Haber Samsung'dan Nokia'ya Küfür !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fk555897

fk555897

Üye
Samsung'un yaptığı çok ayıp. Demekki doğru dürüst bir cevap bulamadı.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Hagios

Hagios

Üye
Hala samsungu haklı bulanlar var.Biri size fanlık nedir diye sorarsa bu arkadaşları gösterebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve PureFood

MaxipmaN

Üye
nokia çok terbiyeli dalga geçip kendini kaç kere küçük düşürdü

PureFood

PureFood

Üye
heheheeh gelip bide samsungu savunuyorlar hâlâ :D :D :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
nokia çok terbiyeli dalga geçip kendini kaç kere küçük düşürdü

Öncelikle Nokia bir insan değil, "terbiyeli" veya "terbiyesiz" olamaz. 2.si ise kendini küçük düşürmüyor, bu tür şeylerle milleti güldürüyor.

4.4 KitKat çıktığında çikolata gibi ortadan kırılmış Galaxy S4 yapmışlardı hatırlayan var mı?

• Beğen
Tepkiler: n000k

MaxipmaN

Üye
Öncelikle Nokia bir insan değil, "terbiyeli" veya "terbiyesiz" olamaz. 2.si ise kendini küçük düşürmüyor, bu tür şeylerle milleti güldürüyor.

4.4 KitKat çıktığında çikolata gibi ortadan kırılmış Galaxy S4 yapmışlardı hatırlayan var mı?
başındaki adamları kastettim oran gutan falan değillerdir herhalde her cümle %100 mantıklı olmak zorunda değil

Invoke

Invoke

Üye
Boş işler...

enterneoll

enterneoll

Üye
hayır samsung'un yaptığıda doğru değil ama iyiki yapmış ve ben olsa bende yaparım hakediyor çünkü sataşmaları yetmişti nokianın adamların 520 giriş seviye telefonları olmasa twittera girecek paraları olmuyacak

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
bir konuya açıklık getirmek istiyorum , abi bu Windows Phone kullanan insanların çoğu androidden,iosdan geçmiş insanlar hadi bu insanlar birşeyler biliyor ,farklı sistemleri kullandılar ,ama androidden başka sistem kullanmayıp 5 yaşındaki çocuklar gibi ezik wp damgasını direk yapıştırması bana çok saçma geliyor..

• Beğen
Tepkiler: n000k, GuiTaRisT111 ve Hagios
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Üzerinde tartışıcak kadar ciddi bir konu olmadığı için, konunun açık kalmasına gerek yok.
Biraz daha açık kalsa bir birinize küfür etmeye başlarsınız, 3 tane mesaj sildim kimse şikayette etmemiş.
Keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67, n000k, Microsoft Corporation ve 2 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...