Haber Samsung'dan Nokia'ya Küfür !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'dan Nokia'ya Küfür !
Nokia’nın dalga geçici Tweeti Samsung’u çok sinirlendirdi.

Akıllı telefon pazarında ki firmalar büyük rekabet içerisindeler. Büyük firmalar geliştirdikleri yeni teknolojileri akıllı telefonları üzerinde kullanarak, daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilmeyi amaçlıyor.

Akıllı telefon firmaları, bazen internet üzerinden birbirlerine karşı suçlayıcı dalga geçici ya da iğneleyici ifadelerde bulunabiliyor. Ancak şimdiye kadar küfür gelmemişti. Samsung’un ABD Twitter hesabından Nokia’ya küfür geldi.

Nokia USA “Smart Gear” üzerinden dalga geçen bir Tweet ile Samsung’a yüklenirken, Samsung’un buna cevabı ise ağır oldu. Samsung Mobile US tarafından Tweet kısa sürede kaldırılırken, ne yazık ki yayılması engellenemedi.

respection123

Üye
İşte yemedi demek. :)

Hagios

Hagios

Üye
Küfürü insan en çaresiz kaldığı anlarda kullanır.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Bence çok büyük bir tepki göreceğini düşünüyorum Samsung'un. Ayrıca böyle küfür etmeside hem yememsi anlamına geliyor ayrıca kendilerini küçük düşürüyorlar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
samsungdan böyle bir şey beklemezdim açıkçası bu kadar teknoloji üreten bir firma nokia kızgın ise zaten bunu ürettiği ürünlerin kalitesi veya yenilikleri ile gösterebilir 21 yüzyılda ve teknoloji firmaları arasında hala küfür ile bir yere varılacağı düşünüyorsa yandık demektir günümüzde insanların hayatları kolaylaştırmak için o kadar geliştirilen ürünler varken bunların en basitine kaçması beni cidden üzüyor

ÖEY

ÖEY

Üye
Artık bu kadarı da pes yani, bu kadar globalleşmiş bir firmanın sosyal medya hesabından böyle bir yazı yazılması affedilebilecek gibi bir şey değil.

man20

man20

Üye
A–aaaaa! Birilerinin tepesi atmış.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İşte Bu Cevabı Beklemezdim

csH

csH

Üye
samsung bunu yapmaz yani o hesabı yönetenlerin birinin saçmalaması onun da icabına bakmışlardır zaten

PureFood

PureFood

Üye
firma itibarını zedeleyecek bir olay. Bunu samsung'a mâl etmek ne derece doğru bilmiyorum ama çirkeflik diyebilirim.

cortex47

cortex47

Üye
Olur öyle arada :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yıllar önce okuduğum bir söz vardı:

"Küfür kalın kafanın, argo ince zekanın ürünüdür" diye.

Samsung'a yakışmamış.
İnce zeka kullanıp aynı şekilde cevap verebilirlerdi.

serecans

serecans

Üye
lanet olsun demiştir. :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ya arkadaşlar o tweetleri o firmaların sahipleri atmıyor.İlgili şahıslar atıyor boyle birşeyde o yetkili kişiyi işten gönderirler ne demek yani firma sahibisin küfür ediyorsun bu kadar düşeceklerini tahmin etmiyorum.Sadece o adamın işi biter ve özür niyetinde birşeyler yapılır bence ve Nokıa ne olursa olsun karşılığını bir şekilde verir düzgünce Nokıayı internetle ilgilenen kısmı düzgünce cevap verir yani

luckysleven

luckysleven

Üye
nokiaya ne olmuş böyle ya 7-8 tane lumia çıkarınca demek ki kendine güveni gelmiş : )

Yönetici tarafından düzenlendi:
enterneoll

enterneoll

Üye
hahahah samsung tam anlamıyla gündemi anlatmış nokia kendi kendine takılıyor ama millete laf atmaktan başka yaptığı iş yok helal samsung zaten bu nokianın sataşmalarından bıkmıştım artık

• Beğen
Tepkiler: luckysleven, The Shadow ve Samet.25

Samet.25

Sabrın sınırı diye bişey var nokia sürekli aynı şeyi yapıyo samsung unda tepesi atmış belliki. Bide nokia dava açarsa tam komedi olur o kadar lafı et adamlar cevap verince dava :D :D

monteboy

monteboy

Üye
çok iyi ya dakikalardır gülüyorum :D

mehmettech

mehmettech

Üye
Arkadaşlar bizi diğer forumlardan ayıran"terbiyemizi,üslubumuzu " koruyalım '*' koymakla anlamı değişmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...