Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

CrazyTeen98

Üye
ya şey bu jad olarak başlıyor dosya indirip yüklüyor ki o inen dosyada hata var neyse yeni cfw yükledim onu deniyecem şimdi

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya şey bu jad olarak başlıyor dosya indirip yüklüyor ki o inen dosyada hata var neyse yeni cfw yükledim onu deniyecem şimdi
indirilen dosyada jar uzantılıdır, yine hata vermemesi gerekir. dosyada bir hata olabilir. ama senin hackta sıkıntı var zaten open4all kırmızı olmaması lazım...

William2134

Üye
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
indirilen dosyada jar uzantılıdır, yine hata vermemesi gerekir. dosyada bir hata olabilir. ama senin hackta sıkıntı var zaten open4all kırmızı olmaması lazım...
bazen n95imde de hata veriyordu (tel hackli) :)
Ya Kardeşim Ben Bunları Attım Ama Open4All'e basınca kırmızı x oluyo açılmıyo galiba cfw den ne yapabiliriz...
cfw yükleyince telefon hackli oluyor open 4allın x yanması ise o yamanın zaten çalışması demektir D:/RPPPlusdata/içinde open 4all varsa cfw yapımcısı sisteme gömmüştür

• Beğen
Tepkiler: mısto61 ve Emrgncy

CrazyTeen98

Üye
bazen n95imde de hata veriyordu (tel hackli) :)
cfw yükleyince telefon hackli oluyor open 4allın x yanması ise o yamanın zaten çalışması demektir D:/RPPPlusdata/içinde open 4all varsa cfw yapımcısı sisteme gömmüştür
Yok Kardeşim Gömmemiş Baktım...

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
o zaman gömmüştür kardeşim

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
olsun zaten sistem dosyalarına erişiyorsan o yamaya ihtiyacın yok :)

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
:rica: kardeşim

hayati19o3

hayati19o3

Üye
olmadı yapamadım c6 01'installserverS3' içindeki 'installserver.exe' c6 01 de desteklenmiyo diyo napmam gerekir

hayati19o3

hayati19o3

Üye
xplore neydi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
x-plore gelişmiş dosya yöneticisi..
telefon ve hafıza kartının içerisinde dosya kopyalamak, taşımaya yarar.. aynı zamanda zip ve rar dosyalarını açar, istediğin dosyayı zip olarak arşivler...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
hayati19o3

hayati19o3

Üye
tm hepsini yaptım yine aynı 'sertifk hatası' diyo

hayati19o3

hayati19o3

Üye
2

Üst Alt