Knight Oynamak Istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kardeşim bunu izle bu da knight gibi bir oyun metin2 hatta knight la aynı desekte olur bu video yu ben paylaştım izle emin ol başlamak istemeyeceksin

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

Peocawe

Peocawe

Üye
Pk ve nova ? Hicbir fikrim yok :D

pk belli bir levele geldikden sonra leveline göre arenalarda yaptığın bi nevi savaş. :D 59lvl ler için Ardream 79lvl ler için Base 83lvl ler içinde CZ var. :D Nova dediğimde magelerin alan skill'i. :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bende videoya ne zaman Illuminati katılacak diye bekliyordum.Bunlara karsa her oyun, her müzik, her yayın Illuminati.Sizde onu deşifre edip engelliyorsunuz, adamlarda zaten salak siz bilgisayar başından onları deşifre edesiniz diye ortaya üçgenler koyuyorlar.Hele her mitolojik ögeye Illuminati demeniz varya beni benden alıyor.Sorsak büyücülük tarihi hakkında 2 kuruş bilgileri yoktur ama.Illuminati nedir ne değildir anca Ömer Çelakıl'ın programlarından öğrendikleri ve internette gördükleri 2 yazıyı sayarlar bana...

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Bende videoya ne zaman Illuminati katılacak diye bekliyordum.Bunlara karsa her oyun, her müzik, her yayın Illuminati.Sizde onu deşifre edip engelliyorsunuz, adamlarda zaten salak siz bilgisayar başından onları deşifre edesiniz diye ortaya üçgenler koyuyorlar.Hele her mitolojik ögeye Illuminati demeniz varya beni benden alıyor.Sorsak büyücülük tarihi hakkında 2 kuruş bilgileri yoktur ama.Illuminati nedir ne değildir anca Ömer Çelakıl'ın programlarından öğrendikleri ve internette gördükleri 2 yazıyı sayarlar bana...

İlluminati ne açıklada herkes bilsin !

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Video öyle bir şeyki kurallara uymayan adamların oyundan engellenmesini bile eleştirmiş.E napılsaydı ? Gameforge ve Metin 2'den, Knight'tan ve neredeyse bütün FtP'lerden nefret ederim fakat abartmamak lazım...
İlluminati ne açıklada herkes bilsin !

Illuminati aydınlanma çağında mason sistemlerinden etkilenerek sistemleştirilmiş bir teşkilattır.Daha sonra büyücülük ile uğraşmıştır bir çok elemanı.Fakat Theodor'un bu tarz grupları yasaklaması ile grup kapatılmıştır.Hatta şöyle söyleyeyim üst düzey elemanları kuyruklarını kıstırıp susmak zorunda kalmıştır yakalanınca.Öyle efsanevi güçlü bir topluluk olmaması çok acı...

Size sorsak büyücülük, okültizm tarihi ile ilgili neler okudunuz ne biliyorsunuz diye Black Sun ve Illuminati gibi son dönem popüler kültür tarikatları dışında ne biliyorsunuz merak ediyorum.Eğer ünlü bir sanatçı olsam ilk işim klibime üçgen ve Illuminati yazıları koymak olurdu.Çünkü sağolun o eleştirmeye ve yok etmeye çalıştığınız elemanlara tahmin edemeyeceğiniz kadar para kazandırıyorsunuz...

Diyelimki senin dediğin doğru olsun.Sende Dünya'yı yöneten adamlar senin bilgisayar başından onları deşifre etmene müsaade edecek kadar salaklar mı ? Bence değiller fakat siz kendinizi özel hissetmek istiyorsunuz.Vereceğin cevabı tahmin edeyim ; artık onlar saklanma ihtiyacı duymuyorlar.Peki bu durumda onları bu kadar gün yüzüne çıkartıp, piyasada tutup, içinde adı geçen klipleri milyonlara izletince sen onlara hizmet etmiş olmuyor musun ? Bu ne yaman çelişkidir ?

Neler diyebilirsin çok rahat tahmin edebiliyorum.Bu konuda Türkiye'deki en büyük komplo teorisyenleri ile tartıştık bir kaç arkadaşımla.Söyledikleri şeyler kökünde bilgisilik yatan, hayal ürünlerinden öteye gidemiyor malesef...

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim Yorumun için teşekkür ederim bende aynı bilgilere sahibim ama sana şunu diyeyim.
Neden bu tür oyunlarda bizim en çok server ımız var
Neden paralı bu paralar nereye gidiyor.
Neden bu oyun yüzünden insanlar ölüyor
Neden bu oyuna bağlı kalıyoruz.
Neden bizim ülkemizde bunlar oluyor bizi bağımlı yapıyor bizi yönetiyorlar ?
Ben bu oyun 3 sene oynadım şu an 18 yaşındayım ve bıraktığıma binlerce kez şükürediyorum!

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kardeşim bunu izle bu da knight gibi bir oyun metin2 hatta knight la aynı desekte olur bu video yu ben paylaştım izle emin ol başlamak istemeyeceksin
Videoyu sen mi hazırladın

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
çok iyi olmuş haklısın bu tür oyunlar beyin yıkıyor@esmeran3

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

Üst Alt