Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alınık250-300 Tl Arası Alınık Telefon...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndrOmer
Üye
Konu Sahibi
250-300 Tl Arası Alınık Telefon...
Arkadaslar herhangi bi telefon olabilir bende şuan mini 2 var bunu satacagım onun yerine yeni telefon alacagım öneri vermeyin sadece telefon satanlar ilgilensin lütfen her çeşit tel olur...
Murdoc Massaka
Üye
Samsung galaxy ace var 0 cizik kozmetik 10/10 300 tl
ben mamak boğaziçinde çalışıyorum gel bak beğenirsen al.cihazın orj. şarzı yok. yan sanayi şarj var ama ben docktan şarj ediyorum.kutu. kitapçıkları.dock.orj kulaklık. yan sanayi şarj aleti şeklinde.asphalt 8 denemedim ama real racing 2 ve 3 rahat çalişıyo. orj. rom
ben mamak boğaziçinde çalışıyorum gel bak beğenirsen al.cihazın orj. şarzı yok. yan sanayi şarj var ama ben docktan şarj ediyorum.kutu. kitapçıkları.dock.orj kulaklık. yan sanayi şarj aleti şeklinde.asphalt 8 denemedim ama real racing 2 ve 3 rahat çalişıyo. orj. rom