Emrgncy
Üye
yapamadığın yerde yardımcı olurum ama bugün anlık cevap yazamam, az sonra çıkacağım çünkürestore filed: file already exists hatasıok saol ama uzun iş
yapamadığın yerde yardımcı olurum ama bugün anlık cevap yazamam, az sonra çıkacağım çünkürestore filed: file already exists hatasıok saol ama uzun iş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link'e tıkla ve zip dosyasını indir, zip dosyasını x-plore ile aç ve içindeki patches klasörünü yine x-plore ile C:/ kök dizinine at.
rompatcher ı çalıştır ve içindeki üç yamayı da aktif et ve unsigned bir uygulama yükle yüklenirse tamamdır..
bekle upload ediyorum..Buyurkardeş link ölmüş heralde linkte indirecek bişey yok yenileyebilirmisin
bekle upload ediyorum..Buyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hangisini atıyoruz bin' e

hangisini atıyoruz bin' e
tamam kardeşim üçünüde patch e attım oldu teşekkürler![]()
saolHayırlı olsun...
müdür dün attığın dosyaları patch klasörüne atmıştım hacklnmişti 3 simgede yeşildi bugün sertifika hatası veriyo rom phatcer de grince "/sys/bin/pathcher.LDD Not foun" hatası veriyo. üç secenekte aktifleşmiyo kırmızı çarpı oluyo hepsi neden böyle oldu acaba
ha birde Xplore de sys klasörü açılmıyor ayarlarda bütün dosyalar görünür şekildesaolmüdür dün attığın dosyaları patch klasörüne atmıştım hacklnmişti 3 simgede yeşildi bugün sertifika hatası veriyo rom phatcer de grince "/sys/bin/pathcher.LDD Not foun" hatası veriyo. üç secenekte aktifleşmiyo kırmızı çarpı oluyo hepsi neden böyle oldu acaba
Yanlışlıkla bir dosya felan silmedin değil mi?saolmüdür dün attığın dosyaları patch klasörüne atmıştım hacklnmişti 3 simgede yeşildi bugün sertifika hatası veriyo rom phatcer de grince "/sys/bin/pathcher.LDD Not foun" hatası veriyo. üç secenekte aktifleşmiyo kırmızı çarpı oluyo hepsi neden böyle oldu acaba
ha birde Xplore de sys klasörü açılmıyor ayarlarda bütün dosyalar görünür şekilde

installserver de sorun vardı galiba başka install server le denedim oldu şimdi sorun yok çalışıyo saol ilgin için kardeşimYanlışlıkla bir dosya felan silmedin değil mi?
yoksa durduk yere hata vermez
Rompatcher ı kaldırıp tekrar kur bakalım, birde C:/sys/bin konumuna uyumlu install dosyası atmışmıydın..
Burdan indirKardes Bende Xplore Yok Nerden Bulabilirim Yeni Symbian Kullanıcısıyım Ve Hacklemek İstiyorum Telefon Nokia 500

hayırlı olsun o zaman.Saol Ya Symbian almıyacaktım Ama Böyle Oldu Ben Memnunum Tekrar Teşekkürler![]()
sana tek yol görünüyor, bilgilerini yedekleyip bir soft format atmak.. sonra mobilsecurity i veya norton u sorunsuz yükle..hata veriyor süresi geçmiş sertifika diyor yüklerken norton uygulamasını.

yıllar sonra E6 ım sozluğunu kullanıyım dedim içinde tek dil olduğunu farkettim yüklemek istediğimde sertifika hatası aldımki artık malum eskidiğinden hack şart olmuş
şimdi aşama aşama
NortonSymbianHack yüklendi işlem yapıldı kaldırıldı problem yok
RomPatcherPlus_3.1_Lite yüklendi ve sırayla Open4All ve Installer Server'in üstüne gelip Options - Add to auto yapıldı
restart atıldı
en son installserverS3.zip içindeki exe bin klasorune atıldı herşey ok
bundan sonra yapmam gereken birşey varmı ? çünkü hala aynı hatayı alıyorum
teşekkurler
şimdiden
hayırlı olsun...sımdı oldu bellıydı bır detayı atladıgım tesekkurler![]()
Bir yerlerde eksiklik vardır, rompatcher ın yamaları aktif olmaya bilir aktif olduğundan emin ol.hack yaptım ama hala sertifika hatası veriyor. hack'in olumlu sonuçlandığını nasıl anlayacağız ?