Lg G2 Nin Kamerası

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 Nin Kamerası
İyi günler. iki saat önce g2 telefon elime geçti. gerçekten çok güzel bir telefon. yalnızca kamerası beni hüsrana uğrattı gibi... 13 megapixel diyor ama biraz bulanık .. kamerayı açtığım da kamera hızlı açılıyor ama açıldıktan sonra hızlı hareket ettirdiğim de donuk donuk hareket ediyor... bu sorun acaba sadece bende mi ? eğer bendeyse ürünü tekrar göndereyim. başka bir sıkıntısı yok şimdilik

germir

germir

Üye
kamerasından şikayet eden biçok kullanıcı var kamera biraz sorunlu gibi yazılımla düzeltilmesini bekliyor herkes

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Benim cihaz da öyle bir sorun yok .
Kamera performansi kusursuz ..
Su an piyasadaki telefonlardan kamera olarak en iyilerinden biridir diyebilirim rahatlikla .
( Sahsi yorumum )

• Beğen
Tepkiler: d.boyy
Never Back Down

Never Back Down

Üye
arkadaşım kamera korusun g2 13mpnin tam hakkını vermiyor
bendede g2 var o konuda hemfikiriz ama
kamerada oıs olduğu için odaklama yapıyor otomatik

germir

germir

Üye
gece çekimlerinde yada düşük ışık ortamlarında fps sorunu bütün lg g2 lerde mevcut senin bulanık gibi demek istediğinde buna benzer bişey yada bulunduğun ortamın ışığı kameraya yansımışta olabilir

Son düzenleme:
kcinokur

kcinokur

Üye
Bende bu gun lg g2 aldim dusuk isiklarda ve gece ortamda pekte iyi performans cikarmasa bile kategorisinin en basarilisi. Snapdragonun hakkini veriyor sadece ufak guncellemeler yapilmasi lazim

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Bende bu gun lg g2 aldim dusuk isiklarda ve gece ortamda pekte iyi performans cikarmasa bile kategorisinin en basarilisi. Snapdragonun hakkini veriyor sadece ufak guncellemeler yapilmasi lazim
ufak tefekmi
bence kamera ile ilgili ciddi bir yazılım çalışması yapması gerek lg nin
Gerçekten 13mp nin hakkını veremiyor

kcinokur

kcinokur

Üye
ufak tefekmi
bence kamera ile ilgili ciddi bir yazılım çalışması yapması gerek lg nin
Gerçekten 13mp nin hakkını veremiyor
Evet haklısin aslinda kamera konusunda gercekten bir guncelleme sart, kendi sahsi dusunceme gore kitkat guncellemesi ile nu sorunlar ortadan kalkacaktir. Cunku sende biliyorsundur g2 kategorisinde en iyisi olarak biliniyor. Lg nin amiral gemisi kisaca bu hatanin ustesinden gelecektir.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Evet haklısin aslinda kamera konusunda gercekten bir guncelleme sart, kendi sahsi dusunceme gore kitkat guncellemesi ile nu sorunlar ortadan kalkacaktir. Cunku sende biliyorsundur g2 kategorisinde en iyisi olarak biliniyor. Lg nin amiral gemisi kisaca bu hatanin ustesinden gelecektir.
güncellemelerin geleceğini biliyoruz ama
ne kadar erken ne kadar geç orası ... ?

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonu ilk aldığım da yazılım güncellemesi vardı. Yanlış hatırlamıyorsam 30 mb civarındaydı. Acaba bu güncelleme ile ne düzeltildi ? ve de şunu farkettim sanki her kamerayı kullanışımda kamera performansı artıyor gibi.. çektikçe düzeliyor ..

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Ben telefonu ilk aldığım da yazılım güncellemesi vardı. Yanlış hatırlamıyorsam 30 mb civarındaydı. Acaba bu güncelleme ile ne düzeltildi ? ve de şunu farkettim sanki her kamerayı kullanışımda kamera performansı artıyor gibi.. çektikçe düzeliyor ..
telefon nerden aldın

germir

germir

Üye
LG öncelerden beri yazılım desteği konusunda google nexsus ile ortak çalışmasından sonra başarısızlığının belini kırma yolunda kararlı bi şekilde adımlar atmaya yönelmiş bulunuyor. umarım 4.4 kitkat sürümünü diğer üretici rakip firmalardan önce yayınlarda biz LG kullanıcılarını hem mutlu eder hemde kullanıcı kitlesine güven sağlamış olur

• Beğen
Tepkiler: kcinokur
kcinokur

kcinokur

Üye
LG öncelerden beri yazılım desteği konusunda google nexsus ile ortak çalışmasından sonra başarısızlığının belini kırma yolunda kararlı bi şekilde adımlar atmaya yönelmiş bulunuyor. umarım 4.4 kitkat sürümünü diğer üretici rakip firmalardan önce yayınlarda biz LG kullanıcılarını hem mutlu eder hemde kullanıcı kitlesine güven sağlamış olur
Evet umarim ilk LG kullanicilarina gelir de bakalim bu KitKat guncellemesi geldigide kamera dahil kucuk hatalar duzeltilir.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ona nereden bakacağız peki ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt