aynı muhabbeti temple run geldiği gün hatırlıyorum. Bi hafta içinde gelecek demişlerdi ama 4 ay sonra optimize edildi. Buda aynısı olacak eminim..
geçmiş olsun abihele şükür artık kimse ne zaman gelicek diye konu açmayacak. herhalde 50 tane konu kapattım bu yüzden.
sanırım bir tek youtube kaldıdaha değil şimdi 512 ramlılre ne zaman gelecek dıyeceklerhele şükür artık kimse ne zaman gelicek diye konu açmayacak. herhalde 50 tane konu kapattım bu yüzden.

Daha candy crash varhele şükür artık kimse ne zaman gelicek diye konu açmayacak. herhalde 50 tane konu kapattım bu yüzden.
telefonu satmaya kalksak bi kere kızlar yanaşmıyor candy crush varmı diye soruyorlar yok deyince ben bunu almam diyo 
Edilse ne grafikler düşük olduktan sonraOyun yakın zamanda 512 MB ramli cihazlar için de optimize edilecek.

senin yine bir alternatif var ya biz 920 kullanıcıları ne yapcak geçen bir baktım oyunlar dahil kullanılan program boyutu 21gb dı dedim ne oluyor böyle sonra bir kaç oyun sildim şuan 18gb civarındaAcilen sd karta uygulamaları yükleyebilememiz lazım artık telefonun hafızası yetmez oldu uygulamaya yüklemeye. En basit uygulamayı yüklemek için başka uygulamalar silmek zorunda kalıyoruz.
senin yine bir alternatif var ya biz 920 kullanıcıları ne yapcak geçen bir baktım oyunlar dahil kullanılan program boyutu 21gb dı dedim ne oluyor böyle sonra bir kaç oyun sildim şuan 18gb civarında