Bootloader ile birlikte atarsa hardbrickN9000q'nun romunu atarsan büyük ihtimal telefonun açılmayacak yada hat gelmeyecektir.

Ondan sonra jigle uğraşıp durursunBootloader ile birlikte atarsa hardbrick![]()

Jig olmaz ona jtagOndan sonra jigle uğraşıp durursun![]()

Tesekkur ederim. Bi arkadas replikadan bahsettide urktum biraz. Bazilari n9000q yaziyor die acaba sikinti mi var dedimEwt orjinaldir hic bir şüphen olmasin kardeşim
Ben cezayirden gelen vietnam cihazı aldım arkasında vietnam görünce baya korkutmustu ama yukardaki verdiğim bilgiyi forumlarda görünce rahatladım. Tabi hemen marketten system info. Programını indirim gerçek donamimi görünce rahatladımYok yok sikinti yok sanirim :-)
Wietnamda sikinti yok benim kulandigim note 2 de wietnam bi problem yok sdc rom değişik oluyor ve recoveryde sorun yaratiyor. Romu degisince sorun kalkiyor. Ama rom degisincede imei sorunundan dolayi ugrasmadim :-)Ben cezayirden gelen vietnam cihazı aldım arkasında vietnam görünce baya korkutmustu ama yukardaki verdiğim bilgiyi forumlarda görünce rahatladım. Tabi hemen marketten system info. Programını indirim gerçek donamimi görünce rahatladım
Bence riske atma