patlar mı şu patlama haberlerinden dolayı mıValla ben fazla bakmıyorum patlar falan![]()

5c bu yüzden kaybediyor ıphone 5 cheap değil iphone 5 color sitesine bakarsanız anlarsınız rengarenkben uzaktan bakıyorum neresi cheap bunun![]()
kasayı saymazsak 5c her türlü üstün daha hızlı bağlantı(wifi galiba unuttum),0.1ghz5 daha iyi bence![]()
,bir tık daha iyi kamera,az daha iyi batarya, en önemlisi direkt ios 7 ile çıkmasıaslında 5 alınır ama 200tl daha bayılamıcam 
Evetpatlar mı şu patlama haberlerinden dolayı mı![]()
bide alışık oldugumuz iphone kalitesi olnadigindan
neden patlıyo hala anlamadım arkası polikarbon plastik karışımı olunca c4 mü oluyoEvetbide alışık oldugumuz iphone kalitesi olnadigindan
Dusunsenize 5c kullanan pimi cekilmis bombayla dolasir gibi dolasiyo![]()

Bence bunlar hep savaş hazırlıklarıneden patlıyo hala anlamadım arkası polikarbon plastik karışımı olunca c4 mü oluyo![]()

Zamanında insanlar deli gibi akin akin (plastik) s3 almisti s3 dolu simdi her yerbir de ön kamerası daha iyiymiş 100lira daha ucuz olsa düşünmeden alırım şu an, 4s almaktan kat kat daha mantıklı fakat ülkemiz insanı plastik diye almıyor ben almayı düşünüyorum
ben nefret ediyorum s3tenZamanında insanlar deli gibi akin akin (plastik) s3 almisti s3 dolu simdi her yer
5c bu yüzden kaybediyor ıphone 5 cheap değil iphone 5 color sitesine bakarsanız anlarsınız rengarenk

o politika olmasaydı daha çok tutard imaj yüzünden vazgeçicem bu telefondan daben takip etmedigimden iphoneu ilk ciktiginda ucuz olcak demislerdi bende c ordan geliyor diye dusundum![]()
isa abi geçen temple run oynadım note3 te 750m yazıyo ya mesela kasıyo hep şok oldum çıktımatakan note3 alalım birer tane![]()
benim için fazla pahalı ve büyük