Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yamaların renginin yeşil olması aktif olduğunu gösterir, o nedenle yeşil olması gerekir..

toprak00

toprak00

Üye
yok malesef benimkisi hack len medi

kekeme14

Üye
teşekkür ederim sonunda oldu mp4 filmi izlemek için converterlerle uğraşmadan direk tele hangi programı kurarak izleyebilirim ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
teşekkür ederim sonunda oldu mp4 filmi izlemek için converterlerle uğraşmadan direk tele hangi programı kurarak izleyebilirim ?
En iyisi uc player ama o bile kasıyor, en iyisi convert etmek..

DJ SNN

DJ SNN

Üye
nokia 500 de kesinn olurmu acaba acil yardım lütfennnn ?????

DJ SNN

DJ SNN

Üye
Adımları sırasıyla yap, olmayan veya yanlış giden bir durum olursa mesaj yaz yardımcı olurum..

ya kardeşim ne yaptıysam olmadı instal server rp ile open 4all rp de yeşil tik var ama yinede sertifika katası veriyo ne yapabilirim ???..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya kardeşim ne yaptıysam olmadı instal server rp ile open 4all rp de yeşil tik var ama yinede sertifika katası veriyo ne yapabilirim ???..

Link e tıkla ve zip dosyasını indir. Zip dosyasını x-plore ile aç ve içindeki patches klasörünü C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsınmı ? diye sorarsa evet de.

rompatcher uygulamasını çalıştır, içinde artık üç yama göreceksin üçünü de aktif et, hack işlemin artık tamamır...

ugurseda

Üye
Dediğiniz tüm işlemleri yaptım..patches klasöründe 3 yama var intallerserver.exe yi sys/bin içine attım. Rom patcher da 3 yama gözüküyor ama 2 si kırmızı 1 i yeşil oluyor.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Dediğiniz tüm işlemleri yaptım..patches klasöründe 3 yama var intallerserver.exe yi sys/bin içine attım. Rom patcher da 3 yama gözüküyor ama 2 si kırmızı 1 i yeşil oluyor.
telefon modelin nedir?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
E71.. İşin garibi yamalar 2 kırmızı 1 yeşil durumdayken yükleme yapmaya başladı..
telefonun işletim sistemine uygun install dosyasını C:/sys/bin konumuna attıysan rompatcher dan sadece open4all yamasının aktif yani yeşil olması yeterli zaten..

unsigned uygulamayı yükleme yapıyorsa hack işlemin tamam demektir

ugurseda

Üye
telefonun işletim sistemine uygun install dosyasını C:/sys/bin konumuna attıysan rompatcher dan sadece open4all yamasının aktif yani yeşil olması yeterli zaten..

unsigned uygulamayı yükleme yapıyorsa hack işlemin tamam demektir

Evet atmıştım..Şu an yükleme yapıyor teşekkürler..

turab81

N79 da çalıştı Allah razı olsun

Darqos

Darqos

Üye
hata veritor

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Darqos

Darqos

Üye
restore filed: file already exists hatası