Haber Subway Surfers Mağazaya Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hele şükür artık kimse ne zaman gelicek diye konu açmayacak. herhalde 50 tane konu kapattım bu yüzden.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Akhtoher ve enterneoll
evarietyw

evarietyw

Üye
millet keyfinden açıyordu zaten

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
saynesim

saynesim

Üye
1020 fırtına gibi maşallah

evarietyw

evarietyw

Üye
beklemenin hiçbir mantığı yok. Ben bunu anladım. En mantıklısı bu telefonları satıp eli yüzü düzgün, geliştiricilerin ve markanın arkasında durduğu bir telefon almaktırwindows phone ve microsoft bu şekilde devam ederse bu işletim sistemi piyasada tutunamaz.

Texedo

Texedo

Üye
tutulmaya çalışılan bir telefon için bu kadar kısıtlama olmaz ya ,

evarietyw

evarietyw

Üye
kesinlikle tutunamazlar bu şekilde

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
hele şükür artık kimse ne zaman gelicek diye konu açmayacak. herhalde 50 tane konu kapattım bu yüzden.
Daha candy crash var :D telefonu satmaya kalksak bi kere kızlar yanaşmıyor candy crush varmı diye soruyorlar yok deyince ben bunu almam diyo :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Teşekkürler sırf sizde subway surfes denen oyun yok mu demesinler diye indiriyorum.Bununla birlikte telefon hafızası neredeyse tamamen dolmuş olacak :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bekleyenlerin gözü aydın.
Umarım 512 MB Ram'li telefon kullanan arkadaşlar için de bir an önce optimize edilir.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll ve tgoksen1
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Acilen sd karta uygulamaları yükleyebilememiz lazım artık telefonun hafızası yetmez oldu uygulamaya yüklemeye. En basit uygulamayı yüklemek için başka uygulamalar silmek zorunda kalıyoruz.

byibo

byibo

Üye
bu habere gerçekten sevindim evet artık sd kart desteği gelsin

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Acilen sd karta uygulamaları yükleyebilememiz lazım artık telefonun hafızası yetmez oldu uygulamaya yüklemeye. En basit uygulamayı yüklemek için başka uygulamalar silmek zorunda kalıyoruz.
senin yine bir alternatif var ya biz 920 kullanıcıları ne yapcak geçen bir baktım oyunlar dahil kullanılan program boyutu 21gb dı dedim ne oluyor böyle sonra bir kaç oyun sildim şuan 18gb civarında

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Böyle Giderse Wp de Hayal olacak

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
senin yine bir alternatif var ya biz 920 kullanıcıları ne yapcak geçen bir baktım oyunlar dahil kullanılan program boyutu 21gb dı dedim ne oluyor böyle sonra bir kaç oyun sildim şuan 18gb civarında

Şu an sd 920 925 1020 bize göre çok iyi durumda şu an sd karta uygulama yükleme yok 8 gb hafıza var zaten 2 gb si sistem alıyor kalıyor 6 onunda 5.5 i falan kullanılabiliyor yada daha azı 4 gb ortalam olarak diyelim sen 23 gb dan bahsediyorsun benim ful doluyken 4.3 gb oluyor telefondaki uygulamalar. Ayrıca telefona hiç müzik video foto falan yüklemiyorum sadece uygulamalar. Sizin durum harbi iyi sırf bu yüzden özeniyorum üst seviye telefonlara valla.

plenken

plenken

Üye
:tşk: