Öneri Note3

Sponsorlu Bağlantılar

ardakan12

ardakan12

Üye
    Konu Sahibi
Note3
Slm arkadaşlar benim note3 modeli n900 dir şimdi rotlamak istiyorum rom Atmak istiyorum Ama internetten Bakıyorum Sadece n9000q var onun dosyalarını kendi cihazima atsam sorun Cikartirmi şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar

ardakan12

ardakan12

Üye
    Konu Sahibi
?

ardakan12

ardakan12

Üye
    Konu Sahibi
Cvp verecek yokmu

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
kardes cıhazlar farklı. ne dıye rıske edıyosun ki? :)
sabret cıkar yakında :)

PriZm

PriZm

Üye
N9000q'nun romunu atarsan büyük ihtimal telefonun açılmayacak yada hat gelmeyecektir.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
mertcan01

mertcan01

Üye
Slm arkadaslar benim note 3 de n900 simdi aldim iraktan. Bu orginal dimi yanlis bilmiyorum :-) sürekli aldigim tlfcum. Wietnam fabrika çıkışli

ardakan12

ardakan12

Üye
    Konu Sahibi
Ewt orjinaldir hic bir şüphen olmasin kardeşim

ardakan12

ardakan12

Üye
    Konu Sahibi
Yok sıkıntı faln samsung note 3ü 4 farklı modelle çıkartmış replika cihazlar sahtedir ztn dandik :):)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Samsung çin kore vietnam büyük fabrikası var ama replikalarda orjinal gibi kullandıkça fark eder ve sistem gösteren uygulama yükleyerek gerçek donanım bilgisi görmeden kesinlikle ikinci el cihaz almayın

mertcan01

mertcan01

Üye
Yok yok sikinti yok sanirim :-)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Yok yok sikinti yok sanirim :-)
Ben cezayirden gelen vietnam cihazı aldım arkasında vietnam görünce baya korkutmustu ama yukardaki verdiğim bilgiyi forumlarda görünce rahatladım. Tabi hemen marketten system info. Programını indirim gerçek donamimi görünce rahatladım

mertcan01

mertcan01

Üye
Ben cezayirden gelen vietnam cihazı aldım arkasında vietnam görünce baya korkutmustu ama yukardaki verdiğim bilgiyi forumlarda görünce rahatladım. Tabi hemen marketten system info. Programını indirim gerçek donamimi görünce rahatladım
Wietnamda sikinti yok benim kulandigim note 2 de wietnam bi problem yok sdc rom değişik oluyor ve recoveryde sorun yaratiyor. Romu degisince sorun kalkiyor. Ama rom degisincede imei sorunundan dolayi ugrasmadim :-)

drake565

Üye
Bence riske atma

drake565

Üye
Benim s3 de vietnam bir sorun olmadı

Takipçi Satın Al

Üst Alt