonum acıldı :)cok tesekkur ederım cok saol ılgılendıgın ıcın sımdı sana bısey sorucam ben bu roma 4.3den gectım senın deddıgn gbı yuklemelerı yaptım acıldı ama ota yı ve odınden flslanacak dosyayı kurmadan oldu bunları yuklemek sartmı wıfı sorunu fln yok tek smdıye kadar farkettıgm temassız kontrol calısmıyor galıba
eğer wifi sorunu yoksa gerek yok bootloader flashlamaya, otayı rom kurduğun gibi cwmden zip dosyasını kuracaksın sonra telefon açılınca otaya girip 3.1.1 i indireceksin temassız kontrolü ayarlardan aktif edeceksin

yağcı

Üye
aktif ettim ama hic degısmedı dene yerındende denedım yıne bsy farketmedıbirde oparatorden mesaj alamıyorum mesala watsaapta dogrulama kodu ısterken tele gelen mesaj gelmıyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
aktif ettim ama hic degısmedı dene yerındende denedım yıne bsy farketmedıbirde oparatorden mesaj alamıyorum mesala watsaapta dogrulama kodu ısterken tele gelen mesaj gelmıyor
ota uygulamasını açıp v.3.1.1 indirip kuracaksın ondan sonra operatör mesaj sorunu olmaz ama temassız komut çalışıyor sorun yok bi eksiklik olabilir bide onu yapması biraz zor alışmak lazım :)

yağcı

Üye
guncellemeyı yaptım pardon ya ben temassız kontol dıcektım yanlıs yazmısım :D resımlerde elımı ustunde saga veya sola kaydırınca o calısmıyor temassız kontrol yanı :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
guncellemeyı yaptım pardon ya ben temassız kontol dıcektım yanlıs yazmısım :D resımlerde elımı ustunde saga veya sola kaydırınca o calısmıyor temassız kontrol yanı :)
haa o yok hacı abi :) onlar donanıma bağlı galiba bizde çalışmıyor :)

yağcı

Üye
aslında olması lazım degılmı yakınlık sensoru var yanı yada belkı yenı versıyonda duzelır sans ama hersey ıcın cok tesekkur edrım yardımların ıcın yazılım guzel begendım baska hata varmı zamanla ogrencez artık.pekı eskı yazılımıma gecmek ıstedıgmde dırek odınden strock rom flaslıyabılıyrmuyum cwm falan yuklemeden.

terbiyesizim

Üye
aslında olması lazım degılmı yakınlık sensoru var yanı yada belkı yenı versıyonda duzelır sans ama hersey ıcın cok tesekkur edrım yardımların ıcın yazılım guzel begendım baska hata varmı zamanla ogrencez artık.pekı eskı yazılımıma gecmek ıstedıgmde dırek odınden strock rom flaslıyabılıyrmuyum cwm falan yuklemeden.
haa o yok hacı abi :) onlar donanıma bağlı galiba bizde çalışmıyor :)

Beyler onu simdi beni yeni öğrendim adı howering control. Bende suan deniyorum xda da var

yağcı

Üye
hangi sürümunu yuklucez pekı farkedermi

yağcı

Üye
link atarmısın ben bı tane yukledım tek gorevı tıtremek :D

yağcı

Üye
nasıl calısıyor bu ben bı randuman gormedımresımlerde denıyorum oge bulunamadı dıye bısey cıkıyor

terbiyesizim

Üye
nasıl calısıyor bu ben bı randuman gormedımresımlerde denıyorum oge bulunamadı dıye bısey cıkıyor

Bilmem sorunsuz kullaniyorum. Oyle bi hata almadim ben. Valla açıkçası olmasa bile cok bisey kaybetmiyosun emin ol :d elini sensorden geçiriyosun 1 sn sonra degisiyo resim :d

yağcı

Üye
prosu sankı ıyı gbı ona bakıyorum bakalım

ta7eR

ta7eR

Üye
Ben bu romu kurdum oldukça iyi ama klavyesi neden böyle ve nasıl düzeltirim?

Yani ben sadece harfleri görmek istiyorum. Ayrıca basılı tuttuğumda türkçe karakter yerine semboller geliyor. Bunları düzeltebilecek bir yol söylerseniz sevinirim.
xplore programıyla root/system/csc klasörünün içinde features.xml dosyası var metni düzenle de sonra
<CscFeature_Sip_UseSymbolInCMKey>true</CscFeature_Sip_UseSymbolInCMKey>
<CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>de;en_US;en_GB</CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>
yazan yeri sil sonra yeniden başlat telefonu :D

terbiyesizim

Üye
xplore programıyla root/system/csc klasörünün içinde features.xml dosyası var metni düzenle de sonra
<CscFeature_Sip_UseSymbolInCMKey>true</CscFeature_Sip_UseSymbolInCMKey>
<CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>de;en_US;en_GB</CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>
yazan yeri sil sonra yeniden başlat telefonu :D

Bunu halledeli cok oldu dostum sagol yinede direk dosyayi sildim ben :d

yağcı

Üye
240 dpi mod var konu basinda bu çözünürlüğü mu arttiriyor yuklesem iyi olurmu

bLnmz

bLnmz

Üye
240 dpi mod var konu basinda bu çözünürlüğü mu arttiriyor yuklesem iyi olurmu
Valla modu sorunsuz kullananlardan olarak 240dpi'ı yükleyip romu berbat etmeni önermiyorum. Yinede sen bilirsin tabi :)

yağcı

Üye
Rom guzel ama galeriye gec giriyor sarj 4.3e gore çok cabuk bitiyor bide cameradan bi foto cekince 2ciyi cekmiyor sonlandirip tekrar girince cekiyor nette falan yavas geldi banaBide:D Ram cok kullaniyor 4.3e gore takılma yapıyor bazen gec uyanmada var.

bLnmz

bLnmz

Üye
Rom guzel ama galeriye gec giriyor sarj 4.3e gore çok cabuk bitiyor bide cameradan bi foto cekince 2ciyi cekmiyor sonlandirip tekrar girince cekiyor nette falan yavas geldi banaBide:D Ram cok kullaniyor 4.3e gore takılma yapıyor bazen gec uyanmada var.
Romu bende kullanıyorum. Şarj konusunda. Çalışan birisiyim ve telefon her an lazım olabiliyor. Beni sabah 8.30'dan Gece 23.45'e kadar (kalan: %20) idare ediyor. Tabi bu kullanıma bağlı olarak değişir ancak RAM ve şarj kullanımını ROM için maruz görün.
Telefonda zaten 3100mAh pil var. Kendi özelliklerini kullandığında çok çok yetiyor ancak siz birde telefonun üstüne Note 3 koyunca pil dayanmayabiliyor :) Kamera sorunu demişssiniz. Söylediğiniz için bir deneme yapayım dedim. 15 adet resim çektim peş peşe. Daha sonra Galeri'ye girip çıktım tekrar 15 resim çektim. Sorunsuz. Galeride yavaş olmasıda biliyorsunuz Temassız komut var ve her an hazırda beklediği için muhtemelen ondan ağır giriyor. Dediğiniz gibi takılma sorunu pek yaşamadım. Geç uyanma sorunu bendede vardı. Şu şekilde çözebilirsin biraz etkisi oluyor.
Ayarlar / Genel / Geliştirici Seçenekleri
- Pencere Animasyon Ayarı: Animasyon kapalı
- Geçiş Animasyonu Ölçeği: 1x
- Animatör Süre Ölçeği : 1x
Eğer ayarlar arasında Geliştirici seçenekleri mevcut değil ise;
Ayarlar / Genel / Cihaz Hakkında / Yapım numarasına 4-5 kez dokunun. Direk gelecektir zaten.
Kolay gelsin :)