Telefon Tavsiyesi Telefon Alma Arifesindeyim..

Sponsorlu Bağlantılar

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alma Arifesindeyim..
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar arkadaslar telefonumu artık değiştirme kararı aldım iphone 4 kullanicisiyim su ana kadar hic sikayet etmedim iostan fakat bu Apple in küçük ekran seçmesi artık sarmıyor beni galiba her ne kadar ios faktörü olsada ekran yetmiyor artık biraz araştırma yaptım S4 ü eledim aklımda One ,Xperia Z Lumia 1020 ve G2 var lumianin da windows phone kısmı nedeniyle şüpheliyim bu cihazlar arasında hangisine yonelmeliyim yardımcı olursanız sevinirim telefonda yaptıklarım belli seyler var internet ve ekran performansı çok önemli benim icin asırı oyun oynamam belli başlı oyunlar hariç (Real racing gibi) aldigim zaman 2-3 sene daha kullanmayi dusunuyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler :)

vegatablo

vegatablo

Üye
lg g2 32 gb kesinlikle cok iyi bir cihaz bizzat kullandim eger wp alirsan ios dan sonra cok kisitli gelir uygulama oyun felan az xperia z ise ekran bence hayal.kirikligi lg daha iyi sirf suya dayanikli diye tepefon alinmaz lumia 1020 ise kamera iyi guzel ama dedigim gibi uygulama oyun az daha yeni bir sistem gelismekte en iyisi bence lg g2 oda 32 gb cunku hafiza karti yok ama 32 gb alirsan 27 gb sana kaliyor ve fazlasiyla yeter

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler G2 teknosada kullandım kısa süre baktım hoş cihaz fakat bazı yorumlarda htc ve lg icin cihazlarından destegi çabuk çekiyor demişler bu yüzden aklım karıştı

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
kardeşim belli başlı oyunları Windows phoneda bulursun ,internet deneyimi(bana göre) androidden kat kat iyi,birde lumia 1020 gibi bir cihaz olunca tadından yenmez en az 3 4 yıl kullanırsın ,ayrıca microsoftun destek suresi Apple ile kapışılcak seviyede :) gerisini sen sor ben cevaplıyım

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim belli başlı oyunları Windows phoneda bulursun ,internet deneyimi(bana göre) androidden kat kat iyi,birde lumia 1020 gibi bir cihaz olunca tadından yenmez en az 3 4 yıl kullanırsın ,ayrıca microsoftun destek suresi Apple ile kapışılcak seviyede :) gerisini sen sor ben cevaplıyım

Lumia tasarımı çok hoşuma gidiyor hele o sarısı yokmu süper dediğim gibi telefonda internet muzik ve ekran çok önemli ios kullanıyorum doğrusunu söylemek gerekirse 900.000 uygulama olmus ben belli başlı internet uygulamalarını ve oyunları oynuyorum beni en çok üzen kısım top eleven yoktu sürekli oynadığım oyun top eleven defalarca ticket yolladım wp8 icin çıkarın diye cevap net " wp8 Facebook uygulamalarına destek vermiyor ve vermeyecek " problem degil ama cihaz kafama yatarsa oynamam bende artık .wp8 beni korkutması ise acaba windows mobile e doner mi buda

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Lumia tasarımı çok hoşuma gidiyor hele o sarısı yokmu süper dediğim gibi telefonda internet muzik ve ekran çok önemli ios kullanıyorum doğrusunu söylemek gerekirse 900.000 uygulama olmus ben belli başlı internet uygulamalarını ve oyunları oynuyorum beni en çok üzen kısım top eleven yoktu sürekli oynadığım oyun top eleven defalarca ticket yolladım wp8 icin çıkarın diye cevap net " wp8 Facebook uygulamalarına destek vermiyor ve vermeyecek " problem degil ama cihaz kafama yatarsa oynamam bende artık .wp8 beni korkutması ise acaba windows mobile e doner mi buda

bak sana çok mantıklı birşey dicem :) bu Microsoft Windows Phone u neden bırakamaz ? Günümüzde mobil cihazlar artık daha çok talep görüyor baktı Microsoft taht sallanıyor ,bu Windows phoneu çıkardı ve desteği keserse 10 yıl içinde Microsoft kalmaz .onun için pc versiyonlardada arayuz değiştirildi hepsi teknolojiye ayak uydurmak için :)ayrıca Windows Phone belirli bir kullanıma ulaşsın ister istemez çıkar face oyunları :)

• Beğen
Tepkiler: LYSF
LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
bak sana çok mantıklı birşey dicem :) bu Microsoft Windows Phone u neden bırakamaz ? Günümüzde mobil cihazlar artık daha çok talep görüyor baktı Microsoft taht sallanıyor ,bu Windows phoneu çıkardı ve desteği keserse 10 yıl içinde Microsoft kalmaz .onun için pc versiyonlardada arayuz değiştirildi hepsi teknolojiye ayak uydurmak için :)ayrıca Windows Phone belirli bir kullanıma ulaşsın ister istemez çıkar face oyunları :)
Evet şimdi daha iyi anladım sanırım haklisin zaten yeni 8.1 güncellemesi verecekler diye duydum köklü bir degisim olabilir diye söylentiler de var

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Evet şimdi daha iyi anladım sanırım haklisin zaten yeni 8.1 güncellemesi verecekler diye duydum köklü bir degisim olabilir diye söylentiler de var

yani :) ha lumiadan vazgeçiceksen ios ta kal derim .iosun stabilitesindeb sonra o android deli eder adamı,resmen kod çöplüğü (çömez Google) saolsun :)

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
yani :) ha lumiadan vazgeçiceksen ios ta kal derim .iosun stabilitesindeb sonra o android deli eder adamı,resmen kod çöplüğü (çömez Google) saolsun :)
İos U seviyorum muhtesem ama iphonenun ekranını sevmiyorum çok küçük kalıyor artık millet 5 inç e gecti biz hala 3.5 incde küçük ekran beni sarmıyor artık anlatabildim inşallah :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
İos U seviyorum muhtesem ama iphonenun ekranını sevmiyorum çok küçük kalıyor artık millet 5 inç e gecti biz hala 3.5 incde küçük ekran beni sarmıyor artık anlatabildim inşallah :)

bana göre Bi telefonda ideal boyut 4.3 yukarısı büyük aşşağısı küçük:) ama ciddiyim o lg g2 falan hava telefonu telefon olarak kullancaksanız kapalı sistem alın ,örnek veriyim 2 yıl önce (çook) stabil olan galaxy s3 ü şu an birazcık kasmasın diye ne işlemler yapıyorlar zaman israfı,bende symbianla uğraşıyordum sbs zamanında biraz daha çalışsaydım onun yerine adam akıllı Bi liseye girerdim :)

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
bana göre Bi telefonda ideal boyut 4.3 yukarısı büyük aşşağısı küçük:) ama ciddiyim o lg g2 falan hava telefonu telefon olarak kullancaksanız kapalı sistem alın ,örnek veriyim 2 yıl önce (çook) stabil olan galaxy s3 ü şu an birazcık kasmasın diye ne işlemler yapıyorlar zaman israfı,bende symbianla uğraşıyordum sbs zamanında biraz daha çalışsaydım onun yerine adam akıllı Bi liseye girerdim :)
Anladım kardeşim lumia kullanmadım yarın teknosadan bi bakayım yakında görevli kovacak beni bi karar veremedin diye :) dogru diyorsun symbian battı sen kurtarırdin kendini en azından :)

vegatablo

vegatablo

Üye
lumia cok iyi bir cihaz kesinlikle kötulemiyorum ama ios tan sonra asiri ilkel gelir bildirim merkezi felan yok ama 2 sene icerisinde tavan yapar ayrica iphone 4 ten sonra lg g2 ferrari gibi gelir cunku super tel fakat karar senin

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
inceleyeceğim lumiayi gerçi inceleyincede karar veremiyorum hepsinin ayrı ayrı güzel yönleri var.g2 yi biliyorum zaten yağ gibiydi ben kullandığımda iste ister istemez kafam bulanıyor 1500-2000 tl az para degil almisken iyisi olsun yarı yolda bırakmasın

PureFood

PureFood

Üye
Nexus 5 veya lumia 925 (920)..

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
lumia cok iyi bir cihaz kesinlikle kötulemiyorum ama ios tan sonra asiri ilkel gelir bildirim merkezi felan yok ama 2 sene icerisinde tavan yapar ayrica iphone 4 ten sonra lg g2 ferrari gibi gelir cunku super tel fakat karar senin

kardeşim eskimesin diyorsan iphone al :) g2 1.5 yıl sonra adını bile duycağını sanmam ,yağ gibi aktığına da kanma gerçek 2 3 ay kullanan varsa ona sor androidler ilk başta hep hızlıdır bunu herkes bilir gerisi Allaha havale

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
:) anladım 3-4 yıldır android kullanan arkadaslarım var deneyimlerini bi sorayım .kafam karıştı yine sanırım :(

boran9999

boran9999

Üye
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar arkadaslar telefonumu artık değiştirme kararı aldım iphone 4 kullanicisiyim su ana kadar hic sikayet etmedim iostan fakat bu Apple in küçük ekran seçmesi artık sarmıyor beni galiba her ne kadar ios faktörü olsada ekran yetmiyor artık biraz araştırma yaptım S4 ü eledim aklımda One ,Xperia Z Lumia 1020 ve G2 var lumianin da windows phone kısmı nedeniyle şüpheliyim bu cihazlar arasında hangisine yonelmeliyim yardımcı olursanız sevinirim telefonda yaptıklarım belli seyler var internet ve ekran performansı çok önemli benim icin asırı oyun oynamam belli başlı oyunlar hariç (Real racing gibi) aldigim zaman 2-3 sene daha kullanmayi dusunuyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler :)

Öncelikle merhaba ;

hTC One + ları : Ses ve kasa
Lumia + ları : Kamera
Xperia Z : İzolasyon toz,sıvı vs vs
Bunlar dışında Hiç bir şekilde LG G2 ye rakip olabilecek cihaz yok içlerinde Zaten hiç günceleme almasa bile donanım olarak sizi 1-2 yıl götürür siz siz olun donanım olarak G2 den geride bir cihaz tercih etmeyin. Androit ios kıyaslamasına gelince siz Teknosaya gidip iPhone5S ve LG G2 yi yan yana getirin kıyaslayın hız kamera vs vs bir fark görürseniz buraya yazarsınız özelliklede Ekran kıyaslaması yapın. Ama unutmayın biri 727 bin piksel biri 2.04 milyon piksel neredeyse 3 katı büyüklüte ekran olamasına rağmen en ufak geri kalır yanı varmı bunlara bakınderim. Sağlıcakla kalın

Edit: ios stabil kasmaz diyen özellikle i5 sahibi arkadaşlar Gangstar Vegas'ı yükleyin araçların fazla olduğu yerlerde neler oluyor buraya yazarsınız ;) + ben G2 ile sıfır kasmayla real racing oynuyorum i5 le kasma olmadan oynayabilen varmı? ben denedim olmuyor!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: LYSF
LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle tekrar hayırlı akşamlar bugün dediklerinizi yapmaya çalıştım öncelikle android kullanan bi kaç arkadasıma sordum s2 kullanan arkadasım çok memnun olduğunu söyledi kasma donma gibi şikayeti yokmuş bir digeri htc sensation kullanıcısı o da aynı düşünüyor fakat o belirli bir kullanımdan sonra kasma olduğunu belirtti.son olarak htc one kullanan arkadaşımın fikirlerini aldım cihaza söyle bi süre baktım hoş gayet seri geldi arkadasımda çok memnun olduğunu belirtti ama ekleyerek cihazın uzun süreli kullanımda asırı isindigini ve korktuğunu belirtti oyun oynarken ise o kadar endişe verici bi kasma olmadıgını söyledi ve gösterdi Real racing de ben farketmedim bi kasma ama 10 dk oynamak bile ısınmasına yetti. Daha sonra ise teknosa ya gittim lumia 1020 icin yokmuş 925 varmış onu kullandım ve ios gibi seriydi oradaki arkadas tavsiye etmedi one veya g2 bütçen yeterse z1 almamı söyledi wp8 i alacaksan biraz bekle sistem söyle bi otursun iyice dediYardımcı olan herkese teşekkürler tercihimi Htc One'dan tarafa kullanmaya karar verdim :)

boran9999

boran9999

Üye
Hayırlısı olsun güle güle kullanın

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
Allah razi olsun kardeşim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt