Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[rom][4.2.1] Lite Rom V2
Sponsorlu Bağlantılar
Ahmet KIROĞLU
Üye
arkadaşlar lütfen kurulumunu anlatırmısınızbugra şef lütfrn yardım nasıl kuracagım
Özkan Ç.
Üye
Diger rom konularina bakin hepsi ayni
Ahmet KIROĞLU
Üye
olmuyor
-Emre
Üye
Gmd alma isteğimi arttıran konular :kro: bir de bu 4 GB'lık model ile 16lik model fatkediyor mu??Len kro smileyine nolmus
merhabalar. öncelikle güzel paylaşımınız için teşekkür ederim. şu anda indiriyorum ve merak ettiğim birkaç konu var.
1) şu anda kullandığım romda bazen ekran sapıtıyor. bu romda da aynı sorun var mı?
2) görüntülü görüşmede bir problem var mı?
sumer35
Üye
Hocam rom guzel de ekran isigiyla beraber tus isiklarinin yanmasini onlenek icin bir yontem varmidir ?
pek sanmıyorum belki gelebilir ama gelse de bu sorun için gelmez
yakında farklı yeni romlar gelecek beklemede kalın
sumer35
Üye
Tesekkurler benimde bi custom rom calismam olmustu bu romu gorunceye kadar kendi romumu kullaniyordum bu roma gectim ama su isiklar gercekten sinir bozucu hocam
Tesekkurler benimde bi custom rom calismam olmustu bu romu gorunceye kadar kendi romumu kullaniyordum bu roma gectim ama su isiklar gercekten sinir bozucu hocam