Ben o anlamda demedim zaten. Her neyse dediğim gibi konu uzamasın.Cahillik birseyi bilmemek degildir ki. Bilmedigi bir sey hakkinda sanki biliyormus gibi kesin kanılara varan ve asla bu dusuncelerinden geri adim atmayanlara ve kanitlanmis kesin bilgilerin bile aksini idda edenlere cahil denir. Cahil kavramini yanlis kullanmayin
Lafim sana degildi noel sapkali kizBen o anlamda demedim zaten. Her neyse dediğim gibi konu uzamasın.

Tamam o zaman özür okçu jenniferLafim sana degildi noel sapkali kiz![]()

Şuna Microsoft varisi Stephen Elop açıklamayı yaptı dersek daha doğru olur.Ya Nokia açıklama yaptı zaten.
"Binlerce Android'li cihaz varken piyasada tek üreticinin hakimiyeti var (Samsung). Bizde Android piyasasında gelişmek yerine, Windows Phone piyasasında gelişmeyi tercih ettik"
Malzeme kalitesi, degisik tasarimlar ve kamera tabi ki. Ama nokia android kullanmayacak bence.nexuslar,galaxyler dururken nokianın artısı ne ?
WtfAslında Nokia MicroSoftu Satın Aldı Gibi Düşünüyorum Ben

bende tam tersini dusunuyorum, nokia olursa galaxyler xperialar nexuslar ne yaparnexuslar,galaxyler dururken nokianın artısı ne ?
malzeme kalitesi, kamera, navigasyon, tasarim vs. Guncelleme konusunda da nexus disinda digerlerinden cok daha iyi olacagini dusunuyorum.Bootloader ve kernel kapalı kaynak olursa almam, zaten kernel kaynakları GPL olmak zorunda.Kullansa alırım![]()
OlamazBootloader ve kernel kapalı kaynak olursa almam, zaten kernel kaynakları GPL olmak zorunda.
gnu projeleri kapalı kaynak kodlu olamıyor androidde bir gnu projesi o yüzden sorun yok