Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
olmuyo hocamyardımcı olursanızhangi dosyayı indiricam o siteden hocam
telefon modelini seç öncelikle, n97-mini rm 555 olan, sonra en üstteki en son versiyonu seç, sonra açılan sayfadan ülke ve telefon rengini seç ve çıkan dosyaları download et ve RM-555 isimli bir klasör oluşturup indirdiğin tüm dosyaları içinde topla..

Forumda flash atma ile ilgili konu olacak o konudan faydalanıp indirdiğin orjinal sürümü telefona flashlayacaksın..

SAAMEET258

SAAMEET258

Üye
nokia c6-01 telefonum 8. Adıma kadar yaptım ama xplore indirip kurmaya çalıştığımda süresi geçmis sertifika dedi

SAAMEET258

SAAMEET258

Üye
Oldu teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
SAAMEET258

SAAMEET258

Üye
Şimdi de restore all diyince "restore all file already exits " diyo :S

SAAMEET258

SAAMEET258

Üye
Format atıp tertemiz yapıcam baştan daha da olmazsa yapmam bir aydır yedim bitirdim kendimi

cevahir042

cevahir042

Üye
merhaba_bey_kardesim_ben_gorme_engelliyim_nokia_e63_var_nortonu_yukledim_ama_off-kapali-gozukuyor-bu-sebebden-birsey-yapamadim-e5-00var-buna-oldu-sorun-yok-sertifikasiz-programlari-yukleyebiliyorum-bu_e63e_olacak-norton-varmi-varsa-bana-meylle-gonderebilirmisiniz-forumda-gordum-rompather-olmayanlara-link-vermissiniz-oraya-baktim-ama-bir-sey-indiremedim-evde-internet-yok-ceple-baglaniyorum-cekim-cok-az-onun-icin-sayfalar-cok-gec-aciliyor-bulundugum-yer-koy-lutfen-yardimci-olun-e63e-olacak-norton-ve-rompather-ek-dosyalarini-lutfen-meylle-gonderin-adres:[email protected]-tesekkurler-elinize-emeginize-saglik-cok-guzel-programlar-paylasmissiniz.merhaba_bey_kardesim_ben_gorme_engelliyim_nokia_e63_var_nortonu_yukledim_ama_off-kapali-gozukuyor-bu-sebebden-birsey-yapamadim-e5-00var-buna-oldu-sorun-yok-sertifikasiz-programlari-yukleyebiliyorum-bu_e63e_olacak-norton-varmi-varsa-bana-meylle-gonderebilirmisiniz-forumda-gordum-rompather-olmayanlara-link-vermissiniz-oraya-baktim-ama-bir-sey-indiremedim-evde-internet-yok-ceple-baglaniyorum-cekim-cok-az-onun-icin-sayfalar-cok-gec-aciliyor-bulundugum-yer-koy-lutfen-yardimci-olun-e63e-olacak-norton-ve-rompather-ek-dosyalarini-lutfen-meylle-gonderin-adres:[email protected]-tesekkurler-elinize-emeginize-saglik-cok-guzel-programlar-paylasmissiniz.

kemal_527

kemal_527

Üye
Merhab
c:\sys\bin klasörünü bulamadım. telefonum e6-00 belle
O klasörü buldum anlatılanın hepsini yaptım ama hala sertifika hatası veriyor. niye olmuyo bu :duvar2:

Son düzenleme:
SAAMEET258

SAAMEET258

Üye
Merhab
O klasörü buldum anlatılanın hepsini yaptım ama hala sertifika hatası veriyor. niye olmuyo bu :duvar2:
kardesim x-plore ile yapcaksin onla yaptin da olmadiysa en bastan sakin sakin yap en olmadi bi soft format at tum adimlari oldugu gibi uygula

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Merhab
Rompatcher uygulamasını çalıştırınca iki yama görünüyorsa hack işlemin eksiktir, üç yama görünecek..

Yani C:/patches klasörüne rompatcher yaması attın mı?

Eğer halledemediysen mesaj yaz, yamayı upload edeyim...

kemal_527

kemal_527

Üye
Rompatcher uygulamasını çalıştırınca iki yama görünüyorsa hack işlemin eksiktir, üç yama görünecek..

Yani C:/patches klasörüne rompatcher yaması attın mı?

Eğer halledemediysen mesaj yaz, yamayı upload edeyim...
ROMPatcher açtığımda install server rp+ ve open4all rp+ görünüyor. Bir tane daha olması gerekiyorsa o ben de yok.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ROMPatcher açtığımda install server rp+ ve open4all rp+ görünüyor. Bir tane daha olması gerekiyorsa o ben de yok.
Bekle upload edeyim..

Link teki zip dosyasını indir ve içindeki klasörü x-plore ile C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı? diye sorarsa evet de. Rompatcher ı çalıştır, artık içinde iki değil üç yama görünecek. üçünü de aktif et tamamdır..

• Beğen
Tepkiler: kemal_527
kemal_527

kemal_527

Üye
Bekle upload edeyim..

Link teki zip dosyasını indir ve içindeki klasörü x-plore ile C:/ kök dizinine at, üzerine yazılsın mı? diye sorarsa evet de. Rompatcher ı çalıştır, artık içinde iki değil üç yama görünecek. üçünü de aktif et tamamdır..
İşte bu sefer gerçekten oldu.:alkis Çok teşekkür ederim. :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
toprak00

toprak00

Üye
7. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4All
ve Installer Server'in üstüne gelip Options -
Add to auto deyin. Bunu yaparken şu open all instaler server bu ikiside yeşil olacak demiPeki kardeşim şu rompatçet her de şu gti tuş yeşil olacak demi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Evet, Rompatcher ın tüm yamaları yeşil olacak..

Üst Alt