İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
panik oldum bian.
tansiyonum çıktı

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve 4MaGuS

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
lumia 620 var elimde bunun t9 klavyesi yok mu acaba

4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumia 620 var elimde bunun t9 klavyesi yok mu acaba
zaten yazdıgınız yazıları direk olarak onara biliyor onun dışında üstte öneriler çıkıyor t9 biraz eski kaldı bence bunun için klavye ayarlarını kontrol edin

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
o ayarlara nereden ulaşabilirim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o ayarlara nereden ulaşabilirim
ayarlar-klavye-türkçe kısmında tıkladıgınızda çıkan kısımları düzeltmeniz gerekiyor hatalı yazılmış yazıları düzelt-metin öner, yanlış yazılan yazıları vurgula, gibi kısımlar açık olsun yeterli diğer özelliklerde sizin kişileştirmenize bağlı

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
eyvallah sağol bilgi için

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Turkcell rom'u globala çevirsem mi avantajı varmı yada gerek yokmu ne zaman yapmalıyım yapmam gerekiyorsa
GDR3 gelecek onu beklemelimiyim ne dersiniz

skynet

Üye
Türkcell rom da olupta global de olmayan sadece türkcell'in zil sesi ve duvar kağıdı başkada bir fark yok :) Yani uğraştığına değmez ve ayrıca nsu dan güncellediğinde de tekrar türkcell rom kuruluyor :dry:

beats

beats

Üye
Turkcell rom'u globala çevirsem mi avantajı varmı yada gerek yokmu ne zaman yapmalıyım yapmam gerekiyorsa
GDR3 gelecek onu beklemelimiyim ne dersiniz
ben denedim bir fark yok skynetin dediği gibi sadece kilit resmi ve zil sesi fazlası var

serecans

serecans

Üye
arkadaşlar bir şey sorucam bize program güncellemesi geldiğinde uygulamayı baştan indiriyor atıyorum uygulama 50 mb ise güncelleme geldiğinde tekrar 50mb indiriyor diğer platformlarda da bu böylemi

mesutcinik

mesutcinik

Üye
arkadaşlar bir şey sorucam bize program güncellemesi geldiğinde uygulamayı baştan indiriyor atıyorum uygulama 50 mb ise güncelleme geldiğinde tekrar 50mb indiriyor diğer platformlarda da bu böylemi
diğer platformlarda böyle midir bilmiyorum ama telefonu kullanmaya başladığım andan en saçma bulduğum olaylardan biri budur yani ufacık bir güncelleme için uygulamayı baştan indiriyoruz...

serecans

serecans

Üye
evet çok can sıkıcı bir olay düşünsenize modern combat a güncelleme geldiğini komple baştan indirmeyi 1gb

mesutcinik

mesutcinik

Üye
asphalt 7 güncellendi bir kaç hafta önce 912 MB indirmme yaptı resmen telefon

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
beats

beats

Üye
Desteği gelse de şöyle oynasak şu güzelim oyunları;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve skynet
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Playstore'da daha önceki yıllarda uygulama güncellemesi aynen bizimki gibiydi. Bildiğim kadarıyla artık sadece uygulamaya ait yeniliklerin oluşturduğu boyut kadar indirme yapıyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
arada fark yok ise sorun yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mağaza fırsatlarına bir göz atın :)

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt